![]() |
|
VU+ Solo SE v2Mám VU+ Solo SE v2 nahraný VTI 9.0.2 Při nahrávání na flash 8GB se nahraje 5 minut a hlásí plný disc. Dal jsem 32GB a nahraji zase jen 5 min. Může někdo poradit? Díky |
kukacka
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2Skus naformatovat ten USB kluc priamo v prijimaci.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2Dám disc do přijímače, ten si jej neformátuje dělám jako jednu složku. Pak nastavím cestu, aby jej přijímač našel. Dělám něco špatně? |
kukacka
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2musis sam naformatovat cez box alebo na pocitaci, najlepsie na ext nie FAT.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2Mohu zítra zavolat? Nerozumím tomu co mám udělat. Pokud ano pošli mi tvůj kontakt na mail mljiricek@post.cz a kdy se mohu ozvat. dík |
kukacka
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2V spravcovi zariadeni v enigme by si mal vidiet tu flashku, tam niekde je volba inicializovat. Ale neodrovnaj si disk ked mas pripojeny.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2Aky mas na tom kluci suborovy system ? Ked to nevies zistit cez box, daj ho do PC a pozri vlastnosti.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2kluc 32GB naformatuj v pc na NTFS. Kluc zastrc do vu. Stlac na dialkovom tlacitka nasledovne: modre-zlte-spravca zariadeni-ok-vyber cestu pre usb-show mounts. Kluc mas mountnuty a pri nahravani musis zvolit cestu aby nahraval na kluc a nie do vnutornej pamati. |
foppa
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2usb kľúč si musíš naformátovať na ext3. až potom správca zariadeníformátovanie je najlepšie cez telnet. T e l n e t vu plus ----------------------------------------------------------------------- df -h umount /dev /sda1 mkfs.ext3 /dev/sda1 chviľu počkať až sa naformatuje mount /dev/sda1 /media/usb MKDIR /MEDIA/HDD/MOVIE MALE PÍSMENA df -h hromadný príkaz opkg install /tmp/*.ipk vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2Nastavil jsem na Flash media/USB a nahrává. Jde něco nahrát na Fast Scan ? |
kukacka
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2Víš vůbec co je Fast Scan? Jak chceš na to nahrávat? FastScan je systém sloužící k jednoduchému a rychlému naladění přijímače a k udržování aktualizovaného seznamu programů v přijímači. |
georg11
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2Právě proto ho tam chce nahrát. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
sirdaTak tomu nerozumím, jeho otázka je "Jde něco nahrát na Fast Scan ?" Ty mi to jistě objasníš |
georg11
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2Asi mu v přijímači nejde FS a chce ho tam nahrát. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo SE v2Nahrávání jsem již vyřešil. Chci nahrát do satelitu soubor, aby se mi aktualizovaly programy - Fast scan. |
kukacka
![]() |
|
![]() |