Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

TV LG jak na to

ahoj lidi, koupil jsem si TV LG LH6047 a nemohu přijít na to, jak seřadit kanály podle svého. V manuálu toho moc není.Poradíte ?
Díky Jirka

Jirka60
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@Jirka60

skús prečítať tu:
https://www.parabola.cz/forum/topic-90499/

emo53
Registrace: 3/2009

Vlada

Jestli je to pořád stejné? Tak.Tam se jednotlivé kanály vlastně prohazují. Pokud chceš předvolbu 330. na číslo 1. tak 330 označíš a přesuneš je na číslo 1. a znovu OK. Je to taková pakárna že jsem si raději koupil čtyřtunerové VU+Ultimo kde je to v pohodě. Dříve jsem měl DM 7000 teď už definitivně dosloužil.
Přeji Ti hodně trpělivosti Tak mám LG a větší krám jsem si nemohl koupit!

vladavlada
Registrace: 4/2007

LG!!!

Ja mám tiež LG a pri ladeni sat tuneru ktorý je priamo v TV a myslím že to je tvoj prípad nesmieš zaškrtnut operatora CS link/Skylink.Lebo ta to nepustí prepísat čislo kanalu po svojom.Ja to tak mám aby som si ich mohol uložit podla seba.Ale aby to nebolo take jednoduche tak ked nedas CS Link/Skylink zase ti nepojde FAST Scan.Po telefonate na LG mi bolo povedane že nemaju na skylin nejaku podporu.Proste v dnesnej dobe a každý sa chce hrat na svojom piesku.Ked si budem druhý raz kupovat TV tak určite bez DVB-S tuneru.A najsmutnejšie na tom je to že pri kupe ti to nikto nepovie.A ešte podpora LG TV čo sa týka firmware mi vydržala 1 rok a odvtedy ani tuk TV za 1200€.Vela štastia. :-/

Matuzalem4
Registrace: 2/2016

RE: TV LG jak na to

Chlapi, to ten neslavný LG nemá favoritní skupiny? Tam by se to přehazovat už nemělo. Takhle se to přeci řešilo zkraje u Samsungů.

konas
Registrace: 12/2014

@konas

To víš,že má,ale než jsem na to přišel,to bylo porodůůů u takového polena souseda.Teď každý den zapne,zmáčkne F1. a pokoj A kdykoli cokoli zvrže,máčkne F1 a je od něj pokoj R^ ;)

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Každý se taky diví, že se kanály řadí, při fastscanu, od 4000. Tohle má snad vyhraženo Skylink. Když se ladí růčo, tak je to od 1.

konas

Prikladám program na usporiadanie kanálov:
http://sourceforge.net/projects/chansort/

peso006
Registrace: 11/2009

No zrovna v pondělí jsem to dělal u známých/3r.lg/,2x astra 23.5+19.2,nové pozice při automatu našla sama,ale staré se nevymazaly,favoritA-ok,pozice prog.ok,naskočí čislice nebo čárky-vlevo.vpravo -nastavit pozici,kterou potřebujeme-bacha pokud se trefíte do stejné-předešlá byť uložená se vrátí do celkového seznamu,ve favoritu už nejde přesunovat tzn.neustále se vracet do seznamu,takže nejlíp je napsat si seznam a zadávat,šílené! :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@spyko

Já mám na digitál/seznam foto v telefonu a podle toho to jde.A pro manželku mám dalších 7 fotek,aby bylo vždy všechno na správné pozici,běda mi,kdyby nebylo :laughing: :bomb: :fuming:

korkoran

Vlada

Taky je pánové geniální že to co naladím navíc nebo co nechci nemohu vymazat.Servis v Praze jsem volal několikrát, snažil se mi poradit ale mnohdy to za moc nestálo.Tak jsem začínal několikrát od začátku. Nejlepší rada od servisu - nechte automaticky nahrávat několik vteřin potom nahrávání přerušte a začněte ladit ručně. Nebude to tolik zapráskané stanicema které nechcete.

vladavlada
Registrace: 4/2007

@vladavlada

Safra, to je džob jako vepř. Možná lepší, než poradce stínového ministra. :)))

konas

LG LH6047

Pánové díky za rady. Nakonec jsem to seřadil podle návodu, co napsal Vlado. Pěkně jeden za druhý. Sice je to na delší dobu, ale funguje to.
Zdarec Jirka

Jirka60
Registrace: 5/2009

@Jirka60

Jenom aby se Ti to, až Skylink zase zasáhne do parametrů kanálů zase nerozhodilo.

konas

@konas

to viš,že vrátí,bez fejvrta to nejede Rv Rv :scared:

korkoran

Jirka60

pro jistotu to dej znovu proladit,hned budeš vědět,jestli to udrží

pierrepetr
Registrace: 5/2006