Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Reklamy v Tv

Už jsem z toho na hlavu,mám takový pocit že ani snad nesleduji pořad na Tv stanicich ale věčně věků vidím stále reklamy a reklamy (ty reklamy to je snad nekonečný seriál).............. :bomb:

papay
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

@rs505

...a taky řekl: ".. i patom budět prázdnik na nášej ulice".
Píšu to foneticky, protože písmo, které připomíná převrácený nábytek, by tu hodně lidí neumělo přečíst.

konas
Registrace: 12/2014

RE: Reklamy v Tv

v cesku je to 2x lepsi nez na slovensku

Za férovu televiziju na Slovensku! https://www.facebook.com/groups/1216058988445666/

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Na film se v televizi nepodívám,když tak jen na ČT nebo STV,komerční stoky téměř nesleduji,ale co by se mělo zrušit nebo omezit jsou reklamy na placených kanálech.Když např. Eurosport točí furt dokola několik málo těch svých reklam,to je někdy k nepřežití.

sigur
Registrace: 5/2010

"by se mělo zrušit nebo omezit" - tak to těm stanicím refunduj ze svýho a oni se na reklamy vyprdnou :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

A z čeho jsou asi ty reklamy placeny, stejně z našich peněz. Veškeré náklady na reklamu, které si např. obchodní řetězce zadají u komerční stanice, si rozpustí do ceny zboží. Takže to platíme zase my.

Standa3
Registrace: 1/2006

@sigur

Bohužel v případě MOLTIKULTISPORTU do toho zasahuje politika. Neustále opakují vyčpělé upoutávky režírované z EU.Někdy dokonce kvůli tomu zaspí nějakého závodníka třeba u lyžování.A za ty s...ky ještě chtějí zaplatit.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

No mě dneska ušetřila jedna reklama 50 procent ceny za vánoční stromeček. Takže konečně jedno pozitivum. :)

konas
Registrace: 12/2014

@konas

Aspoň něco. Já jsem se kdysi zase snažil něco koupit na základě shlédnuté reklamy a nikde to neměli.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

Copak reklamy ale upoutavky

Copak reklamy! Ale upoutávky na pořady: Fine Living, Travel Channel, Food Network, History atd. Když vidím po Xté chlápka na motorce, který objíždí Anglii - grrrrrrrrrrrrrrrr

aptget
Registrace: 5/2009

Add.reklamy.

No a čo komisia pre reklamy a retranmisiu,o tej nepočuť,ako by ani neexistovala.Máme sa ale super keď nemusia nič riešiť,alebo z toho profitujú,majú na tom podiel?Niektoré reklamy hučia,nad bežnú úroveň hlasitosti nastavej,niektoré sú otravné.Oni čo ich vyrábajú/reklamy/nevedia že človek čo má IQ-vyššie ako húpací koník,nikdy nekupuje podľa reklamy.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Stejně většinou na těch programech co dávají reklamu nic pořádného nejde. Jako kdyby nebyly.

sateliťák
Registrace: 2/2006

Reklamy v Tv

Tak najviac sa "reklamne" preslavila TV JOJ, tusim pred rokom vsunula reklamu do serialu 0,8 sek (nula cela osem sek) pred jeho ukoncenim. Reklama zacala stievajucim sa obrazom a po desiatich minutach reklam, sme s udivom na obrazovke sledovali titulky... :O

johnysk
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra