Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Fight Network HD

Na satelitu HotBird 10.930 H 30000 2/3 vysílá italská sportovní stanice Fight Network HD. Stanice vysílá již od 25.11. ale dříve bylo vysílání v SD. Kanál je FTA. Stanice se soustředí na bojové sporty. Vysílá jak vlastní produkci tak i akvizici.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Fight Network HD

A bude to stále FTA ? alebo to počase zakodujú ?

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Tak to nevím, ale je já bych řekl, že to bude FTA. Podobně jako SuperTennis, i když by měl být zakódovaný v roce 2017. Zkoušel jsem zjišťovat info u FIT a zatím bez odezvy...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Škoda Super Tennis HD mi bude chýbať :scared:

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25

@Zetor25

No třeba nakonec zůstane FTA i SuperTennis...zatím ticho po pěšině. Čekám na odpověď od FIT, ti vlastní SuperTennis.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@ Franck

Pošli mi potom od FIT odpoveď do súkrommých správ Ďakujem

Zetor25

Som zvedavý že či bude kódovaný teda len abonentom Tivusat alebo to len FTA a ako.je to s vypínaním SD u RAI ? Už je vybratý presný dátum vypnutia SD verzii programov RAI ?

Zetor25

@Zetor25

Napíšu. Akorát Tě trochu opravim, TivuSat nemá abonenty, protože je zdarma. Abonenty má např Sky, protože Ti platí za obsah.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Co se týče vypínání Rai, do konce roku budou přesunuty do HD zbývající kanály. Určitě dojde k vypnutí SD, ale zatím se přesně neví kdy. Nicméně je pravděpodobné, že po vypnutí SD budou FTA Rai 1, 2, 3 a News v HD, protože zákon to Rai nařizuje.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Už som sa zľakol

Už som sa zľakol že Rai 1 HD, Rai 2 HD a RAI 3 HD, Budú kodóvané ale dobrá správa že to bude FTA po vypnutí SD teraz sú kódované

Zetor25

@franck

takze spagetaci maji statni tv ze zakona gratis ? a proc to tak tedy neni take v Cechach ?
a co referendum pane kolego bojis nebojis ? 😀

jam fm
Registrace: 10/2016

@jam fm

Jsem nepochopil otázku. Pokud máš na mysli Rai na satelitu tak ano, hlavní kanály tedy Rai 1, 2 a 3 musí být na satelitu FTA pro Italy kteří jsou v zahraničí a nemají nebo nechtějí Tivusat. Samozřejmě že se to týká pouze vlastní produkce. Akvizice může být zakódována, a proto vznikla Tivusat... R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

a proc to tak tedy neni i v Cechach s CT ?

jam fm
Registrace: 10/2016

@jam fm

A proč se ptas mě? :))

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra