![]() |
|
spengler cupnevite kde by mohli vysilat letos o vanocich turnaj v hokeji spengler cup?podle mych informaci od ruznych stanic nemaji pravo.akurat na slovensku to bude na digisport 4..dik |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 866 |
![]() |
|
RE: spengler cupmyslim ze to davali sport1de a ORF ale letos nevim 😃 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: spengler cupAhoj!Mělo by to být na Sport 1. Karel ![]() |
KARELBALIK
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
@kolopikAhoj..minuly rok mali vysielacie práva pre SK-CZ uzemie stanica sport tv...tento rok kupila práva a prvy krát to bude vysielat stanica DIGISPORT 4..ale kedže to ide na 4,tak to kupili len pre slovenske uzemie...čiže z toho mi vychádza,že sport tv by to už nemala vysielat!!a vychádza mi to len na 02 Sport pre CZ uzemie alebo NIKTO pre cz uzemie..počkaj ešte cca 2-3 dni a zistím ti to |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
jožkoaho..sport tv ani eurosport i o2 to nebudou vysilat co mi dneska psali. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikA prosím, které mužstva se ho letos zůčastní? Díky. |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
![]() |
|
@kolopiktak,ked ani O2 sport ani Eurosport ani Sport tv tak bohuzial asi uvas v CZ to nikto nebude davat..lebo uz jedine novasport a to moc pochybujem a CT sport nie,lebo vtedy dávaju MS do 20 rokov... |
jožko
![]() |
|
@radek1https://en.wikipedia.org/wiki/2016_Spengler_Cup |
jožko
![]() |
|
RE: spengler cuplugano,jekatěrinburg,d.minsk,hradec králové,davos,kanada.![]() |
taxi44
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: spengler cupNapř. Nova sport bude vysílat švédskou florbalovou ligu takže na nejtradičnější hokejový turnaj není čas. Zrovna když je tam český zástupce tak to nikde nebude. Co třeba Sport5?![]() |
rada09
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
jožkopodle 1komentatora by to melo byt na o2 co to bude komentovat...tak nechapu proc mi psali na facebooku ve zprave o2 sport ze nemaji prava na spengler cup. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikako som ti písal podla všetkeho to vyzera ,že to bude O2 Sport,lebo ked nieco vysiela digisport4,5 to znamena,že to maju pre SK uzemie a niekto iní to kupil len pe CZ uzemie..a to by mali byt 02 sport..ved uvidime za tyzden to už bude známe |
jožko
![]() |
|
bude / nebudePodľa databázy športových priamy prenosov to vysiela DigiSport 4.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: spengler cupuri-zakladatel této diskuze se ptal.kdo to bude vysílat v ČR. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 681 |
![]() |
|
RE: spengler cupPodľa mňa to bude vysielať FANDA.![]() Veď táto stanica na Slovensku nevysiela (síce iba u dvoch malých káblových operátorov, ale aj to je "úspech". ![]() |
ja11
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
@kolopikuž som ti to zistil...tak ako som predpokladal...pre CZ územie to bude vysielať O2 SPORT |
jožko
![]() |
|
jožkoUz jsem to taky zjistil dnes kdo to bude vysilat u nas..u me to nic neresi,ze o2 sport chytat nebudu stabilne a kvalitne po pripojeni internetu. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikno ja to môžem pozerať na Digisport4,ale moc ma tento turnaj nebaví..ani minuly rok som ho nepozeral...radšej dávam prednos MS do 20 rokov..na CT Sporte a RTVS |
jožko
![]() |
|
jožkoja spengler cup sleduju pres 8-10let co jsem poprve mel eurosport 1(2) tak mi to bude chybet...kvuli o2 uz tak prijdu o wta tennis,kdyz to nemaji na satelitu o2...a nebudu se kvuli tomu stehovat do mesta kde je lepsi prijem...na konci roku muzu skusit ten jejich box na 14dni a uvidim co to udela ta rychlost k internetu co mam. |
kolopik
![]() |
|
RE: spengler cupani na oficialni strance spenglercup jsem nenasel ktere tv to budou vysilat 😀 sice to ma jeste cas ale docela by me to zajimalo |
jam fm
![]() |
|
@jam fmved ak sa pýtaš na SK-CZ stanice tak na slovensku to bude vysielat DIGISPORT 4 a v česku O2 SPORT..a ak myslíš zahraničné TV to netušim veru |
jožko
![]() |
|
RE: spengler cupno ja se prave ptam na ty zahranicni |
jam fm
![]() |
|
![]() |