![]() |
|
Rozbočení satelitního signáluProsím o radu.Mám satelitní signál pomocí pasivního rozbočovače rozveden do dvou TV.Samozřejmě 2 přijímače s kartami,sledování vždy pouze jedné TV...Vše fungovalo bez problému cca 2 roky.Nyní každá z TV funguje pouze po odpojení druhé TV z rozbočovače, jinak výpadek signálu.Rozbočovač jsem vyměnit zkusil - nepomohlo, koax - O.K.Děkuji za každou radu (o řešení pomocí twin LNB vím). |
ArisSy
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 64 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Rozbočení satelitního signáluPokud to chceš nechat jak to je tak tam dej přepínací relé 0/12V, 0V zapoj k jednomu, 12V pošleš od druhého a tím přepínáš. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Rozbočení satelitního signáluDěkuji všem moc za rady a náměty. Přístroje uvést do hlubokého spánku nepomůže, pouze odpojení koaxu nebo sítě. Zítra zkusím sehnat zdatnějšího montéra, aby se na to podíval, nechám vyměnit LNB a uvidím. Pokud vyřeším, dám vědět výsledek.Ještě jednou děkuji. |
ArisSy
![]() |
|
RE: Rozbočení satelitního signáluNebyl tady přesně tento příspěvek už před nějakou dobou /kolem roku/? To jsi to ještě nevyřešil? Jenom se ptám...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Rozbočení satelitního signáluA nekupoval si novy tv prijimac?Treba kupovat so samostatnym zdrojom a vyhnes sa smycke. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
@tukanMáš pravdu, bylo to v roce 2013, tehdy jsem měnil Satelitu za Gosat a propojoval s Dreamboxem. Nakonec jsem vyhodil rozbočovač a vyřešil to propojením loop - to bylo úplně nejlepší, ale po změně Dreamboxu, který nemá OUT výstup, jsem se vrátil zase k rozbočovači - a problémy...![]() |
ArisSy
![]() |
|
RE: Rozbočení satelitního signáluTak zemna smycka. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
@KasrNejsem odborník, ale podle rady jsem propojil z LNB do Dream IN z Dreamu OUT do Gosat IN. |
ArisSy
![]() |
|
RE: Rozbočení satelitního signáluTakže konečné řešení - přece jen díra a nový twin LNB... |
ArisSy
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |