, sekce: Programy na orbitu |
|
Fight Network HDNa satelitu HotBird 10.930 H 30000 2/3 vysílá italská sportovní stanice Fight Network HD. Stanice vysílá již od 25.11. ale dříve bylo vysílání v SD. Kanál je FTA. Stanice se soustředí na bojové sporty. Vysílá jak vlastní produkci tak i akvizici.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
|
|
RE: Fight Network HDA bude to stále FTA ? alebo to počase zakodujú ?majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Zetor25Tak to nevím, ale je já bych řekl, že to bude FTA. Podobně jako SuperTennis, i když by měl být zakódovaný v roce 2017. Zkoušel jsem zjišťovat info u FIT a zatím bez odezvy...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
RE: Fight Network HDŠkoda Super Tennis HD mi bude chýbaťmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25No třeba nakonec zůstane FTA i SuperTennis...zatím ticho po pěšině. Čekám na odpověď od FIT, ti vlastní SuperTennis.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
@ FranckPošli mi potom od FIT odpoveď do súkrommých správ Ďakujemmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
RE: Fight Network HDSom zvedavý že či bude kódovaný teda len abonentom Tivusat alebo to len FTA a ako.je to s vypínaním SD u RAI ? Už je vybratý presný dátum vypnutia SD verzii programov RAI ?majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Napíšu. Akorát Tě trochu opravim, TivuSat nemá abonenty, protože je zdarma. Abonenty má např Sky, protože Ti platí za obsah.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
RE: Fight Network HDCo se týče vypínání Rai, do konce roku budou přesunuty do HD zbývající kanály. Určitě dojde k vypnutí SD, ale zatím se přesně neví kdy. Nicméně je pravděpodobné, že po vypnutí SD budou FTA Rai 1, 2, 3 a News v HD, protože zákon to Rai nařizuje.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
Už som sa zľakolUž som sa zľakol že Rai 1 HD, Rai 2 HD a RAI 3 HD, Budú kodóvané ale dobrá správa že to bude FTA po vypnutí SD teraz sú kódovanémajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@francktakze spagetaci maji statni tv ze zakona gratis ? a proc to tak tedy neni take v Cechach ?a co referendum pane kolego bojis nebojis ? 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
|
|
@jam fmJsem nepochopil otázku. Pokud máš na mysli Rai na satelitu tak ano, hlavní kanály tedy Rai 1, 2 a 3 musí být na satelitu FTA pro Italy kteří jsou v zahraničí a nemají nebo nechtějí Tivusat. Samozřejmě že se to týká pouze vlastní produkce. Akvizice může být zakódována, a proto vznikla Tivusat...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
RE: Fight Network HDa proc to tak tedy neni i v Cechach s CT ? |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
|
|
@jam fmA proč se ptas mě?Rai - Mediaset - TivùSat
|