![]() |
|
televize nejlepší a nejkvalitnějšídobrý večer chlapi. Lze dnes jednoznačně říci, že nejlepší, nejkvalitnější televize vyrábí--celkově třeba sony, samsung lg philips googen panák atd. |
jenicek
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 404 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
no přecesamšúúnt,to má každej |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
Loewe ostudu neudela..Po dlouhe dobe jsem se zamyslel nad vymenou me stare (cca 8let) plazmy - kdyz jsem videl OLED Loewe bild7. Z meho pohledu je to asi aktualne to nej na trhu - ale nerikam, ze bezchybne... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
@pierrepetrAle je to tak, dnes robia najlepsie panely korejci a panel je zaklad. A tu bizuteriu dookola najma cinania. A kto to posklada je uz viac-menej jedno. Samozrejme je rozdiel Samsung z Tesca za dve kila alebo Samsung za dva litre. Casy sa zmenili. Dnes ked kupis japonca tak ma s najvyssou pravdepodobnostou korejsky panel, cinske vnutornosti, mozno tak kondiky na zdrojovom plosaku su japonske![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
Trakypanel je základ,když pohřbili plazmu |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrAle aj na LCD sa da zvyknut![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
Trakykdo neztratil paměť, bude fňukat do smrti,tiAlzheimerovci mají velkou výhodu |
pierrepetr
![]() |
|
@Legojaký konkrétní model Kuro ? |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
@Bloudpro info, Loewe má panel LG, ale to sám víš |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: televize nejlepší a nejkvalitnějšísamsung jedine s pridavnymi reprakmi a zosikom..zvuk ma mizernyskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
@tulenNo ten zvuk ide mizerný viac-menej z každej TV! Ja som takúto "srandu" na jednom z TV v domácnosti poriešil tak, že som k nemu pripojil dvojpásmové reprobedne - tie boli vyrobené ešte za totáča, sú v dreve a zvuk z nich je parádny!Samozrejme na pripojenie externých reprobední na tv potrebuje mať človek aspoň aké-také znalosti z rádioamatérskej, kutilskej oblasti a trošku zručnosti! Le aspoň nemusím zapinať pri spustení tv aj externý zosilňovač! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
mmiriTak to jsou určitě tesly, 16cm basáček s 8cm papírovým výškáčem/někdy 10cm kalota/, cena do tisícovky a hraje to velmi, velmi dobře. Pro laiky bez zručnosti jsou vhodné aktivní acoustic quality M23/zase české bedny/ a zvuk je vyřešen...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: televize nejlepší a nejkvalitnějšíV tomhle se mi líbil Pioneer, že měl přímo vzadu terminály pro repro, člověk si tam mohl dát svoje repro bez bastlení...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
mmiriboyPřesně tak to mám i já. Udělal jsem to tak vždy u všech televizí, co jsem kdy měl. Zesilovač v tv to utáhne vždy v pohodě. Jen je potřeba dávat pozor na ohmův zákon, a vzít bedny, co mají správné parametry.0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: televize nejlepší a nejkvalitnějšíNa toto jsou ideální Tv Sony, které vždy měly skoro jako jediné, klasický audio cinch výstup.0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@palermo67A SONY mají teď panely s jejich vynálezem Triluminos. Mám pocit, že je pro ně vyrábí SHARP a označuje je ve svých materiálech jako IGZO. právě díky této technologii, stačí 100Hz frekvence. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: televize nejlepší a nejkvalitnějšíOna by u této technologie ani vyšší frekvebce nešla zatím udělat. |
konas
![]() |
|
zvuk a TVNejlepší, pokud chcete mít hlavně pěkný zvuk, je využít TV jen jako monitor. V případě SAT/CABLE příjmu používám jen externí STB a zvuk rovnou z něj do zesilovače a beden. Pokud používáte i tuner DVB-T(S) či další funkce v TV - NET, HbbTV apod., tady pak záleží na možnostech externího výstupu zvuku (cinch, optika, sluchátkový)a patřičné připojení k zesilovači. Co se týče obrazu, záleží pak na náročnosti diváka a místa pozorování. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
@WarpikMoje řeč. Externí krabičky vždy umějí víc, než software TV. |
konas
![]() |
|
RE: televize nejlepší a nejkvalitnějšíSaxone prosím co máš Ty za tv, |
jenicek
![]() |
|
RE: televize nejlepší a nejkvalitnějšíNo jo, jenomže mám pocit, že jenom "monitory" nedělaj. Fujitsu dělal moc pěkný plazmový monitor, ale to jsou všechno 10 let staré věci, hdmi se ještě nepoužívali. Kvalitní monitor s hdmi-čkem by mi stačil. Na jejich triple tunery a os nejsem zvědavý. Bohužel jsem "prosr.l" čas koupit poslední 55-kovou plazmu od Panasoniku...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: televize nejlepší a nejkvalitnějšíJá nemám žádnou.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: televize nejlepší a nejkvalitnějšíPane Saxone potom nechápu tu spoustu krásných obrázku na galerii Saxon. |
jenicek
![]() |
|
RE: televize nejlepší a nejkvalitnějšíČlověk má právo se změnit k lepšímu:) teď už jen rozhlas...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
rozhlas ?to nemyslíš vážne. 70 % vymývania , nestačí ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: televize nejlepší a nejkvalitnějšíTen rozhlas co poslouchám je politicky neškodný...:) B3, B1, Ö3, ANTENNE, Musiker sender, Rádio LIFE.On Air!
|
Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |