![]() |
|
VU+Solo 4K FBC a remote channel streamChcel by som streamovať TV programy z VU+ Solo 4K (2 x DVBS2) pomocou Remote channel stream convertera do VU+ Zero (bez pripojenia na antenu).Obsadí mi Zero celý FBC tuner v Solo 4K, alebo iba jeden virtuálny tuner ? GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: VU+Solo 4K FBC a remote channel streamMáte v tom dosť miš-maš.Najmä chocholoušek.A hlavne z toho netreba robiť vedu.Už len používanie výrazov "skutočný,virtuálny" nie je správne(napr. pojem vTuner je známy ako linux kernel driver,pomocou ktorého môžte na vzdialenom stroji používať virtuálny tuner).Ak by sme sa bavili len o solo fbc tunery,tak sa jedná o štyry "skutočné" tunery,teda fyzicky prítomné demodulátory so schopnosťou vlastného ladenia. Jeden z nich je master,ostatné slave,čiže master riadi logiku prepínania.Vo Vu sú dva takéto FBC tunery.Nech vás nemätie počet LNB vstupov-to nevypovedá o počte FBC tunerov.Kľudne by tam mohol byť len jeden vstup pre použitie s unicable(jess)-to je ale OT.Alebo by tam mohli byť štyry vstupy pre quatro.Alebo ak by tam bol štvorytý FBC tuner,tak by tiež stačili dva vstupy.Ide o to,dostať na vstup celé spektrum(full band). Príklad: 1.Skylink vysiela len v high_band,takže mi stačia dva výstupy z klasických LNB,alebo z quatra(HV/HH).Alebo pripojím na lnb vstupy wideband lnb.A mám k dispozícií 8 transp. 2.Ak mám unicable,stačí pripojiť jeden koax. 3.Ak mám dve(a viac) sat.pozície,už je to horšie.Nezávislosť tých demodulátorov ide do trubiek.Preto boli vyvinuté unicable/unicable II(jess) systémy. |
marian34
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 4K FBC a remote channel streamDo ryty prečo píšem štyri s tvrdým y? |
marian34
![]() |
|
RE: VU+Solo 4K FBC a remote channel streamNo konecne nam hlupakum to prisel nekdo vysvetlit, ale ti to trvalo nez si si to cele nastudoval, skoro cely den.Obavam se ze si to cele nepochopil a nebo mozna neumis cist nevim, protoze otazka neznela, jaky je zpusob zapojeni a moznosti FBC tuneru. Ale VU Solo 4K a vyuziti FBC tuneru! Vim my tomu sice nerozumime a jsme naprosto popleteni, ale alespon nektreri to tu mají proverene v praxi, coz ty evidentne nejsi, pac by si pak nepsal o moznostech které u Solo 4k nejsou mozne! Vypada to chytre ale je to zcestne, zavadejici a zcela od veci! Pojmenovani, oj tu je nutne jednoznacne souhlasit, ono ti o.s.l.o.v.e v Marusys (rozumej programatori) to proste blbe popsali a pojmenovali, to by byl zmatek kdybych to tu v diskusi cele prejmenoval a pouzival nazvy podleva Tebe coz? Proste sup sup do Marusys at to cele predelaji a prejmenuji podleva Tebe, jinak je to proste spatne a navíc je to proste hruza. Nedej boze, aby se toto dovedelo kreativni oddeleni v Marusys, které doted vsude i v manualu pise ze VU+ SOLO obsahuje pouze dva FBC tunery, a oni vlastne mohli klidne napsat ze tuneru je dokonce 8, a vsechny jsou fyzicke (skutecne podleva prekladu)!!!!!!!!! Ale nez se dohodnes s Marusys a cele to spolu prejmenujete a predelate jak v manualech tak i v enigma2, my ostatní, abychom si alespon v zakladech porozumeli, se i nadale budeme ridit nazvy a pojmenovanim které je pouzito u vu solo 4k v primo v enigma2 (nebo v prekladu), byt to je naproto spatne, ale zase si budeme rozumet navzajem kdo o cem vlastne hovori. p.s. Nechces delat radeji něco uzitecneho, nez se tady ztrapnovat podobnymi prizpevky, jak co je pojmenovano? |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 4K FBC a remote channel streamTých otázok tu zaznelo viac,no ty si neodpovedal ani na jednú z nich.Len si machroval,že máš Vu_4k a že vieš preložiť pojem FBC.Pojem "virtuálny tuner" vznikol v dobách,keď si sa ty v uhľáku hrával na baníka a v Marusys_e vraveli družiciam "také malé hviezdičky". To,že majú chaos v pojmoch,a že im to nefunguje tak ako má,je ich problém. |
marian34
![]() |
|
RE: VU+Solo 4K FBC a remote channel streamale bez ty kecko fakt?![]() |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 4K FBC a remote channel stream@marian34 - můžeš nám prosím po pravdě sdělit,jestli máš doma Vu+ solo4k, jak dlouho a jakou zkušenost máš s tímto boxem? Děkuji |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 4K FBC a remote channel streamKonecne diskusia, ktora ma grady!![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
@fergusyMůžu ti jenom sdělit,že v Marusys_e mají problém s drajvrama.A je otázne kedy,a či vôbec,budú ťažko vykúpené FBC tunery pracovať v plnom rozsahu. |
marian34
![]() |
|
@marian34promiň to já vím taky, jinak by to už od začátku pracovalo na 100%, ale bohužel mě odpovídáš na něco jiného, vůbec jsi neodpověděl na moji otázku. Ale to nevadí, přes to ti děkuji a víc mě nezajímá |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
@marian34nečítaš poriadne diskusiu, chocholos nemachroval, že má VU+ 4k, odpoveď a obrázok sem poslal až po mojej otázke čí nevarí z vody.Namiesto narážok si sem mohol vložiť blokovú schému alebo schému FBC tuneru a bolo by jasno. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |