![]() |
|
vu solo 4kZdravým,nemůžu naladit astru 23.5 vůbec žádnou stanici ostatní družice jdou, mam vyzkoušeni různé image zkoušel sem i original image vůbec nevím čim to muže bit pomůže někdo? |
matej
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 71 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
matejmáš motor,nebo discs? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
pierrepetrAno mam motor |
matej
![]() |
|
mateja otočí ti při nastavení 23.5 v menu, opravdu??? |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrno to nevím ale všechny ostatní družice jdou tak nevim kde je problem |
matej
![]() |
|
matejtak si to zjisti,jestli se otočí,jestli na ni nevidíš,tak někoho pošli na výhled a spojte se mobilem,to je základ,možná jen v menu,nemáš nastaveno |
pierrepetr
![]() |
|
RE: vu solo 4kCo na to Tvůj prodejce? Pěkně bych mu zavolal, odnesl mu to na dílnu a at kouká tu družici pěkně dodat...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
tukantu druzicu ale pribaluju k skylink ready prijimacom .......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: vu solo 4kTenhle problém znám a mám ho taky, nevím proč to na 23.5E skenuje a nenajde nic!....Máš VTi img? Pokud ano, tak je nejlepší řešení nainstalovat plugin Fastscan, kde už je Skylink.Okamžitě to najde a můžeš frčet...Na jiných img. tento problém prý není-nevím, nezkoušel jsem..Dreambox TWO
|
Pabo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 257 |
![]() |
|
RE: vu solo 4kchlapci podívejte se při ladění do volby satelitu, někdy tam bývají, i když nevím proč dvě pozice 23,5E. Chce to vyzkoušet, která je funkční.Nebo si v Dreambox edit aktualizuj satellites.xml, restart a znova ladit. |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: vu solo 4kto je preto , že používate image , ktoré majú veľa dier .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeeTak to je pravda. Treba tam dať OpenATV a vše pobeží ako má![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 620 |
![]() |
|
RE: vu solo 4kto bych tak úplně na 100% netvrdil, mám vyzkoušené všechny image které existují a všude jsem něco našel co nebylo funkční. Je nutné si vybrat které mě nejvíce vyhovuje. Chyby se, ale podle mne skoro pokaždé odvíjí od toho jak se povedla originální verze. Jinak všechny image jsou odvozené z originální verze, záleží na tom jak příslušný tým jejich image odladí. Např.ukazatel bitrate nejde skoro u všech frekvencí VU+ sola 4k ani na original a ani na ostatních image. A když ukazuje tak špatně. A není boha, aby bylo opraveno. Ve starších verzích ze začátkuroku 2016 to ukazovalo bez problémů.A neukazuje to ani v posledním Open ATV. |
fergus
![]() |
|
RE: vu solo 4kplugin bitrate wiever a sherlock je na bitrate. a idú spoľahlivo.každé image má diery. blackhole ich má najmenej . vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: vu solo 4kpromiň to vše vím, ale přes to, ani tyto pluginy na nových image VU+ solo 4k nepracují správně, někde ukazují bitrate, ale špatně, nebo neukazují vůbec. Audio bitrate jde bez problémů.Samozřejmě na ostatních přijímačíchtřeba VU+solo2 funguje bitrate bez problémů.Mám to vyzkoušeno, v image pro ARM procesory je prostě někde chyba, ale divím se že tvůrci image k tomuto problému dělají mrtvého brouka. |
fergus
![]() |
|
RE: vu solo 4kskor tvorca pluginu to musi prisposobit moj nazor.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: vu solo 4kale ono to nejde už i v základu VU+sola4k, kde je možnost v image zobrazit bitrate |
fergus
![]() |
|
RE: vu solo 4kBože,bože,toto je choré,pomaly každý chce VU+solo 4K,ale ešte nie je čas sa tým vôbec zaoberať,možno tak o 3 roky,teraz je to o ničom,kým sa nevychytajú všetky muchy Image,pluginov a pod.Prosím ktorý provider vysiela programy v rozlíšení 4K?Zobuďte sa a prestante spamovať o uvedenom STB,nie je čo riešiť.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: vu solo 4kZdravim,ja mam jiny problém,pri prepinani programu na skylinku zvuk v pohode as na filmbox family ten jde tak strasne nahlas ze se neda poslouchat i když stahnu zvuk na jednu carku poradte prosim co stim? |
cejar60
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: vu solo 4knemáš podle mne pravdu, VU+solo4k je špičkový přijímač, zejména co se týče hardware, paměti, přepínání programů, streamování atd. včetně exelentního obrazu HD i na Full HD TV.Takový super obrázek jen tak nějaký přístroj neukáže. A už pro toto jsme si ho koupili !. Ty prostě zůstaň u toho co máš,samozřejmě řekni si svůj názor, přečetl jsem si ho, nesouhlasím s tebou, ale nevyšiluj tady s nějakým spamem. |
fergus
![]() |
|
RE: vu solo 4kcejar60- zapni si autoregulaci audia v nastavení zvuku |
fergus
![]() |
|
@oneeeeeAký je rozdiel medzi BlackHole a OpenBlackhole?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 620 |
![]() |
|
RE: vu solo 4kPravda je někde uprostřed mezi fergusem a Vladem. Kdybych pro sebe ted měl koupit nový receiver, jdu do něho a né kvůli 4K..., důvody nemusím uvádět. Ale protože receiver /ultimo-obyčejné![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
PeterPodle mně je openBH jednoduchší na nastavení. BH se mi /na svou dobu zkušeností/ zdálo zbytečně komplikované, dnes bych se na to koukal trošku jinak. Vyzkoušel jsem obojí na chvíli, nakonec jsem se vrátil k openATV. Na začátku jsem používal VTI /je dobrý pro začátečníky/, pak jsem zkoušel jiné. Každý má svoje pro a proti a vždy mě něco sejřilo...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@vladoholuPrave, ze my sme sa zobudili a kupili tento STB a kto vlastne ma vychytat "muchy", ked ho nikto nebude mat? To, ze ty este "ides" na kristalku este neznamena, ze ostatni si nemozu kupit tento STB. Vsetko sa predsa inovuje a vylepsuje, ale ked nebude odozva od spotrebitelov, tak co budu vyrobcovia riesit?PS - providerov 4K na druziciach pribuda a uz dnes ich je niekolko. |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: vu solo 4kBH ide ako VTI vlastnou cestou a openBH je OEA ako ATV,VIX a ostatne co je open ........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |