![]() |
|
camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdZdravím pánové. Prozradí mi někdo co řeší různé camy. Nikde jsem se o tom nedočetl. Všude jen kam se to instaluje. Teď třeba Ncam řeší emu pro VU+solo 4K,ale co dále a ostatní camy? Dík za info třeba i na PM. |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
nie ...obyčajne - to šlape stále , len si to vyžaduje aktualizáciu .niektoré zaniknú , pribudnú nové.napríklad real madrid , ten mi ide už 2 mesiace.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdPandasat je už jiný.Včera jsem dal aktualizaci a v oblíbených programy už nejsou.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdsamozrejme , mení sa to tam ako ponožky . pre mňa je to ako výhoda.na stále pozeranie mám iptv world a svoj playlist. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdno neviem ako teraz ale asi pred mesiacom zhruba ten iptv world dost blbol, hlavne tie updaty s tych servrov boli vacsinou nefunkcne ....odvtedy neskusam uz ...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
camy: mgcamd,oscam,wicardd,powervu atdiptv je zatial skor na hranie,nie na pozeraniedreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |