, sekce: Pořady v televizi |
|
Reklamy v TvUž jsem z toho na hlavu,mám takový pocit že ani snad nesleduji pořad na Tv stanicich ale věčně věků vidím stále reklamy a reklamy (ty reklamy to je snad nekonečný seriál).............. |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
|
|
RE: Reklamy v TvSuhlasim.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
|
|
papayco si platíš,to máš |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
|
|
RE: Reklamy v Tvpapay: Je fajn, že jsi nám sem napsal svoji diagnózu. Co ale po nás chceš? Dám ti radu. Komerční tv stanice reklama živí. Pokud ji nechceš sledovat, ale máš zájem o pořad, tak si ho třeba nahrej a zhlédni později. Nebo začni používat timeshift. Možností je více, ale tobě šlo zřejmě jen o to si postěžovat. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
|
|
@DVBT1Mi nehovor, že ti tie reklamy nevadia. Chápem, že tie reklamy ich živia, ale čo je moc to je moc - už je toho priveľa. Pozdravujem. |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
|
|
RE: Reklamy v TvProto zásadně pořady nesleduji,pokud mě něco zajímá-pvr,reklamu přeskočit,vymazat,nebo stáhnou z netu,s ivysiláním,iplay je to taky jednoduchší,už se nerozčiluji,neb to nestojí za to!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
|
|
jklajbanjá se na ně těším,dám si cigáro,uvařím kávu,prostě na TV bez reklam nemůžu koukat |
pierrepetr
|
|
RE: Reklamy v Tv |
jklajban
|
|
RE: Reklamy v Tvpokiaľ to samozrejme neprerušia nejakým filmom, však? |
jklajban
|
|
@pierrepetr |
kecal11
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 263 |
|
|
RE: Reklamy v TvReklama je dobrá i pro trénování paměti. Člověk si musí pamatovat, co bylo před ní. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
|
|
DVBT1já mám výhodu,každej film je pro mě novinka |
pierrepetr
|
|
@pierrepetrTak se dívej na Barandov,to je v reklamách jednička! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
|
|
zezemě někdy zajímá i ten film co přerušuje reklamu |
pierrepetr
|
|
@papayJestli pojedeš někdy do USA, nebo Kanady, tak se tam podívej na soukromé stanice na kabelovkách. Rád se potom na Barrandově podíváš na relativně souvislý film.Máme i v tom co dohánět. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
|
|
RE: Reklamy v TvPreto Jarda vyhadzuje programy co nemaju teletext. On je taka dobra dusa, aby sme mali co citat pocas reklam a to sa vyplati. |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
|
|
RE: Reklamy v Tvmarkíza dovede udělat s filmu kterej trvá 1.30h i 2.15-díky reklamám,nejlepší je dát reklamu 2min před koncem.... |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
|
|
RE: Reklamy v TvObjednejte si HBO + Cinemax a máte to pořešené.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
|
|
RE: Reklamy v TvDnes samé reklamy.Dnes idete v BA do kina na film za 7€ a pred upútavkami a filmom sú reklamy ako v telke 15 minút!! To už je trafene.Dam 7€ za lístok za film a nie reklamu.To ked ma kino stoho provizie mala bi dávať hodnotu lístka aspoň. O 2€ menej nie?Ešte že sa dá chodievat von a nie čumiet do tej TV |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
|
|
RE: Reklamy v TvDnes jsou reklamy i v placených programech, např. NGC, Spektrum, AXN... A to by nemělo být. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
|
|
Reklamy v TvJá jenom nechápu jak ti zadavatelé reklam,co si je platí jsou tak blbí. Vždyť taky doma sledují televizi a když je reklama tak se chovají určitě stejně,jako 99% diváků a nesledují ty reklamy.Tak zbytečně vyhazují peníze a nutí je to zdražovat reklamovaný produkt. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
|
|
RE: Reklamy v TvDemokratizacia je amerikanizacia a vymyvanie mozgov v prospech konzumu.Nie len v telke, uz pomaly nevidis dopravne znacky, lebo vsade je nejkay blby putac, alebo ina tabula s reklamou.Cakam kedy bud haj zle pripojnene na internet a pri kazdom splachnuti sa pusti nejaka znelka s reklamou ..........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Reklamy v TvŽe vás to blábolení o reklamách baví, je to na celém světě ..... myslíte, že to změníte? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
|
|
@TondachSamozřejmě to zmĕníme. Soudruh Stalin řekl: ,,Reklamy budou odstraněny, jestliže lid vezme vĕc odstranĕní reklam do svých rukou"... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
|
|
RE: Reklamy v Tvstaci jeden zakon, neviem co je smiesne na tom? Znasilnovanie obyvatelstva nemoze byt cielom podnikania.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
@ALEXCZZadavatelé reklam sledují jen ty reklamy. Občas jejich lidé i počítají vysílanou celkovou stopáž. A jejich rodiny? Když taťka přinese výplatu, je vše odpuštěno. Ona šestimístná částka lecos doma vysvětlí. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|