Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ANDRE RIEU!!!!

Videolink HOL 1west R^ R^ R^

baryn9
Registrace: 8/2013
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

No a?

na Al Jazeera mluví nějaký ručníkář, píšu to zde?

motanek79
Registrace: 10/2013

RE: ANDRE RIEU!!!!

Podivej se na poradny vanocni koncert!!!Jestli mas zajem,je to LIVE IN LONDON.

baryn9

na eurosporte dávajú ruskú reklamu.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Každý máme v TV své zájmy...

Máme zde každý psát o tom, na co se koukáme, a co může být pro 95% ostatních totální kktina? Pak, že zdejší fórum upadá, že?

motanek79
Registrace: 10/2013

ale no. parbola cz je , bola zameraná na satelitný príjem a nie na kultúru vymytých mozgov.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee

ANDRE RIEU

od toho co patří na stránky Paraboly tady je snad redakce. Pokud to téma nezrušili tak asi naznali,že vymývání mozgou se nekoná.Mimochodem toto téma tady proběhlo nedávno a nikdo se nerozčiloval.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

To jsem trochu prokaučoval, protože kina měla i na dnešek přenos Andrého, a on se z Maastrichtu loučil, že tedy nashledanou v Londýně. Ono to asi bude skoro to samé, možná s nějakou malou variantou pro Angličany.

konas
Registrace: 12/2014

A je to zase záznam, protože tam jsou použity prostřihy na diváky z Maastrichtru.

konas

re:Andre Rieu

Díky za Info.bylo to hezké.myslím že lidi by alespoň v tento čas mohli být k sobě alespoň trochu tolerantní a kecy o kultuře vymytých mozgov si nechat do putyky Rv

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

baryn9 - díky za upozornění, mě zase nezajímají ty jejich připomínky plynoucí z náhlé dege mozku,

fergus
Registrace: 12/2007

Budeme tomu říkat krásný vánoční záznam, který bude mít jen drobné varianty pro příslušnou zemi, kde se to bude ještě vysílat. O to ale nejde, jde o úžasnou přátelskou a vtipnou show, která snad každému trochu zvedne náladu.

konas

re:konas

Přesně tak.ještě jednou díky .

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

SORRY uz to nikdy neudelam,myslel jsem ze je to na ADVENT prijemna muzika ale bohuzel!!!Myslel jsem ze je to forum pro vsechny.Asi jsem se spletl,nejak to jde vsechno do p...e. HEZKE VANOCE

baryn9

@baryn9

Díky za informace i za trošku časné přání! Hlavnĕ se nerozčiluj, vždyť jsou spíš k politování...

rs505
Registrace: 11/2009

Nemusíš se hned urážet, v poslední době tady spousta lidí /Hujerů/ upozornuje na nějaký pořad na nějaké stanici. Kdyby to dělal každý, tak by jsme se z toho zbláznili, proto pochop i negativní reakce. Muziku mám opravdu velice rád a jsem starší ročník, ale kdo je Andre, dodnes nevím. A ted jsi představ toho, co se o muziku nezajímá vůbec...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

@tukan

Tak to zkus se na toho chlápka alespoň jednou podívat. Jestli nejsi apriori negativně naladěný, tak jeho koncert opravdu potěší a povzbudí. Já ho viděl z Maastrichtu poprvé, a přímo mě to nadchlo. Na YT moc nechodím, ale kvůli němu jsem si to zprovoznil po celém bytě, i když jeho koncerty mají jeden rámec a mění se je něco.

konas

Je demokracie,nekdo tenis,nekdo fotbal,nekdo muziku,podivam se jestli me tema zajima kdyz ne tak nekomentuju a jedu dal.

baryn9

@tukan

A to je právě ta správná muzika pro nás starší generace R^ ;)

korkoran
Registrace: 10/2006

Kde že se to vysílá, může někdo napsat kmitočet?

mcm1
Registrace: 9/2009

@tukan

Musíš si pořádně prostudovat pravidla,ohledeně zakládání nových témat,kdy je potřeba určit SEKCI - čeho se nové téma týká.Hned na začátku SEKCÍ je: POŘADY V TELEVIZI. Tak snad teď pochopíš,že upozornění na Andre Rieu se týkalo POŘADŮ V TELEVIZI.A jestli ti hrozí,že se z toho upozorňování na POŘADY V TELEVIZI zblázníš tak se nech vvyšetřit.

ALEXCZ

@ALEXCZ

Já bych to spíš situoval do sekce Programy na orbitu, ale nechci se vnucovat. :8)

konas

@konas

Nevnucuješ se,ba naopak jsi mně doplnil a posílil tak můj názor,že upozorňovat na pořady je užitečné a průměrně duševně zdravému člověkovi nehrozí,že se z toho zblázní.

ALEXCZ

Chci-li kvalitní klasiku,podívám se na Unitel,Bravu nebo Mezzo.Hezkých vánočních koncertů tam bude přehršel. R^ ;)

sigur
Registrace: 5/2010

@sigur

To máš sice pravdu, ale Andrého koncerty nejsou jen o muzice, nýbrž také o atmosféře a o pozitivním naladĕní, jak už tu psal můj nepřítel konas. Mimoto tyto koncerty, nebo chceš-li show, upoutají i lidi, kteří by jinak ke klasické hudbě jen tĕžko hledali cestu.

rs505
Registrace: 11/2009

Bylo to krásné, výborné, vtipné, zábavné a lidé v publiku si dokonce i pobrečeli. Co víc třeba ?

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra