![]() |
|
digigo cz zpožděnízpoždění fotbalu oproti reálu dnes dosahuje až minuty a půl, ted chel - wba, a celý tento víkend je to tak opožděné..to je přece naproto šílené až taková prodleva.. a to mám pevně připojení od upc i o2 a je to stejné.. co s tím ? |
sente
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 155 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděníSmířit se s tím. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděníno to se teda nesmířím. s tím se musí prostě něco dát udělatale co ? |
sente
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděníJet na fotbal osobně.![]() ![]() ![]() |
kobra256
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděníJedině ten Japonec Sato. Sato udělá. |
bretah
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděníOTT sluzby jsou temer vzdy opozdene a to klidne i o tolik, kolik prave uvadis, neni to nic neobvykleho a je to bohuzel soucast, se kterou se musis smirit, hodlas-li takovou sluzbu vyuzivat... Ma to tak O2TV (Air), ma to DIGI a stovky dalsich poskytovatelu televize pres internet po celem svete.![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděníjá vím že to je opožděné...ale o tolik až minuta a půl ? u fotbalu live to je šílené.ještě nedávno to bylo minuta pět sekund a ted takový skok opět... kam až to může jít ? připojení moje na net je super, takže to nechápu |
sente
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděnísente-nestěžuj si pořád![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 684 |
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděníVzdy zalezi i na vytizenosti serveru nebo poskytovateli signalu... Ono ty to srovnavas s nejakym dalsim vysilanim stejneho kanalu, ale i poskytovatel od poskytovatele na orbitu se muze sem tam o nejakou tu sekundu lisit |
MartinP
![]() |
|
@dawis77Jasne, my vime, ze v pripade digi ti nevadi vubec nic a vse se s gracii a noblesou prechazi, jen kdyby to ale byl kdokoli jiny, ze? :D Nevadi zpozdeni, nefunkcni (pripadne trhajici) se vysilani pres GO sluzbu... a takhle bychom mohli pokracovat do nekonecna![]() |
MartinP
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděnídigi mám jen kvůli ang a spa lize, ostatní sleduju přes o2 a tam je zpoždění v řádu 5 sekund, asi proto jelikož je to iptv...ale na ty dvě ligy ang a spa nemám jinou možnost než přes digigo.. kolem té jedné minuty jsem to ještě snesl pochopit...ale minutu a půl to už je šílené a tak to zkusím vyřešit voláním na technický a snad pomůžou |
sente
![]() |
|
@sentetechnicka podpora ti rekne to stejne, co jsem tu napsal ja, pripadne prida jeste nejake konkretni udaje, upresnujici data, ale smysl zustane stejny. Nemluve o tom, ze podpora u DIGI je, strucne a jednoduse receno, katastrofa... Neznam v okoli nikoho, s kym by jejich podpora neco uspesne vyresila.![]() |
MartinP
![]() |
|
AcestreamyA jaké je zpoždění u tohoto acestreamu(mimochodem večer je tam live PSG - Nice) bd5a9768ffa24b9d21da022bedf6176ac60922da![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzyzlaté acestreamy :)Technisat SIR & Topfield SBP 2010
|
dj1311
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděníliv - whu konec druhého poločasu totílní sekání, třetí gol nevidět. katastrofaco s tím ? |
sente
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděníten vlc stream tam je to do 30s to je myslím v pohodě. |
sente
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděnícelá digi go dnes špatně, sekání, zpoždovaní obrovské zvuk obraz nesedíco s tím ? |
sente
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděnítakže porovnání. liv - whuvlc zpoždění 40s digigo cz zpoždění minut a půl jak je to možný tohle ? za to jim platím ? |
sente
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděníJá jsem poměrně kritický ke všem platformám, které si předplácím, ale schválně jsem kvůli tobě zapnul ten match i na PC přes digi2go. Jede to uplně normálně, zpoždění oproti přenosu přes satelit je přesně 47 vteřin.Co máš za net a od koho? |
bretah
![]() |
|
@senteA co mas vlastne za prohlizec? Jake mas pripojeni? Kolik vas je pripojenych zrovna v domaci siti? Jsi-li trosku vice pocitacove zdatny- muzes si zjistit, kolik ti to behem prenosu bere CPU, RAM atd? Krom internetoveho pripojeni ti to z ruznych duvodu nemusi stihat i pocitac, atd atd... Jsou to samozrejme jen teoreticke uvahy, kdyz nezname detaily. Digi GO navic nabizi zmenu kvality, na nizsi rozliseni to bezi bez zaseku? |
MartinP
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděnídoma to mám normálně přes upc nebo o2 v televizi, připojení super k netutak nevím kde je chyba. mám doma upc i o2 na net u obojí je stejné zpoždění, brno centrum. |
sente
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděníohledne toho zpozdeni... a kdyz zvolis prislusny kanal, ktery chces sledovat, zacne prehravani ihned, nebo dochazi k nejake prodleve (tzv. bufferu)? To by mohlo vysvetlovat ten vetsi casovy posun. A co to sekani, cos zde psal? To uz je OK? Koukal jsem na fb digi a problemy tam zase hlasilo vice lidi, takze nejspis chyba byla (opet) na jejich strane... |
MartinP
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděnísleduju jen digisport na tom digigo, jen zapnu a zvolím číslo programu na disport a to vše zcela bez problémů, ani žádné sekání. až do dneška, kdy se to v druhé polovině dne dnes sekalo dost a obraz padal se zkukem apod tak nějak. a ikdyž někdy přepnu na nějaký jiný kanál vše ok, odezva okamžitájinak je to vše zcela bez problémů musím uznat, jen to zpoždění, které tento víkend mít minuty 5 - 10 sekund, bylo minutu a půl. |
sente
![]() |
|
senteto je zákon IPTV |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: digigo cz zpožděníU PC jsou tři varianty obraz.kvality ale na tabletu nejsou.Je jen jedna-samozřejmě nejvyšší. A není archiv jako u O2,jen zpětné zhlédnutí. To není totéž. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
jenesnech už toho,to fakt nemá cenu.. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 684 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |