, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
eve - ars digigo czkdo má digigo cz přes ten jejich setopbobx do tv jaké máte zpoždění oproti reálu ?já 1:26 šílené |
sente
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 155 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
|
|
RE: eve - ars digigo czPodle me zpristupni programy 4 a 5 behem dnesnich zapasu i pro ceske zakazniky. A jinak ohledne toho jejich FB, ja uz bych to snad ani neresil, respektive nebral vazne, protoze to, co se tam deje, nema se serioznim byznysem nic spolecnyho, ale vsak nic jineho se snad ani necekalo, ne? |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
|
|
RE: eve - ars digigo czDříve když tam někdo nahlásil poruchu............pošlete mi číslo smlouvy , číslo přijímače atd......Ted pokud začínají vyhrožovat že nebudou platit..........tak facebook slouží jen k obecným otázkám ohledně Digi TV atd......reklamace jen písemně. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: eve - ars digigo czCoz o to, je logicke, ze pres neoverenou fb komunikaci nelze nic reklamovat. Tak to bylo od zacatku, driv vsak, kdyz nebylo tolik stiznosti, to ta jejich Romana skrze SZ preposilala na kompetentni oddeleni, jenze jak se zacaly ty stiznosti mnozit, tak to nejspis nestiha a navic pro PR neni moc dobry, kdyz maj celou zed zasekanou jen stiznostma, tak se to snazi eliminovat, mimo jine tim, ze blokujou nektere uzivatele, kteri si stezuji casteji... To aby toho nebylo na tom fb videt az prilis |
MartinP
|
|
@MartinPMuj případ-vyhazov za častou kritiku obrazu DS1HD. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: eve - ars digigo cztak když dám přenos od začátku ted v pl, tak je zpoždění místo 1:30 tak 1:05..jenže se to časem zase zpožduje dál...ted mi dokonce ani nefunguje digigo v pc po přihlášení se nedostanu na žádné vysílání... a programy 4 , 5 dnes pro nás v čr nejsou tak co to jako je tohle všechno ? |
sente
|
|
RE: eve - ars digigo czcelá digigo je úplně na (nevhodné slovo)a je potřeba aby to někdo začal řešit a i tu Diskriminaci že my tady v česku nemůžeme vidět zápasy dnešní pl z kanálů 4 a 5 |
sente
|
|
@sente"tak co to jako je tohle všechno ?" ...Nova DIGI prece, co by to bylo |
MartinP
|
|
RE: eve - ars digigo czto je jako normální ? že my v česku ted máme jen 3 zápasy live a slováci mají 5 ?toto snad není pravda bože můj |
sente
|
|
RE: eve - ars digigo czNova DIGI je exkluzivnim vlastnikem prav pro CR a je jen na nich, jak s nimi nalozi a co budou vysilat. Nemuzete to nazyvat diskriminaci, to je jako rict, ze kdyz v nemecku vysila SKY vsechny hrane zapasy BL zive, je to diskriminujici, ze u nas Eurosport 2 vysila jen jeden soubezne hranej zapas. |
MartinP
|
|
@MartinPMomentálně všechny 3 DSHD stejná bída obrazu z PL. |
hobo
|
|
RE: eve - ars digigo cz |
MartinP
|
|
RE: eve - ars digigo czbože to jsou zase problémy!Vy by jste stíhali sledovat všech pět zápasů současně?Bohatě stačí ty tři zápasy!Tak tu neřešte furt ptákoviny a to platí hlavně pro senteho,nechej už toho brečení! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 875 |
|
|
@dawis77já brečím zcela oprávněně !!!!!fotbaly na digisportech ang a špa ligu mám zpoždění 1:30 ted nejeden ani v pc vůbec nic přes digigo a slováci mají o dva fotbaly live než my v česku a já brečím zbytečně ???? |
sente
|
|
@dawis77A tvuj názor na kvalitu obrazu těch momentálních tří přenosu?Není to dopočet?Je to nativní 1080i? |
hobo
|
|
@dawis77a kdo tu rikal, ze chce sledovat 5 zapasu najednou? Co kdyz je treba nekdo fanouskem tymu, ktereho prenasi DS4,5? Tedy Man City nebo treba Tottenhamu? Nebo jen fanouskem dobreho fotbalu, ktery dotycny spatruje prave v tech dvou utkanich? |
MartinP
|
|
@hoboNe, prosim, do debaty ohledne kvality obrazu se s dawisem nepoustej, to uz tu bylo xkrat... Je to naprosto zbytecne, dle nej je vse naprosto OK a hlavni je ta hra, kterou muze diky uzasne, skvele a nej Nove DIGI sledovat |
MartinP
|
|
RE: eve - ars digigo czMartinP-s tim že to mám zadara jsi směšný.. |
dawis77
|
|
RE: eve - ars digigo czSamozřejmě že obraz není špičkový,ale pro naprostou většinu včetně mě plně dostačující... |
dawis77
|
|
@dawis77mam najit ten prispevek tu z fora, kde pises, zes dostal digi na rok zadarmo diky tomu, zes privedl x novych zakazniku? Kdyby sis aspon pamatoval, co si tu komu za tu dobu tvrdil. Takze nebud smesny ty. Konec debaty. |
MartinP
|
|
MartinPano konec debaty! |
dawis77
|
|
RE: eve - ars digigo cza ta situace že digisport bude vysílat na všech 5 svojich programech PL současně nastane tak 3x za sezonu,tak myslím že ty nářky jsou naprosto zbytečné a dá se to v klidu akceptovat.. |
dawis77
|
|
@dawis77No já se ani moc nedivím.Jednak jiný opravdu kvalitní HD přenos nikdy neviděli a navíc slečna Romana prohlásila,že obraz DS1HD je v případě přenosu z PL lepší než SD. |
hobo
|
|
hobona slečnu Romanu mi nesahej jo?Je to velmi milá a sympatická dívka |
dawis77
|
|
@dawis77Ale káže vědomě bludy.Např.dnes ohledně rozlišení jednotl.DSHD. |
hobo
|
|
hobopíše to,co musí.Ji bych za to určitě nehanil...Stěžuj si u Rusnáka |
dawis77
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|