![]() |
|
Firmware pro Amiko A3Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda někdo nemá Firmware Amiko A3 fw 2.0.78 nebo zálohu s tímto firmware. Jedná se tuším o poslední k tomuto přijímači. Nějakým nedopatřením jsem o něj přišel a online aktualizace od výrobce neprobíhají. Budu moc vděčný za pomoc...![]() ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
Firmware pro Amiko A3FW update 2.0.70 built 13.03.2015 is online.myslim že už je aj 2.0.71.verzia.ale verziu,ktoru pišeš ,o takej neviem.. |
mastru
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Firmware pro Amiko A3Podívej se na: https://sourceforge.net/projects/mysatbox/files/AMIKO/A3/FIRMWARE/ |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Firmware pro Amiko A3Poslední je: FW AMiKO A3 v.2.0.72 (05ABR15) 2015-05-15 |
konas
![]() |
|
RE: Firmware pro Amiko A3Hm, poslední k sehnání. Po 2.0.77 a 2.0.78 ani ťuk. |
konas
![]() |
|
RE: Firmware pro Amiko A3Mám 76 a stačí |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
Děkuji zareakce kluci...Nakonec jsem zůstal u vrze FW A3 v.2.0.72. Jede vše to co jelo, jako v té mojí staré verzi FW-//.78. Tedy korektní skenování programů, oscam atd. Amdroid a Kodi také, vrtat se už do toho zatím nebudu. Škoda, že tak skvělý přijímač, jak na ovládání, obrazové kvality a přehrávání v prostředí androidu a hlavně bezproblémové funkčnosti Kodi(XBMC), se nedočkal lepší podpory od vývojářů. Vadí mi, že online aktualizace nejsou pro přijímač A3 funkční a na forech hlavně zahraničních se odkazy FW kopírují jen na stále nefunkční online server Amika, který je "mrtvý".Ještě poznámka k této FW 72verzi, kde jsem pozoroval jedinou chybu v podobě dosti nekompatibilních doplňků v Apps Marketu od Googlu. To u verze FW 78 nebylo, tedy v takové míře. To se nechá ale vyřešit jiným Apps Marketem, atd. Jinak tedy stejně na závěr bych chtěl poprosit někoho, kdo vyšší čísla FW(firmware)pro Amico A3 má uložený, nebo celkový back-up s firmware, aby se podělil i pro ostatní, někam uploadnout na server a používat k testování se vždy hodí. Zdravím všechny, děkuji za reakce a přeji prima večer...Marek ![]() ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
Tady je FV78https://mega.nz/#!XpNjHKbK!ZXti6n01oEdOQe3BNQjTAv5YSCVaTK4eVl-XruXQv6Q |
Stefan08
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |