![]() |
|
Jak ty programy presunout - fast scan?Caute, tak LG = nejdou presunout programy od 500 a niz. Sport 1 HD mam na pozici 4001 a Cinemu HD jsem vubec nenasel. Co s tim, nevite? Napad je je presunout k ostatnim a nahradit SD verze?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Jak ty programy presunout - fast scan?Zatím to ještě není soucasti fastscan seznamu. Musis počkat az to spusti. Overeno na Humax 5100s. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Jak ty programy presunout - fast scan?Aha, tak to me uklidnilo, diky moc :-)![]() ![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Jak ty programy presunout - fast scan?Už je to součástí fastscan![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Jak ty programy presunout - fast scan?Uz? Ja to mam furt stejne.![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Jak ty programy presunout - fast scan?Fast Scan je už dávno upravený! Prima HD +1 a Skylink ochutnávka jsou na předvolbách 5 a 6, Joj Cinema HD 47 a Sport 1 HD 69...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: Jak ty programy presunout - fast scan?Fast scan už je aktualizovany i s novinkama. Zkus udělat Fast scan znovu. Co nechápu, proč je ten ochutnávkovy kanál tak nesmyslně umístěný mezi prima+1 a ČT 24.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Jak ty programy presunout - fast scan?Zkousim zapinat a vypinat tv, a stale nic. Sport 1 HD porad 4001Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Jak ty programy presunout - fast scan?Ok, tak az ted:-) Moc diky vsem, pratele![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Jak ty programy presunout - fast scan?na LG bych fastscan se skylinkem ani nezkoušel-neuložiš nic,nevím sice jak u nových LG,ale i na ty už si tu pobrečeli,automat bez fastu-nebo ručně,případně přes pc!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Jak ty programy presunout - fast scan?udělej si tovární nastavení tv, při opětovném najetí vše přeskoč, ladění satelitu manuálně - odstraň na 23.5E všechny frekvence - přiřaď fe Skylink a nechej naladit, pak si to můžeš seřadit jak chceš od 1 až xxxx i hromadně, nelze pouze odmazávat, další nová stanice je pak na konci - přesuneš kde chceš.FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+
|
calvero
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
SW chybatreba akutualizovat softwate v LG a potom to bude v poriadku mali tam SW chybu. |
dvbt
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
![]() |