Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Mutant HD51 s DVB-T2 nenaladí test na K50

Nevím čím to, ale Mutant HD51 s DVB-T2 tunerem mi vůbec nenaladí testovací DVB-T2 multiplex na K50. Signál je přitom ok podle měřáku a i na DVB-T2 kartě do PC s příjmem problém není. Zkoušel jsem firemní SW i OpenPli a OpenATV, žádná změna, prostě K50 neexistuje (ani ťuk, prostě čistá nula). Normální DVB-T muxy přitom na něm fungují, nezdá se, že by DVB-T2 použitý v Mutantu tuner byl nějak příjmově slabší.

Zkoušel jste někdo? Máte pro to nějaké vysvětlení. Přijde mi to zatím jako nějaká nekompatibilita, nějaké "špecifikum" (ať už ČRa nebo Mutantu).

P.S. Martin Švehlík ve zde zveřejněné recenzi tvrdil, že DVB-T2 při testování zkoušel taky. Nemáte na něj náhodou někdo kontakt?

radeq
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mutant HD51 s DVB-T2 nenaladí test na K50

To je těžký boj s novými formáty. Zkoušel jsem DVB-T/2 4K z Kamzíku a v celé elektro prodejně ho naladil pouze jediný přijímač i když spousta dalších měla mít papírově zaručen příjem.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

zase bude

zábavy,až dost

pierrepetr
Registrace: 5/2006

A je tam stejny tuner s CXD2837 jako v te recenzi?

ivovi0
Registrace: 11/2008

dobře vám tak ,kupujete si quazi přijímače a divíte se :-)

matchboxx
Registrace: 9/2012

@radeq

Dej vědět, až (jestli) to půjde, tenhle přijímač jsem chtěl koupit, právě kvůli podpoře T2.

jindra7
Registrace: 12/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra