, sekce: Skylink |
|
Satelit a TV SamsungDobrý den,vlastníme novou UHD LED TV Samsung s integrovaným DVB-S2 vstupem. Po vložení karty (prostřednictví konektoru) a zapnutí automatického ladění normálně televize nalezne požadované programy - ovšem po určité době z ničeho nic nebo při vypnutí TV atd... dojde k vymazání těchto programů a je nutné nové naladění. Chtěl jsme se zeptat, zdali je chyba na mé straně, či na straně přístroje (viděl bych to na nějakou softwarovou). Děkuji za odpověď |
Apollonair
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 2 |
|
|
RE: Satelit a TV Samsungrovná se peklo užij si to dosyta(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
|
|
Satelit a TV Samsungkdyž napíšeš přesně typ televize, tak ti možná někdo poradí, ale takhle asi ne! víš kolik už je různých uhd tv Samsung ? |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
|
|
RE: Satelit a TV SamsungPri tejto konštalaci, veľa rád nenájdeš, jak píšu básnici, si si strojcom svojho šťastia, už veľa takých podobných si radšej dokúpili receiver za pár drobných a majú pokojné noci.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: Satelit a TV SamsungPokud to máš na Skylink tak myslím žádný problém, v týdnu jsem jednu UHD od Samsungu instaloval a musí to zvládnout i malé děcko, pokud chceš mít i ostatní programy ze satu společně se Skylinkem nesmíš vybrat v položce Anténa volbu Skylink, ale Satelit, pak naladit klidně celou družici(ce) a pomocí programu ChanSort v poslední verzi si v PC jednoduše upravíš programy jak chceš a natáhneš do TV. Jednalo se o UE43KU6402, ale myslím, že většina letošních modelů má sw totožný.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
|
|
@tkanTo by si chcel mnoho od obyčajných ludí, aby si to takto dali na poriadok,aj jednoduchý receiver, ktorý sa dá ľahko naladiť je problémom pre nich.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
@tkanTeď jsem nastavoval známému LG 32,dal jsem skylink a digitál se pěkně srovnal na začátek,což před půl rokem nedokázal.Nikdo nic nenastavil,ale jinak hrůza stroj.Už jsem se o ní tady zmiňoval |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 538 |
|
|
RE: Satelit a TV SamsungSamsung se da naladit vpohode. Nejjednodusi volba je u volby Skylink pro ty co maj pouze zaklad s druzici Astra 19,2E a nevadi jim usporadani programu podle tabulky fastscan. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
RE: Satelit a TV SamsungMám 4K Samsunga se satelitním tunerem. Žádnou placenou platformu nepoužívám, tak nevím, jak se ladí ty, ale FTA se ladí pěkně blbě. TV z fabriky má pro každou satelitní pozici nějaký seznam kmitočtů. Pokud chcete sledovat kmitočet, který v tom seznamu není, musí se zadat ručně frekvence, polarizace a SR. Takto jsem musel ručně dolaďoval na 5 satelitních pozicích spousty chybějících kmitočtů.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 700 |
|
|
omar3A co je na tom blbé? Vybrat v transpondérech Def. nový a ten zapsat ručně? Pokud uživatel toto nezvládne, neměl by si kupovat TV se sat. tunerem. Navíc se vyplatí sem tam zkontrolovat aktualizaci sw přímo v TV, která by mohla problém s chybějícími frekvencemi řešit.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
|
|
@tkanBlbý je to, že to zabere spoustu času, kdy sedím u TV s noťasem a kontroluji jednotlivé programy a chybějící dolaďuji ručně. Samozřejmě na tom nic není, ale když kontroluješ 2000 programů, tak už to nějaký čas vezme. Zejména UHD kanály automat nenašel snad nikdy.Aktualizace mi naskakují údajně automaticky přes internet. DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 700 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|