![]() |
|
Skylink region Cz/SkChtel bych se zeptat.mate nekdo informace nebo dokazete odhadnout situaci jak to bude s prepinanim regionu cz/sk v pristim roce? udajne se chysta zamceni vsech slovenskych programu na ceskych kartach. jde mi o toto.uvazujeme.poridit sat combo.na pozemni chytat vsechny cesky.kartu skylink prepnout na slovensky region a tudiz vsechny slovenske.k tomu nemecke fta na A1. je tato varianta realna i v prubehu roku 2017 ? 😃 dekuji za info |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: Skylink region Cz/SkMně zatím stačí ty menší,a co bude za pár let,to už mně při mém věku až tolik netrápí.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@ja987Já jsem vyrostl na 8 palcích a dnes mi stačí vedle pc 19 palců,když chci víc,kouknu 6 metrů vedle,kde má žena 102 a pak zase ke své 19 s motorem.Jen musím vytahnout sluchátka z uší abych tu 102 slšel![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Skylink region Cz/SkBIDLO@ Řekl bych, že právě v dnešní době ty 2 karty budou aktuálnější než kdysi, kdy bylo všechno v SD mazanicích a tím pozemákem se dala část programů vyřešit. Prostě kdo bude chtít jak CZ tak i SK, tak 2 karty pořídí. To jenom na zdejším fóru panuje taková iluze, jak každej spoří a kvůli pár desetikačkám si nechá vrtat koleno, ve skutečnosti je to lidem fuk a kdo preferuje HD, tak ho to finančně zcela jistě nepoloží :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
jednoduchopo vlastnej prax skusenosti si dovolim napisat ze SDtv obraz je sledovatelny do velkosti tv panelu 32" na led tv. od velkosi 50" a viac je vhodne mat vstupny signal HDtv. pretoze o mazaniciach som nikdy nepisal, pisem o rozliseni tv obrazu. pretoze je podstatny rozdiel sledovat tv vysialnie na led tv a plazme, kde napr. na 107cm plazme este aj SDtv pri rozliseni 576i sledovatelne je, co sa uz pri 40" led tv napisat neda.pochopitelne ak sa tu pise o malych 32"palcovych paneloch, tak nieje o com...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@PoldaSjenze Polda ted mas cz serpo 70 pokud to zvednou na 100 a sk serpo z 2,60 na 3,50 plus poplatek za prevod do € tak uz je to trochu jinak.a to nemluvim o tom ze pokud opravdu budou chtit tak to sk bloknou.a prodej na sk adresu.moznosti jsou ruzny.zatim to nevyuzivaj. takze pak uz si ten SK Skylink poridi jen opravdu nekdo kdo bez toho nedokaze zit. 😀 ale jinak ti rozumim to je jasny |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: Skylink region Cz/SkTak to zvednou na stovku nebo na stopade, což krát 2 je 200 nebo 300 kaček. A co jako? To běžněj kuřák vytáhne za 2 dny a když jdeš na pivko, tak to nestačí ani večerní posezení. U kabelovek takovou částku platíš běžně. Jak jsem psal, toto neřeší nikdo, vyjma pár stále stejných diskutérů na parabole, kteří nemaj co jinýho do placu, tak breptaj o ceně. Pak jim doma stará zavelí, že chce Doma kvůli seriálům a druhá karta bude doma na ten šup :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSNejsou jen lidé jako ty,ale jsou důchodci a rodiny,které si to nemohou dovolit,do hospody nechodí a nekouří,ale to někteří mladí a arogantní lidé nedokáží pochopit,protože všechno berou jen podle sebe. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |