![]() |
|
ČT HDčka v UPC kabelovceNevím, jestli to už někde neproběhlo ale teď jsem při ladění kabelovky načetl všechny ČT kanály v HD. Frekvence 730MHz, DVB-C, FTA. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
Posílalito na mejl všem zákazníkum.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hobotak na mě zapomněli |
tekapo
![]() |
|
RE: ČT HDčka v UPC kabelovcejaak jako v fta ? kabel upc se da tahat fta ? 😃 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@jam fmMyslel jsem tím to, že není kódovaný a je "FTA" pro všechny kdo mají doma upc zásuvku a zaplacený třeba jen internet - tak to mám i já. Promin, jestli jsem tě zmátl. |
tekapo
![]() |
|
RE: ČT HDčka v UPC kabelovcené pockej.a co se da takhle chytat.jen pres zasuvku. to by me zajimalo 😀 nee ze by to byl nejakej zazrak ale |
jam fm
![]() |
|
fta-upctrebas:fajnrock tv,vsechny tv co jdou na dvb-t+naky ty regionalni+jejich show upc |
swat
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: ČT HDčka v UPC kabelovcetak to je tedy opravdu zajimaci 😀 |
jam fm
![]() |
|
RE: ČT HDčka v UPC kabelovceja jen ze mi to takhle nejde tak proto se ptam.ale mozna kdybych natah kabel do C prijimace ze by se to rozjelo 😀 spekulace |
jam fm
![]() |
|
RE: ČT HDčka v UPC kabelovcepresne tak jak na dvb-c tak i na dvb-t neco chytnes |
swat
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: ČT HDčka v UPC kabelovceA proti klasickému dvb-t je tam víc HDček. |
tekapo
![]() |
|
Free asi 20 tvpro každého kdo má po kabelu net. Kvalita je ale (včetně těch HD) velmi dole |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@minestraKvalita se mi zdá OK ale nejsem náročný konzument. Ale zajímalo by mě srovnání HD třeba ČT, NOVA, PRIMA - UPC kabel vs Skylink vs Freesat vs Digi. Kdyby na to měl někdo čas a náladu :-) |
tekapo
![]() |
|
@minestraTak já mám spíš opačný pocit u toho HD od UPC.Tedy konkrétně mám nabídku Klasik+Sport.balík komplet+ HBO max pak a ten obraz je mnohem lepší než u jakéhokoliv našeho sat.provajdra.Ty programy CT jsou přinejmenším stejné obrazově jako od Skylinku.![]() |
hobo
![]() |
|
@tekapoPokud mohu mluvit za sebe tak jednoznačně nejkvalitnější obraz má UPC.![]() |
hobo
![]() |
|
@hobobylo by to i logické, kabelovka nepotřebuje tak nutně narvat co nejvíc programů na jeden kmitočet jako satelitní provider |
tekapo
![]() |
|
@tekapoSamozřejmě to je ten hlavní duvod.Mimo jiné někde jsou na jednom kmitočtu i pouze 3-4 HD programy a nic víc.Např.obraz NS1,2HD Sport1,2HD ES1,2HD HBO maxpak komplet v HD obraz na velmi dobré urovni.SD také o dost lepší než ze satu.Tam bejt ty exkluziva např.co má digi tak ty lavory okamžitě sundám.![]() |
hobo
![]() |
|
Ct v hd u UPCMám internet od UPC, jak to můžu vyzkoušet? Na routeru žádný výstup není. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
Ze zásuvkynatáhnout koax kabel do TV.Dát ladit DVB-C.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: ČT HDčka v UPC kabelovcenebo DVB-T. FTA kanály jsou u UPC v obou normách |
tekapo
![]() |
|
Pravdato mě nedocvaklo. Já to ladím jenom pochopitelně DVB-C ty placené.![]() |
hobo
![]() |
|
@tekapo @hoboVaše argumenty jsou logické, možná má prostě můj extrend lepší obrazový výstup než turner tv. |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@minestraNo já ten kabel mám na dvou TV s jejich modulem přes Philipa pfl 9705 a 9704.Obraz v porovnání s každým našim sat.provajdrem je nebe a dudy ve prospěch UPC.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: ČT HDčka v UPC kabelovceKaždý solidní kabelový provider beroucí signál z předávacího bodu musí mít nutně lepší obraz než satelitní, pokud ovšem nebere zdrojový signál ze satelitu. Pak by to bylo jedno.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
![]() |