![]() |
|
Prijem tv z KubyAhoj neviete da sa nieco chytat na orbite z Kuby? Ked uz zomrel El comandante, ich tv asi bude davat nejaky pohreb alebo ? Nejaka kubanska tv bola ale uz si nepamatam kde to bolo 19-23 ???Alebo inde....?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
RE: Prijem tv z KubyCubavision international som nasiel .............Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Prijem tv z KubyNeboj, naše hlava státu určitě pojede na funus, takže přenos bude:)))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Prijem tv z KubyPříjem tv z Kuby http://www.lyngsat.com/freetv/Cuba.html |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Prijem tv z Kubyhttps://www.parabola.cz/zpravicky/2156/cubavision-international-oficialne-na-satelitu-astra-19-2e/ |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Prijem tv z Kubyhttp://www.lyngsat.com/tvchannels/cu/Cubavision-Internacional.html |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Prijem tv z KubyTeď to i zkouším Astra 19.2E (1L) 11509-V-22000-5/6-DVBS1 Cubavision Internacional |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Prijem tv z KubyAno presne to som nasiel z astry 19 ..... dikessaxon - myslis ze pojde prezident na pohreb, inak som velmi zvedavy kto pojde z byvaleho ostbloku a ako sa uz teraz vrtia diplomati, co maju robit, ci poslat niekoho a ked ano tak koho .... prevracaci kabatov to maju niekedy tazke..... ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
likérDemokratická diplovacia - ten výraz se mi líbí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
O jaké návštěvě pohřbu je řeč........ když FC má být zpopelněn ještě dnes? Nástupce Concorda ještě z €urosojuzu nelítá.... |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: Prijem tv z KubyJe tu ešte niekto, kto si pamätá analógovú Cubavision z posledného západného Gorizontu (myslím 14W) ? |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: Prijem tv z KubyTo mas jedno, oni jsou schopni přijet pozdě i do Bratislavy...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Prijem tv z Kubymmc - áno, pamätám :-) ale niečo sa mi zdá ešte na 13 E,alebo kde to bolo Galavision, ale to neviem či nebolo niečo španielské.liquere - a kto by sa tam hrnul z POST socíku krajín? Teraz sú všetci pre klamárov z EU, podvodníkov, chránia černé papule a imperialistický raj menom JÚEZEJ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teleclub
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 281 |
![]() |
|
bude napohrebe el comandante, diego maradona?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Prijem tv z KubyOd nás pojede soudruh Bureš z agrostb ...a bude napravovat pošramocené vztahy po návštěvě svazáckých disidentů bubeníka a spol....apropo co budeme zde psát až po novém roce po příkazů eurokomunistů začne řádit po netu 30 cenzorů od odchovance... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 671 |
![]() |
|
RE: Prijem tv z Kubyfidel castro umřel. |
taxi44
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: Prijem tv z KubyMám jednu zpáteční letenku Praha - Havana za 34.260 Kč. Kdo by měl zájem letět se mnou na pohřeb Fidela, ozvěte se mi soukr. zprávou.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@ja987Ty který jsi tady štkal nad tím, že musíš koupit HD přijímač místo SD, bez mrknutí oka dáš 35t za pohřeb diktátora, no klobouk dolů. Jedu s tebou, ať je sranda, Fidel umřel jen jednou![]() ![]() ![]() |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
Letenka do Havany odlet zítra v 10:05byla ve 12:55 udána - ruším nabídku. Nečekal jsem takový zájem.*******
|
ja987
![]() |
|
neboj Saxone,dočkáš seKuci na řídicí věži na letišti v Praze už kujou plán,jak to zase zpytlíkujou,aby letadlo směr Havana muselo počkat až před ním odletí všechna letadla včetně práškujících Čmeláků. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
@tekapoAno, bez mrknutí oka dám za letenku. A dezinformace zde, prosím, nepodávej. Štkal jsem tady nad zbytečným vyhazováním peněz za zbytečné měnění 4 ks STB, které v pořádku přijímají SD. A to nevíš, že za nedlouho letím na Cookovy ostrovy. Za letenky NENÍ podle mne zbytečné vyhazován peněz.*******
|
ja987
![]() |
|
@ja987jestli si neděláš srandu, tak OK. Na Cookových ostrovech jsem byl a spokojenost. Na jak dlouho na Cooky letíš? Budeš jen na Rarotonze? |
tekapo
![]() |
|
RE: Prijem tv z KubyNeletím přes cestovku, mám tam známého, tak záleží na dohodě s ním, kdy nebude cestovat po světě, na jak dlouho mě tam nechá a co mi všechno ukáže. On tady viděl téměř vše od KV až po Lednici a byl tu 3 týdny. Jediná vada je v tom, že tam nemá pokrytí ani Skylink, ani Freesat.*******
|
ja987
![]() |
|
@ja987tak tam je to s pokrytím všeho možného mizerné, jsou to velmi odlehlá místa v jižním Pacifiku. |
tekapo
![]() |
|
RE: Prijem tv z KubyTo by nase slavne televizie museli spustit nejaky kanal Cuba international, aby mali prava na to .......![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Prijem tv z Kubyja987@ Seš si jistej, že to byla letenka a ne lístek na městskou dopravu? Třeba do Bohnic? Protože zítra by letěl na pohřeb Castra, kterej bude 4. prosince, leda blázen :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |