Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kmitočet 12 344

Zdarec lidi už jsem se potkal se sekáním tohoto kmitočtu na všech možných satelitech i integrovaných v TV. Na signálu nedochází k žádnému kolísání. Kde je problém? když všechno ostatní běží normálně tak to asi nebude "kondíkem" Má někdo vysvětlení? Dík.

animuk
Registrace: 4/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 315
Odpověď v diskusním vlákně

pierrepetr

Hmm, jsi komik, ale do technika budeš mít asi hodně daleko!
Ono mít vysoký počet příspěvků ještě neznamená i něco umět!
A být ochoten i pomoct ostatním!
Bohužel jsem se v tobě asi spletl! Nu což!
Tak já budu dál prudit, aby to kompetentní dali do kupy!
Až bude vše chodit tak, jak má, jako do momentu odpojení původního paketu ČT, budu spokojen ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

RE: Kmitočet 12 344

Ale no chlapci nevaďte sa,je to len na odbornú diskusiu,pretože to je technický problém providera,nie je to problém prijímateľa,ak nemal nejaké problémy z príjmom.Nechcem počuť od nikoho,nastav si správne parabolu,vymeniť LNB,vymeň si koaxiál,skontroluj "F" konektori a oprav si prípadne aj STB,my máme všetko OK,chyba je u teba.Niektorý ste správne poznamenali že sa niektorý nickovia nehlásia k problému,lebo o ňom všetci vedia,ale nevedia čo povedať,čo poradiť,tak robia mŕtveho chrobáka,alebo vyblafnú,kúp si nový HD STB za nekresťanské peniaze a nebude problém,lebo tvoj STB je zastaralý,nestačí na nové aplikácie a technológie,ktoré začal provider používať.Tomuto sa hovorí šikana na tvrdo,drzo a M7 Group v Holandsku by si to asi nedovolil z klientmi,ak by tam nejakých mal,tam by ho hnali svinským krokom k súdu.No čo dodať,len čakať či sa to opraví a bude pokoj,alebo nám p...rú celé Vianoce?Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Delta1

já s tebou souhlasím,ale s tvým nepodloženým názorem ne,pokračuj si a čekej na smilování skylinku,že to kvůli tobě očešou,aby to zvládaly i šroty na hranici svých možností

pierrepetr
Registrace: 5/2006

vladoholu

Nestačí jak píšeš...No čo dodať,len čakať či sa to opraví a bude pokoj,alebo nám p...rú celé Vianoce?Nech sa darí.....
Někdo se o to musí postarat! Pečené holuby z nebe nepadají!
Na vojně říkali voják se stará-voják má! Nebo tak nějak?!

Delta1

pierrepetr

Já na smilování nečekám! Já se starám!
Nic očesávat nechci a ani to není nutné! Až přenastaví dejme tomu pár příkazů, tak bude hotovo! Jen se musejí najít a opravit na správném místě v odbavovacím řetězci:)

Delta1

Delta1

"Jen se musejí najít a opravit na správném místě v odbavovacím řetězci"

zajímavé,že 99% přijímačů,tu tebou deklarovanou chybu ignoruje,smůla

pierrepetr

je neuveritelny ze pustily do sveta neco co nemaj otestovany a starej system vypnou ! inu Czechia

jam fm
Registrace: 10/2016

Měj svou pravdu, tak jako ji mám já!
Výsledek bude důležitý! Více to s tebou už nerozebírám!
Jedině s techniky od zainteresovaných subjektů!
:)

Delta1

Ale no Chlapci

šak ono to trebars fahčí na viac, ako 8 ročnych šrotoch a dávno bez podpory FW, takže asi pred XY rokmy rátali aj zo SR 30 000 trebárs a ročné, alebo dvojročné STB už to nezvládne 29 000 no :))) :))) :)))
PS, A k tym kondíkom, oni ani nemusia byť Vysklé, či špatné, ak chcete mať 100% kondíky tak pred značkou mf je bodka, takže napr. takto .470mF, inak bežné je že hotnoty sa pohybuju 10+- u klasického kondíka, samozrejme, že sa to opravy keď sa vymenia, bo zavysi aj vyrobca, PS také hnedé sú dobré, ale presné su Kovove, ak chcete poniektorý vedieť, každý tu spomína Elity, ale nikto nespomenul tu Bodku :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

@Delta1

Osobně s tebou plně souhlasím i když na dědkovi Vantage 7100S problém nemám.Něco nestandardního v tom vys.řetězci musí být. ;) Na chalupě mám zminovaný gosat 7056 a možná až tam přijedu bude problém i když je asi něco přes dva roky starý a málo jetý. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

hobo

nestandartní,jen víc nadupanej

pierrepetr

Ježíši já neřeším rozbité stroje přeci! Ty opravím a je klid!
Ale ty nerozbité-funkční HD a zejména Skylink Ready přeci!
A podložené už to mám e-mailovou komunikací
R^

Delta1

jako ze CeskaTelevize nebo Skylink pustily do sveta nejakou supermoderni technickou bombu kterou nikdo jinej nema a ted to nezvladaj standartni prijimace ? tak to je fakt usmevny 😃

jam fm

Delta1

můžeš sem napsat pár přijímačů,které to nezvládají?,děkuji

pierrepetr

Úsmevne je aj to, že jeden problém má a vidí ho, druhý tiež má problém ,ale ho nevidí, tretí zas problém nemá. :)

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

Naaalim

jeden problém má a dalších tisíc ne,to je úsměvný

pierrepetr

Vím zatím o čtyřech se známým problémem na tomto TP, všechny "původně" Skylinkready. Jenže ony už nejsou, tak čemu se safra divíte :-) Akorát je pak na otázku "Jak dlouho mi vydrží nový přijímač?" odpověď "obecně se dá říct, že dlouho" trošku úsměvná..

Stačí je prostě po nějaké době škrtnou ze seznamu.. Další všimné od dovozce už stejně nepřijde, tož si to za tím pultem nějak vyřešte safra :))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@pierrepetr

Ako tu čítam, je ich hodne čo ma problem.

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim

Naaalim

já jsem tady denně a jestli 10,pokud to přeženu,nechci to číst znovu tak 20 tady na parabole,jinde jsem to neprocházel

pierrepetr

Praxe a postoj naslouchat i ostatním! Nic víc v tom nehledejte!
Vše je jen a pouze o zkušenostech! Tisikrát to někdo může říkat, ale stačí jeden prožitek a je jasno pod sluncem!
Proč mám asi v podpisu?!
:8) :)

Delta1

pierrepetr

Už je len otázka či je to hodne tých 20 ľudí čo majú problém s týmto kmitočtom tu na parabole z tých cca 70, čo reagovali. :)

Naaalim

Delta1

ten svět je nespravedlivej,jiným přeješ a sám máš problém

pierrepetr

usmevne

je skor to, ze takto sa bezne robi v kapitalizme biznis...DOHODNEME SA, a budu sa predavat nielen nove STB renomovanych predajcov, ale zakazky budu aj pre montaznikov...
alebo teraz na SVK rozposleme letaky po domacnostiach. prejdite ku nam digi tv. alebo prejdite ku nam skylink. PRETOZE markiza s prijmom na obycajnu antenu konci a u nas, SAT TV ju budete prijimat len za par drobnych...vsetko velice USMEVNE, ako tahat z ludi prachy!

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Naaalim

no 2 miliony uživatelů,myslím,že je to celkem zanedbatelné,se ztrátami se musí počítat i na vojně a to jsou životy,ne krámy

pierrepetr

20 ze 70 je 30% 😃
tak doufam ze nam podobnou lahudku pripravi i STV po 31.12. 😃

jam fm
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 315

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra