, sekce: Kabelová televize |
|
IPTV operátori v Turecku kde nájdem zoznám ?Dobrý deň chcem sa spýtať kde nájdem na internete Prehľad všetkých IPTV operátorov v Turecku ? Hľadal som všade ale nič som nenašiel za rady vopred Ďakujem s pozdravom Zetor25Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 346 |
|
|
RE: IPTV operátori v Turecku kde nájdem zoznám...Predpokladam, ze vysielatelia IPTV v Turecku su uz za mrezami.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 650 |
|
|
@ LucaBrazzaVeď ešte tam je Turkcell TV + alebo aj tá za mrežami ?Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Není lepší hledat IPTV providery odjinud poskytující TUR pakety? |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
|
|
Veď to hľadámVeď to hľadám ale nič som nenašiel jedine čo som našiel je Turkcell TV + turecký google mi nenašiel ničDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
Zetor25moc táraš a málo hľadáš.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
Takže sa tu nič nedozviem ?@ Oneeeee je to smutné že niekto chce iba poradiť a hneť doňho začnú rypať už si tu niekemu pomohol abo poradil ? Mne neide oto aby som mal čo najviac komentárov ale ide mi iba oto aby som sa tu niečo nové ohľadom satelitnej technike naučil nech sa daríDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Jeden z nás dvou neumí chápat psaný text a troufám si říct, že já to nejsem.... Dle tématu hledáš turecké providery, nikoliv jajkékoliv providery s tureckým obsahem....Nicméně k tématu "Kdo hledá, najde..."...tohle jsem našel v tom svém Playlistu, HD jedou všechny krásně, SD jsou pro mě ztráta času byť i zkusit... Tak hledej, zadáčo to ale asi (pokud chceš splehlivost) nebude... TR: TRT 1 HD TR: TRT TURK TR: ATV HD TR: KANAL D HD TR: SHOW TV HD TR: SHOWMAX TR: STAR TV HD TR: STAR TV TR: TV 8 HD TR: TV8 INT TR: FOX TV HD TR: KANAL 7 TR: Mini Ago HD TR: FLASH TV TR: EGE TV TR: KANAL B TR: KANAL A TR: TV2 TR: TV 5 TR: A HABER HD TR: TRT HABER HD TR: LIG 1 TV HD TR: LIG 2 TV HD TR: LIG 3 TV HD TR: LIG 4 TV HD TR: Tivibu Sport 1 TR: Tivibu Sport 2 TR: SMART SPOR HD1 TR: SMART SPOR HD2 TR: TRT SPOR HD TR: NTV SPOR TR: A SPOR HD TR: ULKE TV TR: TV EM TR: TRT OKUL TR: TRT MUZIK TR: TRT BELGESEL HD TR: SINEMA TV AILE HD TR: SINEMA TV 1001 HD TR: SINEMA TV 1 TR: SALON 4 TR: SALON 3 TR: SALON 2 HD TR: SALON 1 HD TR: PLANET COCUK TR: NTV TR: NATIONAL GEO WILD TR: NATIONAL GEO TR: MOVIESMART PREMIUM 1 TR: MOVIESMART GOLD TR: MOVIESMART Family TR: MOVIEMAX TURK HD TR: MOVIEMAX STAR TR: MOVIEMAX FESTIVAL TR: MINIKA COCUK TR: KEMAL SUNAL TV TR: DIGI TV HD TR: HISTORY CHANNEL TR: DREAMTURK TR: DISCOVERY CHANNEL TR: CNNTURK TR: BEYAZ TV TR: ANIMAL PLANET HD TR: A9 TV TR: BLOOMBERG HT |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
|
|
motanek79Vďaka práve to hľadámDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|