Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kmitočet 12 344

Zdarec lidi už jsem se potkal se sekáním tohoto kmitočtu na všech možných satelitech i integrovaných v TV. Na signálu nedochází k žádnému kolísání. Kde je problém? když všechno ostatní běží normálně tak to asi nebude "kondíkem" Má někdo vysvětlení? Dík.

animuk
Registrace: 4/2010
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 315
Odpověď v diskusním vlákně

jam fm

přesně tak,ještě je třetí možnost,proč řešit problém,který je jinde

pierrepetr
Registrace: 5/2006

len dodam,

pretoze vyvoj ide dopredu nielen u poskytovatelov sat pay-tv, tak STB vyrobene nie tak davno co doteraz stacili, uz nemusia byt vhodne na terajsi prijem vsetkych TP Sat tv, ktore teraz poskytuju tiez INE multifunkcne sluzby.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@bohus31

Ještě tak rozumět co chtěl básník říci ......

Romario
Registrace: 11/2016

@Delta1

Jak to vypadá s tou reakcí od jglisnika dali jsme s pierpetrem docela dlouho klid 🤔

Romario

@Romario

po case hadam pochopis co som napisal...je dobre vediet viac!

bohus31

@bohus31

ČT je základní nabídka i pro "plebs" to by mělo chodit jako prim hodinky 🤔

Romario

vsak

to ako hodinky slape tiez plebejcom...

bohus31

Romario

už jsem ti to psal,jsou přijímače,které mohou být pouze nemocné a tento TP nezvládají,pak stačí oprava,potom jsou přijímače zdravé,ale slabé,tam pomůže jedině posílit a vyměnit za silnější,nebo pokud skylink,což nevěřím,tento TP oslabí,aby to zvládaly,píšu polopaticky

pierrepetr

Pro všechny obhájce Sky linku

Jsem docela pravicově založený člověk, mám pochopení pro pokrok ve všem novém a běžně si to koupím , ale sorry to není tento případ !!

Romario

RE: Kmitočet 12 344

Co to tady furt plácáš za pitomosti, to je jak někde v knajpě u desatýho piva...
Pokud nejsi schopen si poradit, tak si někoho zaplat, nebo se na Skylink vyser a koukej z okna. Skylink tady nikdo neobhajuje, v tomto problému jsou "zainteresované" strany tři, které nejspíš(doufejme) nějak komunikuji, pokud to nejsi schopen akceptovat, tak jdi ke konkurenční platformě, už se na tebe třesou...:)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

petre

napisal si to jasne, strucne a zrozumizelne pre vsetkych. podla mna, posledna varianta ktoru uvadzas neprichadza do uvahy.... pretoze ak to pritiahnem za vlasy, tak uz potom mozme zacat vyrabat kazetove magnetofony a hudbu pucuvat nahratu z mg kaziet.

bohus31

@pierrepetr, Bohus 31

Využívám Sky link 10 let mám zkušenosti s digi tv(špatné) odmítl jsem free sat ale očekávám podporu ....

Romario

bohus31

ale ty kazety hrály super,líp než ty dnešní empétrojky,chtělo to pořádnou mašinku a zlatej analog,to už odbočuji

pierrepetr

pierrepetr

Vzdy to nemusi byt bud a nebo. Nekdy staci neco upravit aniz by se osekavaly ("oslabovaly") nove sluzby. Jestli je to i tento pripad se uvidi.

ivovi0
Registrace: 11/2008

Romario

už to neřeš,můžeš čekat na spásu od skylinku,nebo si koupíš jiný přijímač,já jsem s vámi,ale moc možností není,tak si to musíme napsat na rovinu

pierrepetr

ivovi0

ano,pokud to jde,tak by to bylo fajn,ale do budoucna se to stejně bude řešit,přijde další TP a slabí budou chcípat,dnes to byl malý test a pár přístrojů má problém

pierrepetr

@pierrepetr

na kazetu si nahral len max 2x45min. zaznamu! napriek systemu dolby-b, c, d som medzi skladbami pocul mierny sum...to v dnesnej dobe mp3 nepocut, avsak mas pravdu ohladne analogoveho zvuku, ktory prinasal zvuk s vacsou dynamikou a plasticitou. jednoducho vsetko ma svoje plusy aj minusy, avsak VYVOJ NEZASTAVIME!

bohus31

bohus31

na dolby C už šum pásku při normální hlasitosti slyšet není,pokud si to nahrál z desky,tak její šum se tím nijak závratně nezměnil,dolby řešilo šum pásku,ne šum desky

pierrepetr

@pierrepetr

Akorát tady chcipame ze dne na den a hlavně divně-Němci a podobné české programy funguji bez problémů- s těma kazetama to je hodne

Romario

Kmitočet 12 344

Zdarec lidi, tady to teda jede. Poslední moje zjištění je,že kostičkování na tomto kmitočtu u LCD LG model 2016 odstranilo výměna LNB za novější s lepším šumovým číslem. Jinak plazmy Panasonic stáří cca. 5 jsou na vyhození. Zrovna včera mě pěkně na prodejně "fénoval" starší pán, za ty prachy co za tu telku dal se mu ani nedivím.

animuk

@pierrepetr

..hodně zpátky do minulého století :((

Romario

RE: Kmitočet 12 344

Tož to jsi moc nepořešil.. hned jsi mu měl nabídnout ext. stb..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@pierrepetr

analogove nahravky mg kaziet dolby "c" s predmagnetiazaciou nosica zaznamu povacsinou kotucovych pasok, mam zo studia a koncertov doma doteraz...niektore som digitalizoval.

bohus31

Kmitočet 12 344

STB samozřejmě dostal, ale znovu se vrátil ke krabičce a dalšímu DO. Jenže ta plazma stála cca. 30 000,- a měla všechny tunery. A lidi chtějí vědět PROČ nejde ČT1,a ostatní HD kanály jedou.

animuk

Romario

no dávno,záleží kdo na to nahlíží,pro mladíka to je historie dávná,pro staříka,nedávná

pierrepetr
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 13
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 315

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra