Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Druhá tv asi 4k

Trochu už jsem něco nestudoval,přesto každá rada dobrá...budu potřebovat druhou tv do menšího pokoje.Cena kolem 15tisíc,uhlopříčka do 110cm,sledování především sportovních pořadů.

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Druhá tv asi 4k

Diky za info

zzz

Přitlač 12 litrů, a máš 109 Sony. :)

konas
Registrace: 12/2014

To zzz

nemáš nač :laughing:

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1

Co do ní budeš pouštět ?

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Já mám tuhle a jsem s ní velmi spokojen. I mně byla doporučená kamarádem: Samsung LED Ultra HD 4K 49" UE49KU6510. Sice je o něco dražší než požaduješ, ale stojí za to, menší úhlopříčka bude třeba levnější.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Keď UHD pod 60´´ by som ani nešiel. Ja som kúpil 60-tku, pozerám to zo 4,5 m metra a je to veľmi malé.Uvažujem že ju dám do spálni, a kúpim keď sa rozbehne UHD 75´´. Na 4,5 akurát. Pozeral som to v Nitre v predajni z tejto vzdialenosti, úplne super.
Je jasné že o malej izby treba menšiu TV a tam Ti stačí v pohode Full HD na šport. Ja tiež čumím len šport, zatiaľ vo full HD, a na tej 60-tke je to celkom pekné.

masto
Registrace: 9/2006

Mna by zaujimalo ako mohlu ludia pozerat sport, ked boli len crt cb telky? :)) Ludia uz sa prebrte, odkedy sa telka kupuje podla izby? :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@liquere

....když nic jiného tenkrát nebylo.Telka se taky kupuje podle nábytku. V moderních bytech, pripomínajících pitevnu, si postavíš cokoliv. Třeba já jsem limitovaný 43" , a přes to, bohužel, vlak nejede.

konas
Registrace: 12/2014

Keď boli čierno biele telky tak sme pozerali šport s ešte väčším záujmom ako teraz, lebo to bolo veľmi vzácne. Štadióny plné keď hralo Československo futbal ale hlavne hokej. A zišli sme sa pri jednom televízore aj viacerý susedia a to bola atmosféra. Hlavne keď sme hrali s Rusmi!!!! A ešte keď sme vyhrali. :)))

masto
Registrace: 9/2006

Tak nejako, dnes cumi jeden aj na dve placky naraz niekedy ...... :laughing:
Tak konas myslis naozaj, ze kto ma velku isbu potrebuje aj velku telku? ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@liguere

keď ho žena vyhodí z izby tak bude dobre vidieť aj z chodby. :laughing:

notna
Registrace: 3/2007

@liquere

skôr sa spýtam opačne , dnes ked je možnosť mať konečne obrazovku kde vidíš i pinpongovú loptičku , prečo kupovať pohľadnicu?až niečo pôjde v 4K potom bude i 60" malá dnes mám 50" a zdá sa mi malá a to som pozeral pred x rokmi na kriváni na pohľadnicu, dnes mám väčšiu na net.

Duzu
Registrace: 7/2005

@ all

Pokial je to slobodna volba no problem, ale pokial to bude butnost, ze pod 40-42" nevidis rozdiel lebo to technologia neumozni, naco mi to je?To mas so vsetkym, naco mi je kopec funkcii ktore nepotrebujem na tv,pracke,mobile,aute a na vsetkych ostatnych kramoch, ked su na ho vno a len zvysuju poruchovost. Teda naco mi je 4K ked to vidim len na velkej uhlopriecke?To je ako mat ferrari a ist 40-kou lebo vsade trci kanal,asfalt alebo je jama.Ale pokial to vidim na kazdej uhlopriecke v pohode,lenze nemoze byt vysledok toho vyvoja, ze sa prestene vsetko pod 42" vyrabat.To je o ho vne. ;)

liquere

a este tam fuknu 50Hz panel a lacnu uhd telky idu na dracku, lebo je to cool. A potom doma bliju ale nepovedia nikomu ... :laughing:

liquere

signál vidíš na každej uhlopriečke, len kvalitu na menšej až tak nevidieť, no už HD je lepšie vidieť na väčšej , tak prečo ju nemať?hlavne pre šport fotbal , hokej.

Duzu
Registrace: 7/2005

@dědek1

4k ZA 15 000,-- kč tak to bude teda super mašina. ;P

BOBSEN
Registrace: 9/2010

@dědek1

Pokud jsi limitován tou částkou, tak si radĕji pořiď solidní HD televizor.

rs505
Registrace: 11/2009

Ak si chce niekto kúpiť kvalitný TV tak nech si kúpi LG 43LH510V. Cenove je veľmi dobre a nemá smart funkcie a obraz vynikajúci. Ako zobrazovač vynikajúci.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

peter

ano v jednoduchosti je krasa, len keby nebol 50Hz panel a jeden vstup HDMI je dnes malo,inak by bol v poho.A pre vela ludi staci aj tak.

liquere

@liquere

Áno to máš pravdu, ale niečo za niečo. Podľa mňa 90% ludí nepotrebuje viac vstupov ako 1xHDMI a 1xUSB. Dosť veľa ludí ani nevie, že načo je USB na telke. A s porovnaním s čínskymi (nevhodné slovo)mi ako Sencor a pod. je to nebo a zem.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra