Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

plné využitie FBC tuneru

Dobrý den.
Mám v pláne kúpiť VU+ UNO 4K a pripojiť ho na unicable LNB. Zaujímalo by ma ako to je s obmedzením počtu paralelne sledovaných (nahrávaných, streamovaných) staníc zo strany operátorov (skylink, freesat, digi..) Neviem koho kartu (poprípade CI) si mám kúpiť aby to nebolo obmedzované. Za odpoveď ďakujem.

antonp1
Registrace: 7/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: plné využitie FBC tuneru

Skylink ICE nebo Irdeto (ne M7), ve Vu solo 4k jsem v pohodě nahrával 5 programů (jde prý až 8). Nutné kartu provozovat ve čtečce, ne v CI modulu. Ale streamovat přes transcoding lze jenom jedna stanice (u Vu solo 4k, ale u Vu uno to bude stejné).

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Vďaka za odpoveď. Takže pokiaľ budem chcieť skylink tak kartu už len z druhej ruky. Iné ako M7 som v ponuke nikde nenašiel. Streamovat plánujem bez transcodingu do PC a tabletu pre deti.

antonp1

Nechci Ti do toho kecat, ale k tomu Ti stačí třeba vu+duo2/solo2/, nepotřebuješ 4K...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Pravda 4K nepotrebujem. Potrebujem ale 4-5 tunerov a VU+ UNO 4K vychádza najlacnejšie. 2x LAN stream, 1 sledovanie + 1 PIP + 1 nahrávanie všetko nezávisle.

antonp1

Na konkurenčnom fóre niekto predáva 14-ICE kariet,prihlás a oslov ho.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Já jsem si koupil solo 4k, jen že se mi líbil. To že umí nahrávat několik programů najednou to se dozvídám až postupem času, co přijímač vlastním.
Jinak mašinka je to super. Ten kdo si rád hraje s přijímačem tak doporučuji.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

Solo 4K

Takže nahrávat umí tento přijímač hodně programů, snad i přes 20, ale oscam umí dekódovat jen 7 programů.

Proto je k smíchu VU+ Ultimo s 18-ti sat tunery.

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

Jjezevec

Já mám ve svém Ultimu jenom 2 a vystačím si, osumnáct bych tam asi "nenarval" /samozřejmě si dělám legraci/, kdo na to má a chce si hrát, proč ne, všechno je to o penězích...

tukan

no a nakoniec vsetko nemusi ist cez kartu, vo svete este existuje aj vysielenie bez karty...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Uz len keby take programy boli k dispozicii, aby stalo za to nahravat ich 8 naraz. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

čože nahrávať, ale potom aj pozerať, kde na to dnes zoberieš čas, ja nemám čas ani na live prenosy, nie to pozerať čo sa nahrá na HDD

masto
Registrace: 9/2006

No, myslím, že antonpovi jde o to, aby "obsloužil" celý barák relativně jedním receivrem s jednou kartou...

tukan

no tak nejak...Vďaka za reakcie. Pôjdem zrejme do tej ICE z druhej ruky.

antonp1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra