![]() |
|
camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdZdravím pánové. Prozradí mi někdo co řeší různé camy. Nikde jsem se o tom nedočetl. Všude jen kam se to instaluje. Teď třeba Ncam řeší emu pro VU+solo 4K,ale co dále a ostatní camy? Dík za info třeba i na PM. |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdWicardd 1.19ukončenie - server aktuálnej relácie zákazníka po zmene hesla aktualizácia DVBAPI API VDR, podpora starých a nových verzií plug-dvbapi-VDR plugin CS378x obnovená práca protokolu log safelog = 1 nevychádza zo súkromných dát v protokole Reader tuxbox oprava - inicializácia Conax card c PTS Reader CCCAM oprava pamäti vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeenevim jestli tomu bude dotycny rozumet ale dobre si to napsal myslim![]() |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
RE:camy:mgcamd,oscam......koho že?..![]() O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdSaták1, práskni si do stroje to powervu emu![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdNcam nie je len pre VU+ solo 4K.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 627 |
![]() |
|
@drobečekNa co,mám pocit že na 23.5 a 19.2East nic v PowerVu není a stejně nevím jak..![]() O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
re:oneeeeeoneeeee: Dík za podrobné info. Z ostatních příspěvků jsem se nedozvěděl nic takže taky zdvořile děkuji.petersk: to vím že je i pro jiné stroje i ostatní camy,ale stále nevím co příslušný cam řeší. Jeden je třeba na sdílení druhý na emu, atd.Už jsem jich vyzkoušel hodně.Vím vše kam sním do jakého adresáře jak změnit atributy atd. atd,ale stále nevím podstatu věci. Já vím ono se to dobře povídá linuxákům co umí programovat,ale to už se asi nenaučím. Zase,ale nechci umřít blbej. ![]() ![]() |
nemo
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdTo je pravda, pokud máš stále jenom tyto dvě pozice![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdOscam,Doscam,Ncam sú multiprotokolárne softcamy a ostatné vedia len jeden protokol.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdPowervu je kódovací systém, nie cam.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskok dík i podrobnosti na tvoje odpovědi se na google dají dohledat,akorát vědět jak to správně pojmenovat. A vo tom to je![]() |
nemo
![]() |
|
@nemoPokud chceš čumět a nechceš (ofiko plnou palbu) platit, tak se zajímej ne o SAT, ale o IPTV. Kvalita obrazu stejná, problémů sakra míň.P.S.: Pěkně to hrají dnes ti kucí opálení (ManUTD - Tottenham) na SKY Sports HD UK, bez stometrového talíře, stačí router s rychlým vstupem |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
re: motanek79jj to už taky mám i Perfect 10.6 pro solo 4K.Taky dobrý. Já jsem pro že vyzkoušet se má všechno. Když tě to nezabije tak tě to posílí. Jenom času je v dnešní hektické době málo. Stejně na to moc nekoukám,ale baví mě to. Jak již tady jednou někdo napsal: Nejsem já blbec,když to rozchodím tak se na to stejně nekoukám.A vo tom to je.![]() ![]() |
nemo
![]() |
|
re:peterskJeště malý dotaz k oscamu. Je lepší pro skylink kartu,nechat v adresářích oscamu jen udaje pro skylink? Zdá se mi když tam je emu tak že to přepíná programy pomaleji. |
nemo
![]() |
|
@nemoAk máš len kartu, tak nechaj tam len reader pre Skylink kartu. Reader pre emu vypni alebo vymaž lebo stále bude chcieť čítať kľúče zo softcamkey. V emu už ide len málo programov. Niečo v Powervu, ale nastavenie toho je na dlhšie štúdium.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdstačí aj vypnuť![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
re: peterskok to jsem chtěl vědět. Zdálo se mi že to nějak déle načítá. Tak to v oscamu vypnu a nechám na emu Ncam 1.1 tam je to samé. |
nemo
![]() |
|
@motanek79Můžeš mi napsat jak ti funguje ta IPTV a co je k tomu zapotřebí a zda je to složité nastavit? |
Vojda
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdplugin panda sat by nestačil. poprípade turkvod. idú tam skoro všetky ruské stanice . samozrejme aj v hd kvalitevusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
@oneeeeejj Turkvod mám,je dobrej a plugin panda sat jsem ještě nezkoušel,ale vyzkouším. Dík![]() |
nemo
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdplugin iptv world je tiež dobrý. je tam toho dosť a je tam pravidelná aktualizácia . cez tento plugin sa dá prehrávať svoj vlastný playlist m3u .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
re:oneeeeejj taky mám,ale trochu se mi to seká. Nevím,myslím si,že to je routerem od O2 Huawey HG 622u. Chtělo ba to asi něco lepšího. Musím to pořešit se správcem sítě. |
nemo
![]() |
|
@VojdaFunguje to stejně jako šárik. Dostaneš soubor nebo zápis, který vpašuješ do Linux boxu a přístroj se ovládá stejně jako s talířem |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atddôležitá je rýchlosť internetu a počet daných pripojení na danú službu.napríklad media 3D idú ako tak bez sekania. z las vegas baskedball , ten išiel bez problémov. všetko je to cez plugin turkvod. iptvworld je o čosi lepšie. tam sa iptv služba aktualizuje skoro každý deň. ešte lepšie je ak máte svoj playlist. ten pôjde najlepšie . iptw world - vloženie svojho vlastného play listu usr / lib / enigma2 / python / plugins / extensions / iptv world / playlist / svoj playlist. panda sat free iptv -po nainštalovaní spaviť aktualizáciu iptv programov . je na výber music ,sport , all a podobne. nezabudnúť spraviť reštart. po reštarte , kurzorom hore aledo dolu - výber programov , stlačiť modré -obľúbené. panda sat je úplne na konci. programy s najnižším rozlíšením , 320 x 240 ,brazilia , peru , tie idú bez sekania.sú tam aj podivné formáty 956 x 480.no ale čo by sme chceli z južnej ameriky. je tam viac ako 1000 programov z celeho sveta. nie všetko ide a poniektorým trvá načítanie aj pár minút. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdAle obycajne to po par hodinach skape, alebo ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |