![]() |
|
Rušení z KlínovceZačala zima a na Klínovci začali zasněžovat a začal vypadávat obraz v určitých intervalech, dokonce tak, že to hlásí žádný signál a asi po půl minutě to zase najede a tak se to v různých intervalech opakuje.Ono to při sezóně blbne každou zimu, ale takhle hodně ne. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
sateliťákno sníh je mrcha |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Rušení z Klínovcebohuzel nevim ktera spolecna antena z tech trech je natocena na Jachymov ale tady teda nic nevypadava.asi se o pulnoci nezasnezuje. 😀a na baraku to ted bohuzel nevyzkousim. |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: Rušení z KlínovceNo já to chytám směrem na Chomutov.Při lyžařské sezóně to blbne každou zimu, díky asi mobilům. Sezóna skončí a je klid. |
sateliťák
![]() |
|
RE: Rušení z Klínovcejenze Chomutov a Jachymov je trosku rozdil.ja jsem to zatim nezaznamenal.ale malokdy to tam prepnu.jen jsem to vcera cely projel.a nic.Chomutov ma je mux1.2 Jachymov mux1.2.4.reg7 u me je problem ze nikde nedozenu mux3 😀 |
jam fm
![]() |
|
RE: Rušení z KlínovceNevím kde bydlíš, ale mux3 by měl jít z Krašova. Já ho chytám z Ústí. --------Tam jsem to napsal dobře. Chytám Klínovec, ale směrem na Chomutov, čili kanály 35,36,45,50, němce 23,29 a občas 40. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťákna Usti se nedostanu to je za kopcem.a Krasov to uz je Plzen tam zas nechytim ten zbytek. mozna bych nekdy zkusil Prahu. ale tohle mi nechybi.😃 |
jam fm
![]() |
|
@jam fmNo mě by ten Mux 3 docela chyběl, i když to někdy zakostičkuje. Prima ZOOM, Love, kino Barr., Šlágr a jiné. |
sateliťák
![]() |
|
![]() |