![]() |
|
IPTV v BratislaveCaute,neviete mi poradit, ci existuje legalna moznost, ako sledovat telku cez komp? V Bratislave nic take nie je? Nasiel som cesku stranku zapni.tv, kde to presne tak funguje, zaplatite si pozadovane balicky a pozerate cez net, ziadny set-top box ani instalacia, nic. U nas nic take nie je? Dakujem Vam za reakcie. |
ragtimer
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
ragtimerPropaguješ černotu ?![]() |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: IPTV v Bratislave"legalna, zaplatite si". nestaci? |
ragtimer
![]() |
|
@ragtimerzaplatím za kradnuté auto, nestačí ?ale k veci - na počítači by mali šplapať GO verzie bežných služieb (Magio, Digi, Skylink, Antik) väčšinou však na Android a iOS, na WIN ide celkom určite SledovanieTV, mám odskúšané. |
mmc
![]() |
|
RE: IPTV v BratislaveVdaka, mmc. SledovanieTV som skusal, len tam zas treba mat oficialne nimi podporovaneho providera, co ja nemam, kedze UPC![]() |
ragtimer
![]() |
|
RE: IPTV v Bratislaveak mas UPC tak potom Horizon Go, nie?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 473 |
![]() |
|
RE: IPTV v Bratislaveano, ale tam nie su stanice, ktore chcem (CS Film, Film Europe...) |
ragtimer
![]() |
|
@ragtimermne to cez Telekom vo WIN7 ide, momentálne bez predplatného 4 stanice |
mmc
![]() |
|
RE: IPTV v Bratislavehej to mi islo, ale ked som chcel ine stanice ako tie prve, tak mi napisali, ze nie som u podporovaneho operatora. Najviac sa mi paci to MAGIO GO PREMIUM, ak to pojde na kompe pod windowsom 10, tak v pohode. |
ragtimer
![]() |
|
RE: IPTV v BratislaveSeriózní IPTV provider má smluvně domluvený ISP a službu, za kterou ty jako user platíš, garantuje. Jenom podvodník nemá smluvně zajištěnýho nic a nadrzo slibuje, že to bude chodit všude. Tak si vyber čemu dáš přednost.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
podobnéNiečo podobné som zháňal aj ja. Pôvodná téma Bratislava by sa mohla rozšíriť na celé územie SR. Lebo tá pôvodná požiadavka bola pozerať celku cez PC bez rozdielu internetového provajdera. Pozeral som legálne ponuky, ale tie sú veľmi slabučné, oproti satelitným, či káblovým operátorom. Napríklad Skylink Live alebo SmartTVbox od Antiku. Predpokladám teda, že tv stanice cez internet nie je možná mať mať v takom širokom rozsahu. Prečo je to tak? Vysielatelia nemajú záujem?Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
@uriJe rozdiel medzi IPTV vo vlastnej sieti a IPTV(lepšie povedané OTT) cez verejný internet. Pri jednom je to služba ktorú garantuje poskytovateľ, v druhom sa poskytovateľ len spolieha, že všetky články reťazca od servera k divákovi, vlastnené a spravované tretími subjektami, budú dostatočne funkčné a to napr. v našich končinách zlodejsko-hochštaplerských wifinárov s megaagregáciou nie je možné. OKrem toho pre takéto prípady musí mať poskytovateľ pripravený každý program v 3 až 6 rozlíšeniach podľa priepustnosti spojenia konkrétneho diváka.A na to všetko ešte autorskoprávna problematika a je vymalováno ... |
mmc
![]() |
|
RE: IPTV v BratislaveAntiktvgo ? |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: IPTV v Bratislaveako som uz pisal, ja mam klasicku digitalnu kablovku od UPC, ale nevyhovuje mi programovou ponukou. logicky ani horizon go. chcem mat "svoje" stanice, ako filmove, ktore v UPC roky chybaju a nie a nie ich pridat. preto som hladal IPTV alternativu, ale okrem vyssie spominanych nic lepsie a ako pise uri, vacsina je velmi slabych. najlepsia je akasi flexi tv, ale ta nejde na kompe, ak som to spravne pochopil. maju vsak moznost poskladat si vlastne balicky. antiktvgo je slabota, same regionalky.![]() chcel by som tieto stanice (aspon niektore z nich): cs film, kino cs, doku cs, muzika cs, film europe, festival, ceskoslovensko hd. |
ragtimer
![]() |
|
RE: IPTV v BratislaveNikomu nechci nic vnucovat,ani dělat propagaci.Ale nic není nemožné.Stačí obyčejné VLC a streamy - např. http://cdn0.4network.tv/master_60.m3u8 |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: IPTV v Bratislavejerzy, to vieme, ale išlo o legálnu možnosť, navyše ten tvoj som skúšal tiež ("omlouváme se, ale pohybujete se mimo síť, ve které lze přehrát požadovaný obsah"). takže asi len zmeniť IP.ja som si objednal nakoniec to magio GO co mi poradil mmc. ![]() |
ragtimer
![]() |
|
RE: IPTV v BratislaveTak pro všechny na Slovensku - použijte free VPN(já mám pro podobné případy Hola!,je jich však fůra) a po volbě ČR už nejste mimo síť a lze přehrát požadovaný obsah.![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
![]() |