![]() |
|
Skylink region Cz/SkChtel bych se zeptat.mate nekdo informace nebo dokazete odhadnout situaci jak to bude s prepinanim regionu cz/sk v pristim roce? udajne se chysta zamceni vsech slovenskych programu na ceskych kartach. jde mi o toto.uvazujeme.poridit sat combo.na pozemni chytat vsechny cesky.kartu skylink prepnout na slovensky region a tudiz vsechny slovenske.k tomu nemecke fta na A1. je tato varianta realna i v prubehu roku 2017 ? 😃 dekuji za info |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: Skylink region Cz/SkJá nevím, myslíte, že sk programy opravdu stojí za to /druhá karta, změna regionu atd/? Já si to nemyslím a to je mi Slovensko velice blízké...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@bohus31To se nesmíš dívat na 50" či 60" z 1m. Zkus se dívat ze 4 až 6 m! Ale to asi v pokoji 3x4 m nejde.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@tukanJá si to taky nemyslím, ale každý ať se zařídí podle svého. A Slovensko mi zase až tak blízké není, z Prahy je to dobrých čtyřista kilometrů...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
PoldaSNa to zapomeň, doba už je jinde. Dneska už si nikdo dvě karty pořizovat nebude.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
@ja987preco vypisujes nezmysly. pokial zmestim do 1/9 priestoru obyvaku biliardovy stol, tak je takato izba vacsia ako si myslis. je dost pravdepodobne ze PISES O SEBE...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
na ilustraciu,specialne pre teba ja987https://www.parabola.cz/album/foto-623/ https://www.parabola.cz/album/foto-699/ ![]() ![]() Popis fotografií: [1] ..upraveny koax na prijem DVB-T. [2] viditelnost TV 50´´ zo vzdial. 5m Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Na obrázku vidíme pracovnu TGM v Topolčiankách u Zlatých Moravců. Všimněte si, že již tehdy mĕl k dispozici barevnou televizi, zatímco lid hladovĕl... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
jasne,avsak masaryk biliard nehral...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink region Cz/SkBohus31, ono ani na te 101 cm uhlopricce to není zadny terno u Sport1.cz. Souhlas s tebou, chtelo by to uz opravdu HD verzi. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@HYPERano...kazda sportova stanica hlavne pri rychlych scenach vykazuje pri SD obraze zjavne nedostatky, ktore su viac viditelne na vacsich paneloch. jednoducho sport vysielat v SD a sledovat na vacsom tv paneli je nepripustne, hlavne vtedy ak sa jedna o pay-tv...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@tukanty Sk programy pouze kvuli sportu 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: Skylink region Cz/SkPřed nějakou dobou dávali na Dajto španělskou ligu tak jsem si dal na trvalo slovenský region, nějakou dobu to chodilo. Potom mi zmizel obraz u všech programů. Provedl jsem reautorizaci a to několikrát a nic. Přepnul jsem na český region a provedl jsem reautorizaci a vše naběhlo. Možná, že to byla náhoda nevím. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
@bohus31Díky za obrázky a vysvětlení že ty 2m byl ode mne úlet. Pokud sleduješ TV přes pohárky a stolek v zorném poli těsně pod obrazovkou, blíže než TV, může docházet k ohybu paprsku světla - viz. optika-fyzika. A nebo je chyba někde jinde, asi TV nemáš kvalitní, nebo nemáš dobře seřízený obraz podle očí, ne měřákem, nebo automat. Já problémy s mazaninama nemám ani v SD sportovních přenosech. Asi nejsem camprlich, nebo mám kvalitní TV dobře nastavenou.*******
|
ja987
![]() |
|
na tolkonezmyslov co si popisal ja987, snad ani nema vyznam reagovat. avsak napis aspon typ STB a hlavne typ tvojho TV panela na ktorom sledujes sport1 SD s kvalitnym obrazom. otestujem. zaves niekde foto, kvoli akejsi doveryhodnosti tvojich chybnych a nicim nepodlozenych myslienok...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink region Cz/SkSa ti čudujem, ja987, že na toho arogantného, najchytrejšieho,najmúdrejšieho, najsatodborníka reaguješ. Lebo len ON má ten naj STB, naj TV, naj skusenosti a najpravdivejšie myšlienky a len ON vie vložit foto s komentom...lebo podľa neho len foto akosi dôveryhodne dokáže, že človek hovorí pravdu...inak nemáš PRAVDU...Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
hoboNevím co se vám na dvb-t nezdá,já na své 32 TV mám obraz dobrý,jestli vy máte mazanice,tak je problém v TV,nebo v očích.Já jsem spokojený,a kdo ne,tak si pořídí něco lepší.Brýle mi doporučovat nemusíte,ty už nosím.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
podla mna,jjery sa SDtv obraz da zniest na 32" paneli a kludne sledovat trebars aj sport v DVB-S alebo DVB-T, ak niekomu nevadi ze puk v hokeji alebo tenisovu lopticku pri tenise nieje poriadne vidiet...pri vacsich paneloch 50" - 60" palcov vsak o akejsi kvalite SDtv pisat pri sporte nieje namieste, pretoze len vyssie ROZLISENIE obrazu HDtv alebo UHDtv dokaze priniest na vacsich paneloch normalny obraz. ked si to niekto zamiena s mazanicami a kvalitou, tak snad ani nevidel UHDtv a normalne rozlisenie tv obrazu, pretoze 576i bude za chvilu minulost...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink region Cz/SkViděl jsem obojí,proto nechápu řeči o mazanicích,chlapci jsou zřejmě ještě velmi mladí a nepamatují to,na co jsme se dívali v 60-desátých letech.![]() |
jjery
![]() |
|
@bohus31Podklady mého tvrzení najdeš na netu asi na 100 stránkách, když si vygugluješ "Ohyb světla", ale tomu asi neporozumíš, pokud nevíš, co je to fyzika a optika. Konkrétní a všem známý důkaz o ohybu světla je prstenec kolem Měsíce při úplném zatmění Slunce.Krom toho, že se Ti možná ohýbá paprsek hranou skleničky, tak na rozhraní dvou prostředí (vzduch - sklo, navíc barevné) dochází k lomu světla. Třeba ani o tom nevíš a třeba k přímým paprskům navíc sleduješ dvakrát lomené paprsky procházející skleničkou a pak se Ti obraz jeví jako "mazanina" i když na TV mazanina není. Nemám oprávnění vkládat fota. Mám 8250+ a TV Samsung 32", ale typ zpaměti nevím, to bych musel vstát a podívat se dozadu TV a kvůli Tobě zcela určitě vstávat nebudu, za to mi nestojíš. *******
|
ja987
![]() |
|
@bohus31napsal: "pretoze 576i bude za chvilu minulost...". Ano možná to bude minulost, ale zatím je to skutečnost a to dost reálná a milionům diváků vyhovující.*******
|
ja987
![]() |
|
@jjerytak nejak. v 60-tych rokoch, CB obraz a kopu duchov z odrazu analog signalu v terestriali. dnes to je nebe a dudy, pretoze na 32" tv paneli sa SDTV nielen DVB-S, ale aj DVB-T v porovnani s minulostou v pohode sledovat da.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Ono se to dalo sledovat i v těch 60tých letech. A čučeli jsme na to jak tele na nový vrata.*******
|
ja987
![]() |
|
@ja987ak sledujes SDtv na 32" placke, potom rozumiem...len akosi nechapem preco miesas hrusky a jablka, pretoze porovnavat stredne velky panel s neporovnatelne vacsiimi panelmi nieje na mieste. to ako keby niekto napisal ze obraz na monitore NTB ma dobry...jednoducho na tv vysielani je rozlisenie jedno z podstatnych kriterii kvality obrazu. nie nadarmo svet speje k UHD 4K po case 8K a vyssim rozliseniam...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Honba za 4K a 8K ,to je jak honba za rozlišením na mobilech,kdy na displeji telefonu nerozeznáš rozdíl mezi fullHD a UHD,a když tak s lupou.Pro některé lidi,je to ,,já na to mám,můžu si to dovolit,,. |
jjery
![]() |
|
je to skoro prognoze vyvoja tv panelov...jednoducho v buducnosti budu tv zobrazovace cim dalej, tym vacsie. a k tomu je potreny pochopitelne aj kvalitny zdroj signalu s dostatocne vysokym rozlisenim obrazu. tv zobrazovace budu v buducnosti este viac prepojene s PC. nakoniec je velka pravdepodobnost ze IPTV pochova akekolvek ine sirenie tv signalu. avsak ci sa toho dozije nasa generacia je otazka,,,Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |