![]() |
|
Plugin na roztažení obrazu na výšku, PODRUHÉSice je to dva roky staré téma, ale takový plugin EXISTUJE.https://www.parabola.cz/forum/topic-84616/ Používám VCS plugin už rok. Dlouho jsem si myslel, že mi plugin obraz neroztahuje/nezužuje ale jen ořezává, ale když se s tím člověk pohraje tak to jde.Nejlépe si tam dát monoskop a pak nastavovat profily, já mám dva jeden na 4:3 miniúpravu a druhý na 21:9 miniúpravu. (enigma2-plugin-extensions-vcs_?.?_all.ipk) BTW, plugin Aspect Ratio Switch slouží k něčemu jinému... |
jwalker
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Plugin na roztažení obrazu na výšku, PODRU...No na 4:3 mám v TV formát 14:9, a to mi ke štěstí stačí...![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Plugin na roztažení obrazu na výšku, PODRU...A k čemu to je dobré? Ať to upraví orezem a nebo jen roztahnutim, tak je ten obraz vždy nějak zbehodnoceny. Nechápu, proč může někomu vadit, že má pruhy nahoře nebo na straně? Pokud se Vám zdá obraz malý, měli jste si pořídit větší telku.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Plugin na roztažení obrazu na výšku, PODRU...Presne tak, ina moznost, ako orezat, alebo zdeformovat neni, tak radsej pozerat tak ako je.Rovnako ako davnejsie na crt 4:3 som pozeral 16:9 s pruhami hore a dole, tak dnes 4:3 pozeram s pruhami na bokoch. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
![]() |