Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

reaktivacia karty

Zravim,nechcel som zakladat nove tema ,ale uz si neviem rady ,nestihol som zaplatit servisny poplatok,karta sa zablokovala po roku nepouzivania,chcel som zaplatit reaktivacny poplatok ,ale kartu ukaze ze je neplatna ,na zakaznickej linke mi povedali ze ju treba znovu zaregistrovat ,pritom to vobec nejde,dalsia operatorka na zakaznickej povedala ,ze karta sa uz neda znovu zaregistrovat,vyskusal som ju dat do irdeto citacky ako som sa tu docital na fore https://www.parabola.cz/forum/topic-89108/ a karta sa zmenila z E-30,na E19-4,ale registrovat sa stale neda.Dakujem

miro665
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

reaktivace

Dnes jsem takhle oživil 2 propadlý karty a poslal na každou smsku na 5 dní SP a mám na rok pokoj ale nesmím na to zase zapomenout funguje to ok díky za že to tu někdo zmínil já jsem je zapoměl k 15.11 smskou oživit na rok tak teď to je opravdu zdarma žádný reaktivační poplatek jsem platit nemusel.

kanon
Registrace: 2/2007

tak jsem rozběhal

karty ,které chcíply 19.7.2015,,19.5.2014,20.10.2014,,12.1.2013

tak to funguje zadarmo i několik let nazpátky,jen SMS za pár šupů,trpělivost po refreshi

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: reaktivacia karty

Já jsem rozběhal kartu s SP do 8/15 i bez refreshe a ani SMS není nutná, SP se nastaví na jeden den automaticky.

sirda
Registrace: 11/2006

A proč to Skylink dělá a umožňuje?

Přeci proto, aby se mu statisticky zvýšil počet registrovaných karet a tedy i počet zákazníků. Na tyto reaktivované karty stejně nikdo sledovat programy nebude. Skylink je však uvede ve statistikách, jako aktivní karty a tak mu ve statistickém přehledu stoupne jejich počet. Při příštím uvedení, že Skylink má nárůst tolik a tolik % aktivních karet to bude tedy zcela nesmyslné a nepřesné číslo.

ja987
Registrace: 1/2016

Když zavedli odpojování karet po roce, tak to JG zdůvodňoval vysokými náklady na neaktivních kartách. Nyní asi zjistili, že ty náklady až tak vysoké nejsou?

sirda
Registrace: 11/2006

Jen jestli se nám nechystá nějaká fúze, takže je potřeba navýšit počet kunčaftů.

bretah
Registrace: 9/2012

sirda

mě bez SMS nešla reautorizace a za boha to nešlo rozběhat,po SMS okamžitě 4x25 ,za kilo 4 kartičky

pierrepetr

Pisal som na zakaznicke centrum a po ich odpovedi uz isla karta zaregistrovat,ale musel som este poslat sms aby nabehli aj programy

miro665
Registrace: 3/2010

@miro665

já jsem dostal jednu 35 měsíců mrtvou.Zaregistroval jsem ji ke svému účtu,pak se objevila nabídka k oživení,klepl jsem,ožila o 24 hodin,ale naběhla až po 6ti refreších,Zřejmě zbytečně jsem poslal SMS.
:(( :(

korkoran
Registrace: 10/2006

korkoran

mě k refreshým nepustila

pierrepetr

Ja to skúšam po registrácii asi po desiaty krát a stále nič.

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006

datcom

pošli SMS a reaoutorizuj

pierrepetr

Registrácia karty nanovo ,sms poslaná včera a reautorizácia asi 10 krát a bohužiaľ sa karta nechytila.

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006

ja cez predajcu ok karta nabehla

ttl1
Registrace: 12/2007

Také jsem si přes SMS reaktivoval kartu, která měla servisní poplatek zaplacený do 29.6.2013. Po zaslání SMS mi přišla obratem zpráva, že mám poplatek zaplacen do 29.11.2016, tj. těch 5 dnů.
Provedl Reautorizaci, již 2x (podruhé za 15 minut), ale zatím čekám až to naběhne.
Jinak na stránkách Skylink jsem našel poznámku "Pro dokončení aktivace vaší karty je třeba zaplatit jednorázový Reaktivační poplatek. Reaktivační poplatek je nyní v akci zdarma".
Tak nevím, zda mám jen čekat až to samo naběhne, nebo ten Reaktivační poplatek za 0 Kč nějak objednat.

Standa3
Registrace: 1/2006

Standa3

no jasně odklikni platbu za 0kč z kreditu a musí to jet

pierrepetr

@pierrepetr

Dík Pierrepetře. Už jsem se k té platbě 0 Kč nějak proklikal a tu nulu zapalatil. Ve "Správě účtu a karet" už naběhlo správné datum zaplacení SP na 5 dní, ale ještě musím počkat těch 15 minut na opakovanou Reaktivaci.

Standa3

Oprava, "opakovanou Reautorizaci".

Standa3

Standa3

jsem rozjížděl 4 najednou a celej večer nic,pak po půlnoci naběhly jak po másle všechny,asi náhoda,po půlnoci,napiš,jak to šlo

pierrepetr

@Standa3

nejsem si jistý,jest-li to nebylo u tebe víc jak 3 roky :-/ :(( a jestli ti naběhne.

korkoran

korkoran

mě tříletá naběhla,ale musel jsem ji registrovat znova,jako novou

pierrepetr

@pierrepetr

To jsem musel dvě karty i do 3 let,ale možná je to tak,jak říkáš,uvidíme jestli mu naběhne a sakylink bude tak caracter ;) ;)

korkoran

korkoran

no chce to ty karty za 25 oživit,aisky jsou super,tady je i velká výhoda s registrací,nemusíš žádat a fotit a blbnout a máš cizí kartu na svém účtu

pierrepetr

Tak mohu potvrdit. Karta s propadlým poplatkem do 29.6.2013 po zaplacení té reaktivace 0 Kč spolehlivě naběhla. Naskočilo to asi 5 minut po té reaktivaci "v akci zdarma". Ani jsem nemusel po reaktivaci poslat po 15 minutách další Reautorizaci.
Jen cena za SMS mi byla odečtena 26,5 Kč, ne 25 Kč jak píše Skylink.

Standa3
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra