![]() |
|
TV LG jak na toahoj lidi, koupil jsem si TV LG LH6047 a nemohu přijít na to, jak seřadit kanály podle svého. V manuálu toho moc není.Poradíte ?Díky Jirka |
Jirka60
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
@Jirka60skús prečítať tu:https://www.parabola.cz/forum/topic-90499/ |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
VladaJestli je to pořád stejné? Tak.Tam se jednotlivé kanály vlastně prohazují. Pokud chceš předvolbu 330. na číslo 1. tak 330 označíš a přesuneš je na číslo 1. a znovu OK. Je to taková pakárna že jsem si raději koupil čtyřtunerové VU+Ultimo kde je to v pohodě. Dříve jsem měl DM 7000 teď už definitivně dosloužil.Přeji Ti hodně trpělivosti Tak mám LG a větší krám jsem si nemohl koupit! |
vladavlada
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
LG!!!Ja mám tiež LG a pri ladeni sat tuneru ktorý je priamo v TV a myslím že to je tvoj prípad nesmieš zaškrtnut operatora CS link/Skylink.Lebo ta to nepustí prepísat čislo kanalu po svojom.Ja to tak mám aby som si ich mohol uložit podla seba.Ale aby to nebolo take jednoduche tak ked nedas CS Link/Skylink zase ti nepojde FAST Scan.Po telefonate na LG mi bolo povedane že nemaju na skylin nejaku podporu.Proste v dnesnej dobe a každý sa chce hrat na svojom piesku.Ked si budem druhý raz kupovat TV tak určite bez DVB-S tuneru.A najsmutnejšie na tom je to že pri kupe ti to nikto nepovie.A ešte podpora LG TV čo sa týka firmware mi vydržala 1 rok a odvtedy ani tuk TV za 1200€.Vela štastia.![]() |
Matuzalem4
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: TV LG jak na toChlapi, to ten neslavný LG nemá favoritní skupiny? Tam by se to přehazovat už nemělo. Takhle se to přeci řešilo zkraje u Samsungů. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasTo víš,že má,ale než jsem na to přišel,to bylo porodůůů u takového polena souseda.Teď každý den zapne,zmáčkne F1. a pokoj A kdykoli cokoli zvrže,máčkne F1 a je od něj pokoj![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranKaždý se taky diví, že se kanály řadí, při fastscanu, od 4000. Tohle má snad vyhraženo Skylink. Když se ladí růčo, tak je to od 1. |
konas
![]() |
|
RE: TV LG jak na toPrikladám program na usporiadanie kanálov:http://sourceforge.net/projects/chansort/ |
peso006
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: TV LG jak na toNo zrovna v pondělí jsem to dělal u známých/3r.lg/,2x astra 23.5+19.2,nové pozice při automatu našla sama,ale staré se nevymazaly,favoritA-ok,pozice prog.ok,naskočí čislice nebo čárky-vlevo.vpravo -nastavit pozici,kterou potřebujeme-bacha pokud se trefíte do stejné-předešlá byť uložená se vrátí do celkového seznamu,ve favoritu už nejde přesunovat tzn.neustále se vracet do seznamu,takže nejlíp je napsat si seznam a zadávat,šílené!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@spykoJá mám na digitál/seznam foto v telefonu a podle toho to jde.A pro manželku mám dalších 7 fotek,aby bylo vždy všechno na správné pozici,běda mi,kdyby nebylo![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
VladaTaky je pánové geniální že to co naladím navíc nebo co nechci nemohu vymazat.Servis v Praze jsem volal několikrát, snažil se mi poradit ale mnohdy to za moc nestálo.Tak jsem začínal několikrát od začátku. Nejlepší rada od servisu - nechte automaticky nahrávat několik vteřin potom nahrávání přerušte a začněte ladit ručně. Nebude to tolik zapráskané stanicema které nechcete. |
vladavlada
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
@vladavladaSafra, to je džob jako vepř. Možná lepší, než poradce stínového ministra.![]() |
konas
![]() |
|
LG LH6047Pánové díky za rady. Nakonec jsem to seřadil podle návodu, co napsal Vlado. Pěkně jeden za druhý. Sice je to na delší dobu, ale funguje to.Zdarec Jirka |
Jirka60
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
@Jirka60Jenom aby se Ti to, až Skylink zase zasáhne do parametrů kanálů zase nerozhodilo. |
konas
![]() |
|
@konasto viš,že vrátí,bez fejvrta to nejede![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
Jirka60pro jistotu to dej znovu proladit,hned budeš vědět,jestli to udrží |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |