, sekce: Příjem satelitů |
|
Astra 3B nejde ostatné idúDobrý večer, chcem sa spýtať , sice ja k dispozícii Skylink nemám ale môj blízsky sa pokúšal dnes večer naladiť programy ČT v HD rozlíšení na novom tp. (12,344 H 29,900) , Neviem či to bude signálom alebo je chyba umňa včera išlo všetko aj CZ & SK dnes už nejdú , Máte podobný problém s naladením tp. (12,344 H 29,900), Prosím bez tých vašich rypačiek za rady vopred Ďakujemmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Astra 3B nejde ostatné idúIdu vsetky bez problemov HDcka |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
|
|
RE: Astra 3B nejde ostatné idúTakže problém v parabole ?majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25ne ,v rukách |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 547 |
|
|
RE: Astra 3B nejde ostatné idú@ Korkoran ja viem len som žartovalmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
RE: Astra 3B nejde ostatné idúTak Ďakujem za rady budem skúša5 ďalej žiadam adminom fóra aby toto vlákno uzamklimajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Máš vôbec nový TPD pridaný ? Je o niečo slabší, takže treba presnejšie nastavenie paraboly a bezchybné kontakty a potom ide ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 549 |
|
|
@ DzordzoJa ten tp. (23,5°E Astra 3B 12,344 H 29,900) mám naladení aj monoskop som nechal v zozname aby to bolo jednoduché ten tp. Som ladil v Pondelok 07.11.2016 o 13.30 ale už to opravili takže už to ide len niečo bolo v parabolemajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|