![]() |
|
LG 55EG 910VByl jsem příznivec Oled tv ale už nejsem!Dnes jsem zašel do obchodu Okey.Cena jde dolů a tak jsem zašel omrknout.Na tv šlo demo reklama,tak jako všude v prodejnách elektro.Koukám a na obrazovce vypálené logo Okey elektro!Další zděšení byl 1.pixel KO který byl skoro uprostřed obrazovky!Přišla slečna a prej jestli se mě líbí tato televize LG.Tak jsem řekl že bych ji nechtěl ani zadarmo a poukázal na vypálené logo a pixel.Slečna byla nas....!vypnula tv a řekla že o tom ví ale je prej to ok!Tak jsem odkráčel zklamaný domů.. |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
RE: LG 55EG 910VKdyž mám špatnou náladu, tak se chodím do Okey pobavit. Prodavači nikdy nezklamou.![]() Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 770 |
![]() |
|
RE: LG 55EG 910Vtomek, taky jsem si vsimnul na této tv jednoho vadného pixelu. Zprvu to vypadalo, ze je tam drobek nebo nejaka necistota, ale pak jsem se na to vic zameril a ouha. Docela me to prekvapuje to vypaleni loga. Zrejme je to dano dynamickym kontrastem při rezimu obchod. Obraz byl subjektivne velmi dobry, ale za ty stejny prachy bych radeji volil LED TV Samsung 55KS7002 s Ultra Clear Pro panelem. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: LG 55EG 910VOled bude chtít asi ještě svého Edisona. Plasmy se taky zkraje vypalovaly a LCD, když běží 24 hodin denně pár let statického loga, tak se taky vysmahne, to ale doma nehrozí. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
![]() |