![]() |
|
Soukrome zpravyMám plnou schránku soukromych zprav. jak to vymazat jsem vymazal a pořad nám plnou schránku soukromych zprav.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
@DarklPo týdnu se mažou automaticky aspoň tak to funguje u mě. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
Soukr. zpravyMuzu se zeptat ..... kdy se mi aktivuje moznost posilat soukrome zpravy? Diky za info :-) |
dandyho
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
dandyhototo napiš na mail redakce |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
@dandyho2) PM schránka je aktivována čtenáři bez časového omezení. Služba je poskytována zdarma.Dostupnost služby PM: ? pro všechny aktivní uživatele diskusního fóra po prvních měsících od registrace Službu Soukromé zprávy si uživatel aktivuje sám na této stránce (tedy v sekci Nastavení) jakmile mu ji systém nabídne.. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
@dandyhoale priznávam,že to je jedna z vecí čo mi tu chybaju..pre každeho dat PM a nie že musiš čakat alebo prosit o to...čo to je niečo vzácne alebo drahé poskytnut každemu uživatelovi správy?a potom samozrejme mi tu chyba EDIT svojich vlastnych prispevkov...človek niečo zabudne dopisat do svojho prispevku a nemá možnost si to dopisat alebo opravit,ale musi zas odoslat dalši prispevok |
jožko
![]() |
|
@jožko.... jen bych rad vedel, jak vypada aktivni uzivatel ??? taky nevim co je tak vzacneho na SZ :-( |
dandyho
![]() |
|
@dandyhoMám dojem,že je to zase podmíněné určitým počtem příspěvků do fora![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@dandyhono myslené to je asi tak,že sa máš zapajat do diskusii alebo,že musiš mat minimalne 500 alebo 1000 prispevku..zatial máš len 9![]() |
jožko
![]() |
|
RE: Soukrome zpravyA naco vam to je? Ja mozem a nechcem, co chcem napisem sem. Ani na inych forach nepouzivam pm, jedine, ze mi niekto napise. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
jožkona co je PM???,nevím o ničem,co nejde napsat veřejně tady přímo k tématu |
pierrepetr
![]() |
|
Kasrpřesně,já už taky mám možnost,trošku jsem nakecal |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrneviem načo ludia použivaju PM![]() 2) zveřejňovat osobní údaje zveřejňovat osobní údaje, e-maily a S/N karet, zakládat vlákna s osobními vzkazy ale tiež som tu už videl,že tu niekto napisal svoj email a nedostal BAN..moderatori davaju BAN asi podla toho aku maju náladu..mna najviac zaráža,že v pravidlach je jasne napisane,že: JE ZAKAZANE zveřejňovat odkazy na weby!!!! a každy den tu dáva niekto linky na ine weby a fora a nikto zato nedostáva BAN |
jožko
![]() |
|
jožkoadmini jsou lidé,né roboti,proto někdy přehlédnou i porušení pravidel,tak se nezarážej |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Soukrome zpravyno nemuze se tady psat spousta veci.pod hrozbou ovoce.coz nejak nechapu.vsude je ted cenzura.nejenom tady.E15.Facebook.treba nechapu proc nam CeskaTelevize taji ze Syrijci v Nemecku nosi elektronicke naramky na nohou.co je na tom tajnyho? 😃 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@Kasrnekdo mi poslal radu na reseni problemu soukromou zpravou. a kdyz je nemam aktivni a nedozvim se presne kdy je budu mit aktivni, tak z toho duvodu to resim .... proste jen abych vedel ... zvlast kdyz nemohu zverejnit svuj email |
dandyho
![]() |
|
@pierrepetrdobre to pravidlo o zverejnovani sukromnych udajov možu prehlednout,ale to,že je zakazane davat odkazy na weby??![]() |
jožko
![]() |
|
@jožkoPokud jde o editaci vlastních příspěvků, současný stav je optimální, aneb dvakrát mĕř, jednou řež, jak by řekla teta Kateřina...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@jožkopokud chceš zviditelnit nějakou nepravost,můžeš nahlásit a bonzovat příspěvek,pak ho admini hned vidí |
pierrepetr
![]() |
|
rs505jo jako odeslat platbu jinému,prostě čti co píšeš |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Soukrome zpravyno jeste bonzovani.to tu chybelo.tak Babisovi metody tady snad nepotrebujeme.! 😃 |
jam fm
![]() |
|
@jam fmKdyž už, tak Babišovy metody, brr... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505no rekl bych ze babisovi je mekky jako v podobnych jmenech ale to snad neni podstatne 😃 |
jam fm
![]() |
|
@jam fmnení,ale ty metody jsou tvrdý |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrbonzovat urcite nebudem aj ked priznavam už som asi 2 krat označil prispevok ako nevhodny z dovodu,že uživatel sem dal link na ine slovenske forum tiež o satelitoch a nič sa nestalo..prispevok s linkom tu zostal a nikto nedostal ban..čiže ked si prečitaš podrobne pravidla čo tu maju,tak asi 50% veci čo tam maju napisane sa tu nedodržuju a žiadne sankcie zato niesu...jedine čo som zaznamenal bany sa davaju hlavne,za vulgarne správanie a zverejnovanie emailov...lebo pravidlo 1:spamovat či zveřejňovat odkazy na weby, komolit názvy produktů a služeb (tu vidim skoro každy den) a pravidlo 4 opakovaně si vytvářet další uživatelské účty (tomu neviem ako chceju zabranit?určite polovica ludi čo maju teraz BAN su tu medzi nami aj nadalej a diskutuju,len maju iny nick) |
jožko
![]() |
|
@jam fmSýrijci (Asyřané) /křesťané/Syřané /převážně arabové/ VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |