![]() |
|
sport1,2 HungaryAhojte...chcem sa prosím spýtať či je nejaká možnosť sledovať, naladiť..atd tieto stanice SPORT1,2 Hu na freesat tv SK..mám svoj príjmač a rožšírenú ponuku plus ajMadarské stanice...dakujem za nejaké odpovedi...som len zvedavý na názore |
ropa
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: sport1,2 HungaryMám freeSAT kartu objednal som druhú kartu za jednu cenu 14,95 Eur tá druhú kartu mi doniesol GLS Z Maďarska a je to už UPC Direct karaSender Újpesti Bypass kft Táblás u.39. 1097 Budapest Na UPC Direct karu mi ide Sport 1,2 sd, Fox na freeSAT kartu nejde, zase idú tie nové programy okrem RTL Spike Hungary FilmBox Pak na dva mesiace Sport 1 HD Hu a Film+2 ani na jednom |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
@VladiPo najblizšej aktualizácii karty Ti nepôjde ani na tej druhej.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 627 |
![]() |
|
ten freesatma kde vlastne sidlo? Myslim na SVK, teda budovu kde maju zamestnancov,nie nejaky P.O. box a tel. cislo maju na webe,ale fyzicke sidlo je kde ? Vie niekto?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: sport1,2 HungaryUPC DTH sídlo na Slovensku nemá, ja tak viem, že na Šefčenkovej ulici v Bratislave majú call centrum na Slovensku a nejaké kancelárie. Spolu s káblovým UPC.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: sport1,2 Hungaryno prave ta Sevcenkova pokial viem je UPC kablovka.Ale freesat ze ma inde call centrum, podla cisla to ukazuje niekde do ineho obvodu BA. Aspon volakedy mi niekto hovoril tak, ze je to rozdelene.Ale adresy preco nemozu uvadzat, taketo firmy co sa schovavaju sa mio nepacia....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: sport1,2 Hungaryteda cislo P.O. Box je BA 3 a Sevcenkova je BA 5, tak som myslel.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: sport1,2 HungaryMôže byť, ale na začiatku tam niečo mali, to je isté, lebo syn tam bol, keď brali niekoho do call centra freesatu. Ale nakoniec nešiel. Ale to už bolo asi 4 roky späť.Bohvie ako to majú. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: sport1,2 HungaryZdravím ta Vladi.Ako si objednal kartu z Maďarska emailom alebo telefonicky od UPC Hungaria.Ako píšeš dopravil ti kurier kartu z Madarska. |
nseven
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
@nsevenObjednal to od freesatu, ale odtiaľ posielajú. To je karta freesat /slovenská/ len je napísané na karte, že UPC Direct.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: sport1,2 HungaryJa som vtedy mal jednu kartu a chcel som druhú za14,95 eur freeSAT Twin telefonicky som sa opýtal nato a pani mi povedala že karta mi príde kuriérom vtedy bolo OK nebol ten cirkus region atd. až vtedy som zistil org. karta čo som mal že je to freeSAT druhá karta že je to UPC Direct. |
Vladi
![]() |
|
@VladiAj druhú máš freesat len je to tam napísané UPC Direct. Neviem teraz ako, ale aj mne z Maďarska prišli všetky. Príde Ti prvá aktualizácia a budeš to mať freesat.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: sport1,2 Hungarymám aj starú kartu od freesat UPC Direct..tam to npôjde?...alebo je to úplne blokované...vraj je nejaká možnosť ako to naladiť sport 1,2 hu |
ropa
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
@VladiA nemýl to tu ostatných, lebo tu budú vypisovať blbosti. To je jedno odkiaľ dostaneš kartu alebo čo je na nej napísané. Aktualizácia chodia z freesatu. A ten link, čo sa dalo na začiatku aktualizovať už nefunguje.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: sport1,2 HungaryDík za odpověď.Ja som zaslal e-mail na maďarské stránky UPC direct o kontakt na kupu karty pre maďarský trh kvoli tv programom a odpisali mi že sa mám obrátit na Freesat.Polaci nemaju blok Ked kupis kartu na sporty od nc+.Zásady bol přechod Digi na Intelsat frekvencie s Fresat a blok. |
nseven
![]() |
|
RE: sport1,2 HungaryTo je ďalšia vec Prima Comedy Central na freSAT nefunguje "región! Na UPC Direct ide |
Vladi
![]() |
|
@VladiNeviem ako chodia aktualizácie, to som ešte nepochopil u freesatu. Mne niekedy naskočí aj Fox, Sport1, Sport2. Potom po 10 dňoch zase nič asi 2 týždne. Prima Comedy Central mi napr. na freesat karte ide.Nemáš UPC Direct kartu. Lebo z Maďarska také Ti nemôžu predať. Ale volaj ich ako chceš. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterskPresne tak isto ako ty. Nechápem že raz to ide potom nie.VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: sport1,2 Hungaryno to je bordel ten bordel ....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@ropaSprt M4: TP 11900/H/28000; SportM: 12188/V/28000 na Freesatu na vlastním STB mi jdou. Někdy však trvá déle, než naběhnou. |
kecal11
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: sport1,2 HungaryGeo-blok začal potom Ako sa Digi a Slovák Telekom nastěhovali na Intelsat +Thor |
nseven
![]() |
|
RE: sport1,2 HungaryGeoblokaci začala nejdříve požadovat Galaxie Sport, a to někdy v roce 2007, kdy PremierLeague koupila Slovenská televízia a přenosy byly na STV2. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
Sport1,2Hunngaryfreesat SK nikdy nemal v ponuke tieto programy officiále ntakisto ako M4 ku ktorá bude pocas LM kodovaná.Ale dobrá správa pre priaznvcov ostrovného futbalu Spilertv nebude kodovany ani pocas priamych prenosov. |
Izsapi
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
![]() |