, sekce: Příjem satelitů |
|
SuperTennis HD-frekvenceZdravím, prosím můžete někdo vyzkoušet, zdali Vám funguje z hotbirdu frekvence 12476/H,29900 ? kde vysílá SupertennisHD ? jám mám signál nula, ačkoliv jiné frekvcence jsou OK.Jen bych chtěl podotknout, že máme na paneláku udělaný profesionální satelitní rozvod, kde nám běží astra 23,5+19,2, hotbird, thor a amos a všechno funguje, ale tahle jediná frekvence je bez signálu a ještě nedávno všechno fungovalo. děkuji |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceJa mam obcas podobny problem u jedne ze dvou parabol.. Dela mi to s motoremFrekvence SupertennisHD mi ulobi a signal 0, pokud ale manualne proladim tuto frekvenci, tak je vse v pohode a uz to naskoci. Myslim, ze nejsem zadny zacatecnik, ale toto je proste zahada. Parabola je spravne nastavena podle teto frekvence |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceTak u nás není žádný motor, na střeše jsou nějaké paraboly, nevím přesně, jak je to tam zapojené, ale všechno fungovalo. Prostě signál nula a když proladím, tak nic samozřejmě nenajde. |
jliv
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceIde vpohode |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceBud je teda problem v receiveru - dla mi to Technisat Digicorder nebo netusim, po proladeni teto frekvence vse funguje a signal je maximalni..Nepomuze ani opetovne naladeni po uplnem vymazani kanalu nebo cele druzice, porad to je stejne.. Jina frekvence na 13E to nedela, pouze tato zlobi |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceFunkční,nyní Čilič:Nishikori... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvencekluci díky za reakce, že je frekvence funkční, myslel jsem, jestli není zrovna nějaký výpadek. Pak ovšem netuším, co je to zase za záhadu, když to normálně fungovalo a najednou pouze tahle frekvence je bez signálu a zrovna tahle, na kterou koukám :-( |
jliv
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceNo, asi už to řešit nebudu, protože nyní jsem si přečetl v jiném vlákně, kde píše jeden uživatel toto :"Ano, je pravda, že kanál bude zakódovan. Kanál vysílá v rámci bezplatné platformy Tivusat a po novém roce bude dostupný pouze s kartou Tivusat." Takže už to free nebude. |
jliv
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceŠkoda,že FTA skončí.I tak obdivuji,že to vydrželo volně tak dlouho.Byli by hloupí,aby to vysílali volně. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceSuper)TENIS jde OK z hotbirdu frekvence 12476/H,29900 |
MatejicekK
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 195 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceMajdalenčin? |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 084 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvencePro jlivKdyž máte ten rozvod na paneláku, tak obejdi pár sousedů, zda jim ten Superzenis HD funguje, nebo ne. Teprve potom něco řeš. Možná by pomohlo onu frekvenci z tvého sat. přijímače vymazat a znovu zapsat. Škoda, že jsi neuvedl, jaký přijímač používáš... 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
|
|
Na T90ceV srpnu jsem měl podobný problém na T90ce a pak se to zničeho nic spravilo ... prej má být od ledna zakódovaný, tak uvidíme, zda to bude pravda ...T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 302 |
|
|
Re:supertenisBude ho škoda!Už jednou ráno řekli že nepůjde a za cca 2 hod.zase že jede dál! Kdyby tak jen "říkali a říkali.....mimochodom já jsem nepostřehl výpadky ...zdravím ! P. |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
|
|
@Děda PetrPoužívám TV se sat. tunerem. Smazal jsem frekvenci a dal znovu vyhledat, ale bohužel nic. Signál prostě nula. Ještě minulý týden to bylo OK a celkově asi 4 roky, co máme ten sat. rozvod jsem neměl žádný problém no a najednou to přestalo jít. To jsou prostě záhady.No a jestli bude opravdu pravda, že od nového roku bude s free konec, tak už to snad ani řešit nebudu. |
jliv
|
|
supertennisNormálně vysílá a na jejich stránkách nic o kódování nepíšou |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 611 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvencePro jlivNenapsal jsi, zda to tvým sousedům také nejede ? 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceNerad,ale musím - trošku kvalitnější připojení na net a pak ať se děje co se děje, Super Tennis jede ve full HD neustále - acestream 111d650225e7b7fb8f0f1e968c6aa7f8b86684bd Zdravím marksony(ho) |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceak tam máš urobeny multifeed na 5 druzic a hotbird kriva, tak za to môže aj dažd ak u vas prši, vyskušaj konvertor utrieť nejakou handrou, aby tam neboli kvapky vody(signál by sa mal o niečo zlepšiť).tiež mi hotbird kriva a momentalne mám na tom tp signal iba 25%, lebo tu prši.ale tp inak funguje |
dupri08
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 209 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceNedělejte poplach, Supertenis normálně jede, teď jsem si ho pustil. Chybu je potřeba hledat u sebe.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 700 |
|
|
RE: SuperTennis HD-frekvenceSamozřejmě že jede...zatím.Psalo se tu,že ale po Novém roce konec. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
|
|
hondasek2musíš použít zřejmě jeden z triků.aktivuj si SZ, nebo hledej můj nick jinde. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
|
|
@omar3Pořádně si přečti o čem je řeč :-) nikdo netvrdí, že nejede, takže žádný polach. Nejede jen mě, ale proč nevím, to je vše. No a že jsi si ho pustil a jede, to je OK, otázkou zatím ovšem zůstává,jestli si ho ještě OK pustíš po novém roce :-) |
jliv
|
|
italsky neumím, ale možná se stala změnahttp://www.supertennis.tv/press.html?download=2:supertennis-astrahttp://www.supertennis.tv/press.html |
jklejna58
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 25 |
|
|
@jklejna58Ale kdepak, žádná změna s astrou. To bylo před měsícem, kdy kvůli tomu tenisu pouze na ty 2 dny vysílal supertennis na astře 19,2, to je vše. |
jliv
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|