Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Hledám servis pro Vu+ Duo2

Ahoj..

hledám pozáruční servis pro VU+ DUO2. Přístroj funguje perfektně, ale chybně komunikuje s motorem (na motoru se při pokusu o přepnutí na kanál z jiné družice na krátko rozsvítí červená kontrolka a parabola se netočí, nicméně jiné sat.přístroje (levný polský Ferguson) s motorem nemají problém).
Troufl by si na to někdo? Celkem to spěchá.

Děkuji.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Hledám servis pro Vu+ Duo2

Na to nepotrebuješ servis,ale rozum.Tomu STB nič nie je a ani tomu motoru.Ty ak pripájaš na uvedený motor rôzne STB tak ho zblbneš.Musíš po pripojení na konkrétny STB napred resetovať motor a potom by mal chodiť korektne.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Žádný reset motorusedělat nemusí, já připojuji k jednomu motoru různé přijímače a nikdy jsem reset nedělal, všechno funguje korektně. Motor mám Stab HH120.

sirda
Registrace: 11/2006

Skus urobiť čo ti radí vlado, poprípade skús preflashovať box.
Poprípade skontroluj koax (nedokonalý spoj v konektoroch).

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

nechci to zakřiknout, ale zdá se, že rada Vlada pomohla. V minulosti jsem si myslel, že jsem reset již prováděl, na motoru bylo nějaké tlačítko, ale asi houby. To sloužilo pro rozpohybování paraboly na východ nebo západ. Zatím to vypadá, že to jede. Zatím díky a kdyby to náhle přestalo fungovat, ozvu se. :)

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq

Škoda že si neuviedol aký motor používaš?Každý motor sa inak resetuje.To sirda má asi iný motor Stab-HH-120,ale asi málo skúseností z motormi a pripojeniami rôznych typov STB,ale to je jeho problém.Ja mám skúsenosti z testov rôznych STB,že sa mi podarilo dosť často takto zblbnúť motor.Hlavne že sa dielo podarilo a funguje to.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu

díky. Nicméně dneska to už zase nefunguje a to jsem neměnil přístroje. Možná že po vypnutí STB (do stand by) a jeho znovu zapnutí opět mate motor. Netočí se, bliká červeně při pokusu o přetáčení. TeĎ už vím, že to spraví reset motoru, ale rád bych znal názor na to, zda je to tím motorem a zda byste mi doporučili jej změnit? Protože prakticky funguje, jen si vynucuje každodenní reset. Nebo je možné tento problém vyřešit jinak?

jonnyq

To jonnyq

Doporučujem vymeniť motor,dnes sa v inzercii dajú zohnať lacno.Ja ako vydíš v podpise používam už takmer 10rokov rovnaký.Také isté motory používajú dcéry,tam som už menil za nové,ale to nerieš.Máš problém,tak ho vyrieš tak,aby si bol spokojný a nemusel denne resetovať motor.Nech sa darí.

vladoholu

ok.. díky :)

jonnyq

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra