![]() |
|
Samsung Evo-S a synchronizace s android appkouZdravim,muze mi prosim nekdo poradit jak spojit ten jejich hybridní setobox s mobilní apkou abych mohl vyuzit sluzby ktere propaguji?? Ne ze bych bez toho nedokazal zit, ale kdyz to ma fungovat tak at to funguje☺. Převedl jsem jednu ze svych z karet NEXT na tu novou v prijimaci, prihlasil,archiv funguje. To samé udela v android appce. Jsem na domaci siti - telefon logicky pres wifi, samsung pres lan a porad mi to pise - ve vasi siti neni pripojen zadny setobox!!!!!Psal jsem na podporu ale je ticho uz tyden. Nevite co s tim? Mam takovy pocit,ze vypustili 2 polotovary ktere jsou samy bug a zkouseji trpelivost platicich ovci. Aspon ze ta kvalita obrazu z toho Samsungu je super - to musim uznat Diky za pripadne rady |
TOBRA
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
NextNo, ono to bude asi tim, ze na Next karte nemas aktivovany Skylink Live TV![]() |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
Live tvRespektive, co presne Ti nefunguje?![]() |
D4ve
![]() |
|
@D4veNo ale karta NEXT prece kopiruje hlavni kartu.A tam je aktivovan SKYLINK live v promo rezimu do 31.12. |
TOBRA
![]() |
|
@D4veNefunguje synchronizace oblibenych programu, planovani nahravani, prepinani mezi setoboxem a mobilem. No proste nic nic z toho co by melo |
TOBRA
![]() |
|
NextNext karta hlavni kartu kopiruje, to ano, ale Live TV na te karte nemas a proto Ti to dela, co Ti to dela![]() ![]() |
D4ve
![]() |
|
@D4veNo pockam az skonci promo rezim a pak se uvidi.Nemaji to doresene....dyt se neda v zakaznicke zone aktivovat sluzba pro jednotlive karty. Vzdy je to jako celek pro ucet. Uz byl problem i s prevodem te next karty na tu viaccess - resil jsem to se zakaznickou linkou. Hlavni kartu jsem nemohl prevest kvuli dotovanemu setoboxu. Je ale zajimave ze cislem te viaccess karty se prihlasim do Skylink live jak v mobilni aplikaci tak i te webove verzi. Tim padem by to aktivni byt melo. No jeste vydrzim a pockam co mi napisou z podpory. Prisly mi postupne 3 emaily-predavaji si to u nich jak horky brambor a asi nevi co s tim. Kdyby to bylo tim jak pises, urco by mi to sdelili.Ale i tak diky. |
TOBRA
![]() |
|
RE: Samsung Evo-S a synchronizace s android ap...Přečti si názory na Google Play na appku a sat.přijímač Samsung. Dva obrovské nedodělky. Komentáře stojí za přečtení. |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Samsung Evo-S a synchronizace s android ap...uz po nekolikate jsem psal svuj dotaz na foru i v diskuzich pod clanky, ale stale nikdo, tak jsem napsal i na skylink dotaz. ale pro jistotu.ma nekdo z vas, ten prijmac nebo pracoval s nim? jde mi o to jestli jde vyuzivat ten prijmac jen pro skylink live tv, to jest abych nemusel na ten prijmac parovat/prihlasovat nejakou kartu. se zadanim cisla karty jen pro skylink live tv nemam problem jen chci vedet jestli pujde vyuzivat jen iptv bez toho aby v prijmaci byla funkcni karta, pokud rozumite mi. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Samsung Evo-S a synchronizace s android ap...Jestli je karta v promo rezimu a nebyla jeste aktivovana/registrovana, tak ta vzajemna spoluprace nebude fungovat! Vsechny funkce se na jejich serveru propoji az ve chvili, kdy je vse zaregistrovane - nyni nemuze server vedet, komu tato karta v prijimaci patri, jake sluzby ma aktivni apod. |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: Samsung Evo-S a synchronizace s android ap...Prijimac bez satelitniho signalu funguje (jen IP sluzby), ale musi v nem byt karta a byt spravne zaregistrovana u Skylinku... |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
008...bez tý simkykarty nejde nic,je to hybrid,páruje to prodejce,zadarmo drahý |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
![]() |