Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Objednani karty NEXT

Kolegove, chtel bych objednat kartu NEXT, ktera ma dojit do 10 pracovnich dnu na dobirku. Zajimalo by me, pokud mate zkusenost, od kdy bude karta aktivni, tj. od kdy zacinat bezet 12 mesicu, behem kterych je aktivni? Je to az prvnim vlozenim do prijimace, nebo dnem doruceni karty napr.?

Jinak hlavni kartu mam typu ICE 01, u karty NEXT se pise, ze se jedna o typ IRDETO. Predpokladam, ze v tom zadny problem nebude a cokoliv co objednat na hlavni karte, tak pobezi i na karte NEXT bez ohledu na to, jakeho typu jsou karty.

Diky

Trevi
Registrace: 12/2004
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

@martin5

Demagógiu robíš Ty! Keď by si si niečo objednal z internetového obchodu a budeš platiť prevodom z účtu, tak ten obchod tiež najprv počká, kým sa Tvoje peniaze neobjavia na jeho účte a až potom posiela tovar. Budeš sa sťažovať, že si im už peniaze poslal a nemáš tovar ???
Keď si taký úzkostlivý, tak si musíš tieto veci premyslieť s dostatočným predstihom.

Frank11
Registrace: 2/2009

@martin5

No, možná jsi mne nepochopil. Já jsem svoji reakci na holiče psal coby sarkasmus.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@Frank11

Nastuduj si prosím jak funguje "úhrada dobírkou" , nebo máš snad strach že ti státní podnik Pošta nepředá platbu?!?

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

@joscer

...ale jo ,taky jak jinak jelikož dnešní doba je jen o vyždímání maxima za minimum Rv ENDE

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

@martin5

Vrtáš se v nesmyslech. Prostě to tak má provider nastaveno a je jen mlácení prázdné slámy se o tom dohadovat.
Ostatně se sám sobě divím, že reaguji na někoho, kdo používá výrazivo typu "a nějaká nána je zaúčtuje".
To mezi kamarády říkáš třeba o manželce či matce "ta nána ..."?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

@joscer

Omlouvám se za sleg pro aničku , nicméně pointa ve způsobu nad kterým se pozastavují zákazníci tohoto providera po změně jeho vlastníka bohužel zůstává.

martin5

@martin5

Demagógia pokračuje. Ako bonus od Skylink-u sa Ti základný balík Digital rozbehne hneď, zvyšok po prijatí platby a je jedno, či si platil dobierku pošte, alebo robil prevod cez banku. Pri dobierke tovar už máš a funguje. Služby, ktoré sa k nemu viažu, to je niečo iné.
Je úplne bežné, že pri takýchto špecifických službách sa daná služba spúšťa až po obdržaní platby za službu.
To chceš tvrdiť, že keby si si mohol objednať na dobierku napr. zariadenie na príjem internetu a v jeho cene by bol aj príjem internetu, že by si ho mohol používať okamžite po namontovaní, bez toho, aby tej firme prišli Tvoje peniaze?
No, ale ak nesúhlasíš s VOP Skylink-u, tak máš veľa iných poskytovateľov, ktorí to určite robia tak, ako sa to páči Tebe.

Frank11

@martin5

" nebo máš snad strach že ti státní podnik Pošta nepředá platbu?!? " Aj to sa môže stať. Koľkokrát sa už stalo, že aj doporučená zásielka sa stratila? A čo potom môžeš robiť? Ak si to nemal súčasne aj poistené, tak Ti pošta vydá tak akurát potvrdenie, že zásielka skutočne nebola doručená adresátovi a že sa stratila. Tým to pre nich hasne a Ty sa môžeš začať s nimi súdiť - ak Ti to stojí za to. Takže sa nečuduj, že sa každý snaží chrániť takým spôsobom, aby to bolo pre neho ešte rentabilné.

Frank11

@Frank11

Opravdu celý tento nevýznamný problém ve způsobu a době pro spuštění uhrazených služeb si musí vyhodnotit tento již několikrát překabátěný provider sám sobě sám a svoje potencionální ovečky opravdu hýčkat aby uspěl na trhu. Ohledně VOP jsem v absolutním souladu , ale bohužel tento soulad byl již několikrát jednostranně přeopraven na úkor všech stávajících uživatelů :((

martin5

@Frank11 @joscer

Kurňa chlapi neblbněte , přeci společný náš zájem je jediný a to aby potencionální zákazník remcal pokud možno neoprávněně a minimálně. Ztracená zásilka v podobě plastu s čipem který pouze zprostředkuje službu opravdu není důvodem pro další špatné zkušenosti jeho abonentů :-/

martin5

@martin5

Tak prečo si ich "nehýčkajú" aj iné satelitné platformy tak aby mali viac abonentov ako Skylink? Ani mne sa vždy nepáči obchodná politika Skylink-u, ale práve to, čo si Ty kritizoval, je úplne bežná prax aj iných firiem. V našich republikách je totiž až abnormálne množstvo špekulantov, ktorí stále niečo a niekoho zneužívajú. Tak sa potom nemôžme čudovať. Bohužiaľ, nežijeme v Rakúsku, či v severských krajinách. A bude to postupne všade čoraz horšie. Zloženie obyvateľov sa mení.
P.S. Áno, kúsok plastu s čipom sa dá zneužiť len dočasne, ale prečo by to firma mala trpieť. Ide o to, že ani tá pošta už nie je spoľahlivá (aj tam už pracuje dosť špekulantov a lajdákov), jediná istota (relatívne) sú peniaze na účte.
Dobrú noc.

Frank11

@Frank11

Ok chlape , teď si představ že všechny argumenty které cos mi tady uvedl jsem napsal já a pokus se je vyvrátit aby řeč nestála. Tak teda dobrů. ;)

martin5

@Frank11

...anebo ne, odpovím si sám.
V našich uměle rozdělených krajinách máme pokřivený trh a proto když konkurence se k zákazníku chová blbě tak já se musím zachovat ještě hůř , bohužel tak mě to šéf naučil a tak je to jedině správně :) končím a fakt dobrů :8)

martin5

@martin5

" teď si představ že všechny argumenty které cos mi tady uvedl jsem napsal já a pokus se je vyvrátit aby řeč nestála ".
Tak toto som fakt nepochopil. Prečo chceš po mne, aby som vyvracal vlastné argumenty ! Čisto teoreticky by som mohol vyvrátiť niečo vlastné, ale argumenty to určite nebudú.
P.S. Za to, že sa niekto naučil chovať ešte horšie ako konkurencia, nemôže pokrivený trh. Za to môže pokrivený charakter toho človeka, ktorý sa nechal ešte ovplyvniť ďalším človekom s pokriveným charakterom, v Tvojom prípade Tvojim šéfom. Je to skutočne " bohužel " a je mi naozaj ľúto, že podľa Teba " tak je to jedině správně ". Ja som naopak nesmierne šťastný, že nie všetci to takto vnímajú a napriek rôznym tlakom sa ešte stále medzi ľuďmi vyskytujú aj skutočné charaktery.

Frank11
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra