Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+SOLO2 reset 2

Dobry vecer,tak jsem tu zase. Vcera se my konecne podarilo nahrat Black Hole image do zminovaneho VU-cka.Potom jsem pristoupil k samotnemu procesu nastavovani set top boxu. Postupoval jsem po krocich podle vypisovaneho navodu na obrazovce. Dostal jsem se k polozce konfigurace tuneru A a B.A tam my nastali,pro Vas asi malicherne, problemy. O co se totiz jedna:doted mam sestavu CryptoBox 652HD Combo+V-BOX+tahlovy motor+Gibertini 150 cm. To se my podarilo jaktak nastavit.Tady si ale nevim rady.Nevim totiz jaky postup pri konfiguraci tuneru.Setting z Astry na pozici 19,2 se my podaril,ale nic vic.Nepretaci my to totiz ten motor podle povelu. Proto prosim nekoho z Vas,jestli by my neporadil.Za Vase prispevky dekuji.

vankari5
Registrace: 1/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+SOLO2 reset 2

preferovaný tuner je B , ale to nevadí.
pri nastavení tunera A motor usals , možnosti nastavenia , jednoduché
režim motor zemepisná dĺžka a zemepisná šírka , musia byť tak isto vyplnené.
ak máš zapojený aj druhý tuner , stačí zadať , druhý kábel motorizovaného lnb tuner A

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Tuner budu myt zapojeny zatim jen jeden.Takze kabel od V-BOXU napojit na tuner B. Jake polozky mam ale dal nastavit Diseq1.0,nebo 1.1,nebo 1.2,toneburst, atd?

vankari5

píšeš tu dve na tri. najprv motor a vykľuje sa niečo iné. tak ako radiť neviem.
babo raď.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Promin,ale ja jsem psal,ze pouzivam tahlovy motor s V-BOXem,a ne Diseq motor. Ono to totiz pri tej 150-ce,ale planuji i 210-ku,ani jinak nejde,a proto se ptam,tak se nezlob.

vankari5

keď ten motor chceš ovladať priamo solom tak platí všetko ako u diseqc motorov

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

VU+SOLO2 - sekanie, mrznutie obrazu

Dobry den, chcel by som ako laik poprosit o radu, co by mohlo sposobit sekanie alebo zamrzanie obrazu pocas sledovania. Odkedy je nainstalovany najnovsi firmware (FW) na VU+SOLO2 pri prepinani sa stanice nacitavaju dlhsiu dobu, zacne zamrzat obraz. Nie je to vsak pravidelne. Nastavenie robil profik, netusime vsak kde by mohol byt problem? Bud v samotnom nastaveni VU alebo je to problem noveho FW, ? Dakujem za rady.

Micky737
Registrace: 12/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra