Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Novy Octagon UHD-Receiver s popororou DVB-S2X

Za par tydnu se ma ojevit Octagon SF4008 s podporou DVB-S2X, HEVC-/H.265 atd.
http://www.digitalfernsehen.de/Neuer-UHD-Receiver-mit-DVB-S2X-Unterstuetzung-in-den-Startloechern.146469.0.html

JardaD
Registrace: 7/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

@Dagy2

Inu výzva to možná je, ale ne nutně tak velká. Pluton tam hodí vše potřebné a rozchozené, tak bych teoreticky už nemusel nic řešit. Znám se ale, budu do toho vrtat a něco si rozhasím. Vzhledem k tomu, že počítače skládám a spravuju 20 let, tak se toho ale nebojím :)))

jindra7
Registrace: 12/2007

RE: Novy Octagon UHD-Receiver s popororou DVB-...

Kua 20 let praxes Pc a řeší tu absenci Fascanu . :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

@jindra7

Hmm, to znám velice dobře, též znám jednoho takového, počítače staví 20 let, ale USB satelitní kartu v PC nezprovoznil za 3 dny a noci :-)

matchboxx
Registrace: 9/2012

.....

Tož lidi jsou různí, že. Někdo už umí, někdo zatím neumí a naučí se a někdo se ani za sto let nenaučí. Myslím, že mám na to se vše naučit. Ale spíš ze zahraničních diskusních fór. Tady se každý jen trošku pokročilejší vysmívá, útočí, šikanuje nováčky za každý, slušně napsaný dotaz. Tady bych vážně o rady s Enigmou žádat nezkoušel.
Lachtan: co je divného, chtít si dopřát pohodlí Fastscanu, u mého provizorního přijímače Polygon medium se mi zalíbilo, že dvě minuty po rozbalení přístroje mám naladěno. Oproti Sony telce, kde to bylo na několik hodin. Pravda, vč. bádání nad systémem oblíbených a jeho přeuspořádání.

jindra7

@jindra7

V E2 je to hlavne o obľubených.

patrick470
Registrace: 1/2016

@jindra7

myslím že "výroba PC" s komponentov a ich oživenie a satelitná technika majú od seba keď trochu preženiem ako fúrik (vy tomu hovorite kolečko) a bavorák. Oba majú koleso a v oboch sa dá odviezť niečo. A tým to končí.

Prijímač o ktorý sa zaujímaš má možnosť príjmu multistreamov - na tie nie je FastScan :))) a navyše potrebuješ družice iné ako 23.5E, najlepšie zrejme motor. Tento prijímač si myslím, že je práve pre tých, ktorí chcú tieto multistreamy, pretože je tam dosť zaujímavých programov bez kodovania.
DVB-S2X budeš potrebovať v čase keď tento prijímač bude dávno odpočívať v digitálnom nebi.
Pluton ti nakonfiguruje to, čo máš v bežnom skylink ready prijímači a šlus (napáli ti settingy pre 23.5E a možno ďalšie bežné družice a spojazdní ti kartu ICE v čítačke). Buď si istý.
Tento prijímač je na dlhé zimné večery - takže ak hovoríš, fast scan je fajn lebo za 10minut pozeráš, kúp si niečo jednoduché.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Uvidíme, já když se pro něco nadchnu :)

Ten Polygon prodávat nebudu, bude v záloze, kdybych si to rozhasil. Ale počítám, že mi Pluton vše naladí dle představ a já si udělám zálohu, abych se k tomu mohl vracet. A mezi tím buď studovat a zkoušet nebo to jen používat a neřešit. Uvidíme. Základy linuxu mám, rozchodil jsem i skoro nerozchoditelné ovladače ATI v době, kdy na to nebyl klikací instalátor, to byla menší maturita. K telce mám Raspberry PI, tři generace po sobě jsem kupoval a hrál si s nastavením, hrabal se v tom přes SSH. Ale neznám to profi, musím hodně googlovat a zkoušet, jsem zvyklý se vždy dobrat k výsledku. Tak spíš, jestli se mi bude chtít nebo se spokojím s výchozím nastavením. Už bych Octagon objednal, ale mám v posledním týdnu vysoké neplánované výdaje u veterináře a ještě nekončí. Tak až asi v únoru. Nebo si to koupím jako odměnu za el. zkoušky, tři roky utekly jak voda a je to tu zas :(

jindra7
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra