Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Soukrome zpravy

Mám plnou schránku soukromych zprav. jak to vymazat jsem vymazal a pořad nám plnou schránku soukromych zprav.

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl
Registrace: 8/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

@Darkl

Po týdnu se mažou automaticky aspoň tak to funguje u mě.

Antonio20
Registrace: 1/2009

Soukr. zpravy

Muzu se zeptat ..... kdy se mi aktivuje moznost posilat soukrome zpravy? Diky za info :-)

dandyho
Registrace: 8/2011

dandyho

toto napiš na mail redakce

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@dandyho

2) PM schránka je aktivována čtenáři bez časového omezení. Služba je poskytována zdarma.

Dostupnost služby PM:
? pro všechny aktivní uživatele diskusního fóra po prvních měsících od registrace

Službu Soukromé zprávy si uživatel aktivuje sám na této stránce (tedy v sekci Nastavení) jakmile mu ji systém nabídne..

jožko
Registrace: 7/2016

@dandyho

ale priznávam,že to je jedna z vecí čo mi tu chybaju..pre každeho dat PM a nie že musiš čakat alebo prosit o to...čo to je niečo vzácne alebo drahé poskytnut každemu uživatelovi správy?a potom samozrejme mi tu chyba EDIT svojich vlastnych prispevkov...človek niečo zabudne dopisat do svojho prispevku a nemá možnost si to dopisat alebo opravit,ale musi zas odoslat dalši prispevok

jožko

@jožko

.... jen bych rad vedel, jak vypada aktivni uzivatel ??? taky nevim co je tak vzacneho na SZ :-(

dandyho

@dandyho

Mám dojem,že je to zase podmíněné určitým počtem příspěvků do fora :lookaround: :(( :lookaround:

korkoran
Registrace: 10/2006

@dandyho

no myslené to je asi tak,že sa máš zapajat do diskusii alebo,že musiš mat minimalne 500 alebo 1000 prispevku..zatial máš len 9 :))) ..ale podla mna nato redakcia aj tak zabudá a nesleduje to,kto tu je aky aktivny..skus im napisat a možno sa zlutuju nad tebou a daju ti PM...ako som písal..nechápem prečo to nedaju každemu uživatelovi hned..to je akože nejaka vzácnost mat PM? som na roznych forach a všade inde má uživatel sukromne správy hned..mne tu skor chýba ten EDIT svojich prispevkov

jožko

RE: Soukrome zpravy

A naco vam to je? Ja mozem a nechcem, co chcem napisem sem. Ani na inych forach nepouzivam pm, jedine, ze mi niekto napise.

Kasr
Registrace: 8/2008

jožko

na co je PM???,nevím o ničem,co nejde napsat veřejně tady přímo k tématu

pierrepetr

Kasr

přesně,já už taky mám možnost,trošku jsem nakecal

pierrepetr

@pierrepetr

neviem načo ludia použivaju PM :)) ..tušim kontakt naseba nemozes pisat sem do diskusii..vieš,že keby si si pisal s niekym a potrebujete si z nejakeho dôvodu si vymenit čislo alebo email,tak to je zakazane..aspon tak to maju napisane v pravidlach:

2) zveřejňovat osobní údaje
zveřejňovat osobní údaje, e-maily a S/N karet, zakládat vlákna s osobními vzkazy

ale tiež som tu už videl,že tu niekto napisal svoj email a nedostal BAN..moderatori davaju BAN asi podla toho aku maju náladu..mna najviac zaráža,že v pravidlach je jasne napisane,že: JE ZAKAZANE zveřejňovat odkazy na weby!!!! a každy den tu dáva niekto linky na ine weby a fora a nikto zato nedostáva BAN

jožko

jožko

admini jsou lidé,né roboti,proto někdy přehlédnou i porušení pravidel,tak se nezarážej

pierrepetr

no nemuze se tady psat spousta veci.pod hrozbou ovoce.coz nejak nechapu.vsude je ted cenzura.nejenom tady.E15.Facebook.treba nechapu proc nam CeskaTelevize taji ze Syrijci v Nemecku nosi elektronicke naramky na nohou.co je na tom tajnyho? 😃

jam fm
Registrace: 10/2016

@Kasr

nekdo mi poslal radu na reseni problemu soukromou zpravou. a kdyz je nemam aktivni a nedozvim se presne kdy je budu mit aktivni, tak z toho duvodu to resim .... proste jen abych vedel ... zvlast kdyz nemohu zverejnit svuj email

dandyho

@pierrepetr

dobre to pravidlo o zverejnovani sukromnych udajov možu prehlednout,ale to,že je zakazane davat odkazy na weby?? :) je tu niekolko desiatok prispevkov,kde nájdeš link na ine konkurečne forum alebo iny web a nič sa nedeje..dokonca niektorí ludia aj vytvoria novu temu a hned do popisu daju link na iny web...mne osobne to je samozrejme ukradnute,len som ti chcel ujastnit ako sa tu dodržuju pravidla a že neplati pre každeho rovnaky meter..a tie PM nechapem...si tu od roku 2006..máš 22 224 prispevkov a stále nemáš PM.

jožko

@jožko

Pokud jde o editaci vlastních příspěvků, současný stav je optimální, aneb dvakrát mĕř, jednou řež, jak by řekla teta Kateřina... ;)

rs505
Registrace: 11/2009

@jožko

pokud chceš zviditelnit nějakou nepravost,můžeš nahlásit a bonzovat příspěvek,pak ho admini hned vidí

pierrepetr

rs505

jo jako odeslat platbu jinému,prostě čti co píšeš

pierrepetr

no jeste bonzovani.to tu chybelo.tak Babisovi metody tady snad nepotrebujeme.! 😃

jam fm

@jam fm

Když už, tak Babišovy metody, brr...

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

no rekl bych ze babisovi je mekky jako v podobnych jmenech ale to snad neni podstatne 😃

jam fm

@jam fm

není,ale ty metody jsou tvrdý

pierrepetr

@pierrepetr

bonzovat urcite nebudem aj ked priznavam už som asi 2 krat označil prispevok ako nevhodny z dovodu,že uživatel sem dal link na ine slovenske forum tiež o satelitoch a nič sa nestalo..prispevok s linkom tu zostal a nikto nedostal ban..čiže ked si prečitaš podrobne pravidla čo tu maju,tak asi 50% veci čo tam maju napisane sa tu nedodržuju a žiadne sankcie zato niesu...jedine čo som zaznamenal bany sa davaju hlavne,za vulgarne správanie a zverejnovanie emailov...lebo pravidlo 1:spamovat či zveřejňovat odkazy na weby, komolit názvy produktů a služeb (tu vidim skoro každy den) a pravidlo 4 opakovaně si vytvářet další uživatelské účty (tomu neviem ako chceju zabranit?určite polovica ludi čo maju teraz BAN su tu medzi nami aj nadalej a diskutuju,len maju iny nick)

jožko

@jam fm

Sýrijci (Asyřané) /křesťané/
Syřané /převážně arabové/

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku