Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ČT2 film ve 22,00

Tak ČT umí povzbudit v adventním čase. Válečný film z roku 1968 Umírání za dlouhého dne, s Davidem Hemmingsem opravdu navodí příjemnou náladu, a starší ženy,unavené z pečení cukroví, si možná vzpomenou, jak kdysi, jako mladé holky, utíkaly z kina, když se zase šly podívat na svého oblíbence z filmu Zvětšenina.

konas
Registrace: 12/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ČT2 film ve 22,00

A ktore ondobie to je, ked postupujeme alebo ked uz ustupujeme? :))) :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

konas

Koukám že když nedávají pořad podle tebe tak je to špatné na dvojku nekoukej a pusť si nějaký esports TV či dle sebe co máš rád . Filmy z 50,60,70 let jsou lepší než co nahrávají dneska samou ptákovinu. Přej i druhým co mají rádi něco jiného než ty.

atrapssss
Registrace: 5/2015

Konas

Tak se koukej z okna, nebo na Novu:)
Koukám na Evíka Braun a spokojenost. Škoda toho Berghofu, pěkná chatička to byla:)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Všecho je jinak, natočím si to, a po Novém Roce, jako když najdu.
@atrapssss: Jsem člověk přející, a nekonfliktní. To jsi mohl už tady zjistit. Samozřejmě éra spousty nádherných filmů je asi pryč, a ty, které se objeví nejsou výrazné, proti céčkovému braku. Jen mě zarazilo, dávat tento, samozřejmě vynikající film, v předvánoční dobu.

konas

konas"Neříkám že jsi konfliktní tip ale mě to docela naštvalo co jsi psal ale co každý má svůj názor. Já jsem názoru co mě nezajímá tak na to nekoukám ,TV Novy, Primy, Barandov a Slováky nekoukám a když tak hodně málo. Osobně mám moc rád válečné filmy z 2sv. války ale jen do 80 let po už to není ono.

atrapssss
Registrace: 5/2015

Si predstavte ze by na Dukle vysadili Ramba ........ v nejakom trhaku juesej :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Pochvala ČT2

Je super ,že ČT2 dává takovéto filmy,sice jsem to nesledoval,ale film znám a je skvělý.ČT2 si za programový výběr určitě zaslouží pochvalu... R^

hoss
Registrace: 8/2015

@liquere

tvoj prispevok pobavil :laughing: :laughing: :laughing:
...a veruze by som taky film mozno aj pozrel.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

tak ono vcera ve 20:15 davala ZDF take velice zajimavy film.vazny.smutny.a dosti aktualni ac ne ze soucasne doby.take v case adventu.ale je to tak spravne.a pak byla Angela dve hodiny zivotopis. 😀 take velice zajimavy

jam fm
Registrace: 10/2016

Netuším co se v poslední době děje,ale toho fašizmu je v poslední době ,hlavně na dokum.kanálech šílené množství-zoom,spektrum,ntg,fokus,history atd.,historie 2.svět.mě sice zajímá,ale co je moc?,znát dopodrobna život Hitlera a spol?,SS,SNDAP AP.-není to přehnané?není to tak trochu vymývaní mozků? :lookaround: :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Spyko

Udělej si průzkum u lidí pod 20let, třeba 100 osob, co vědí o zločinech 2.svetové války, o Stalinovi a pod. Pak zjistíš, ze to přehnané vůbec není.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

To je skryta vychova aby mladez nezabudla, aj u nemcov to bezi cely rok dokola.Stale rozmyslam ci to nie je nahodou tak myslene, ze aby mladez nezabudla ako sa to robi a nie co to bolo, uz je to fakt cudne, ze cely rok to ide dokola. Zeby demagogia ??? :lookaround:

liquere

Saxon

Pravě o vývoj té mladeže jde,my staří už to máme tzv.v genech,byť zkreslené komun.propagandou,teď se mi to jeví naopak,někdy ty dokum.jsou až fašizmu podlézavé,není tam dostatek odsouzení,smířlivost až obdiv např.u bojeschopnosti SS,ale totéž vidím u zločinu komunistů,vtom případě mi to připadá až zvrácené ,ne pro vyuku a připomínání! :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

bohus31

to já bude ještě hledět na Everton vs Arsenal R^

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014

@konas

Já například patřím k těm, co pohádky a rodinné "vánoční" filmy (které dávají naše TV každý rok dokola) moc nemusí, popravdě řečeno je nesnáším. Takže jsem rád, že se najdou TV, které dají i o Vánocích něco jiného, než stokrát opakované "vánoční klasiky", kterých je i tak všude plná pr*el. :8)

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011

Myslím,že připomínat neblahou minulost je třeba,a hlavně podávat pravdivě.Ať už je hrdinou obyčejný český,ruský nebo německý voják.Je dobře,že si dnes může člověk přečíst Mein Kampf nebo třeba Paměti Vasila Bilaka.Neznalost může být hodně nebezpečná.

sigur
Registrace: 5/2010

RE :ČT2 film ve 22.00

...lidstvo je nepoučitelné a každá /téměř/generace si musí rozbít
-byť ppoučena- hubu sama ...je to i od "vůdců"...
A asi každý si sem tam rádi koukneme válečný film a taky techniku... Myslím si že je také vysoko citlivé,když TV hlasatel
řekne : zemřelo x lidí přeji vám dobrý večer !!!!! P.

ralp5
Registrace: 9/2007

pozrite

teraz ct2 ako byvali hospdari chvalia nemcov pocas protektoratu .... ze nebolo tak zle ....... ako sa hovori ..... :laughing: :laughing: :laughing:

liquere

@atrapssss

Asi jsem to napsal opravdu tak, že to někoho naštvalo. Jestli ale tady vznikla solidní diskuze, nakonec jsem docela rád.

konas

@konas

Tomáši ! Dobrý ! Zdravím Ťa ! P. R^

ralp5
Registrace: 9/2007

jo Saxone osobně jsem asi 3x vna orlím hnízdě v Berchtesgadenu kde Evík a Ada relaxovaly.Zlatý výtah v dálce Salcburk. ;)

jenicek

@ralp5

Copak Peter, ztratils můj mail?

konas

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra