, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Druhá tv asi 4kTrochu už jsem něco nestudoval,přesto každá rada dobrá...budu potřebovat druhou tv do menšího pokoje.Cena kolem 15tisíc,uhlopříčka do 110cm,sledování především sportovních pořadů.Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
|
|
RE: Druhá tv asi 4kDiky za info |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 000 |
|
|
RE: Druhá tv asi 4kPřitlač 12 litrů, a máš 109 Sony. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 974 |
|
|
To zzznemáš načVu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
|
|
RE: Druhá tv asi 4kCo do ní budeš pouštět ?Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
|
|
RE: Druhá tv asi 4kJá mám tuhle a jsem s ní velmi spokojen. I mně byla doporučená kamarádem: Samsung LED Ultra HD 4K 49" UE49KU6510. Sice je o něco dražší než požaduješ, ale stojí za to, menší úhlopříčka bude třeba levnější.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
|
|
RE: Druhá tv asi 4kKeď UHD pod 60´´ by som ani nešiel. Ja som kúpil 60-tku, pozerám to zo 4,5 m metra a je to veľmi malé.Uvažujem že ju dám do spálni, a kúpim keď sa rozbehne UHD 75´´. Na 4,5 akurát. Pozeral som to v Nitre v predajni z tejto vzdialenosti, úplne super.Je jasné že o malej izby treba menšiu TV a tam Ti stačí v pohode Full HD na šport. Ja tiež čumím len šport, zatiaľ vo full HD, a na tej 60-tke je to celkom pekné. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 602 |
|
|
RE: Druhá tv asi 4kMna by zaujimalo ako mohlu ludia pozerat sport, ked boli len crt cb telky?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
@liquere....když nic jiného tenkrát nebylo.Telka se taky kupuje podle nábytku. V moderních bytech, pripomínajících pitevnu, si postavíš cokoliv. Třeba já jsem limitovaný 43" , a přes to, bohužel, vlak nejede. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 974 |
|
|
RE: Druhá tv asi 4kKeď boli čierno biele telky tak sme pozerali šport s ešte väčším záujmom ako teraz, lebo to bolo veľmi vzácne. Štadióny plné keď hralo Československo futbal ale hlavne hokej. A zišli sme sa pri jednom televízore aj viacerý susedia a to bola atmosféra. Hlavne keď sme hrali s Rusmi!!!! A ešte keď sme vyhrali. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 602 |
|
|
RE: Druhá tv asi 4kTak nejako, dnes cumi jeden aj na dve placky naraz niekedy ......Tak konas myslis naozaj, ze kto ma velku isbu potrebuje aj velku telku? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
@liguerekeď ho žena vyhodí z izby tak bude dobre vidieť aj z chodby. |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 474 |
|
|
@liquereskôr sa spýtam opačne , dnes ked je možnosť mať konečne obrazovku kde vidíš i pinpongovú loptičku , prečo kupovať pohľadnicu?až niečo pôjde v 4K potom bude i 60" malá dnes mám 50" a zdá sa mi malá a to som pozeral pred x rokmi na kriváni na pohľadnicu, dnes mám väčšiu na net. |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 369 |
|
|
@ allPokial je to slobodna volba no problem, ale pokial to bude butnost, ze pod 40-42" nevidis rozdiel lebo to technologia neumozni, naco mi to je?To mas so vsetkym, naco mi je kopec funkcii ktore nepotrebujem na tv,pracke,mobile,aute a na vsetkych ostatnych kramoch, ked su na ho vno a len zvysuju poruchovost. Teda naco mi je 4K ked to vidim len na velkej uhlopriecke?To je ako mat ferrari a ist 40-kou lebo vsade trci kanal,asfalt alebo je jama.Ale pokial to vidim na kazdej uhlopriecke v pohode,lenze nemoze byt vysledok toho vyvoja, ze sa prestene vsetko pod 42" vyrabat.To je o ho vne.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Druhá tv asi 4ka este tam fuknu 50Hz panel a lacnu uhd telky idu na dracku, lebo je to cool. A potom doma bliju ale nepovedia nikomu ...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Druhá tv asi 4ksignál vidíš na každej uhlopriečke, len kvalitu na menšej až tak nevidieť, no už HD je lepšie vidieť na väčšej , tak prečo ju nemať?hlavne pre šport fotbal , hokej. |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 369 |
|
|
@dědek14k ZA 15 000,-- kč tak to bude teda super mašina. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
|
|
@dědek1Pokud jsi limitován tou částkou, tak si radĕji pořiď solidní HD televizor. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
|
|
RE: Druhá tv asi 4kAk si chce niekto kúpiť kvalitný TV tak nech si kúpi LG 43LH510V. Cenove je veľmi dobre a nemá smart funkcie a obraz vynikajúci. Ako zobrazovač vynikajúci.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 716 |
|
|
peterano v jednoduchosti je krasa, len keby nebol 50Hz panel a jeden vstup HDMI je dnes malo,inak by bol v poho.A pre vela ludi staci aj tak.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
@liquereÁno to máš pravdu, ale niečo za niečo. Podľa mňa 90% ludí nepotrebuje viac vstupov ako 1xHDMI a 1xUSB. Dosť veľa ludí ani nevie, že načo je USB na telke. A s porovnaním s čínskymi (nevhodné slovo)mi ako Sencor a pod. je to nebo a zem.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 716 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|