Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Vu+solo4K-LCD obrazovka

Zdravým všechny.Už jsem se tady jednou ptal.Může mi někdo poradit?Ve VTI mi funguje obrazovka LCD přez pluginu ale v Openpli ne.Proč mi nejde v Openpli.Dík.

Tonda2
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vu+solo4K-LCD obrazovka

a mas v OpenPli v ponuke medzi pluginami LCD4linux ? Mas ho nainstalovany? Ja mam Vti a OpenPli som neskusal

Vu Solo 4k, 1°; 13°; 19,2°; 23,5°; 28°, PHILIPS 55PUS7354/12 , parabola Maximum E-85 multifocus - LNB Inverto Black Premium Single - DiSEqC prepínač Maximum 4/1

ganco39
Registrace: 5/2010

Bez akehokolvek pluginu si to viez zapnut - Menu/Nastavenia/System/Nastavenie displeja/Duplikovat obrazovku TV na LCD zmenit na Ano

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Vu+solo4K-LCD obrazovka

v menu jsem nastavil ale já potřebuju ne obraz z tv ale v plugině LCD4linux,tunery, picony a jiný vychytávky.Ve VTI to funguje.Ale dík.

Tonda2

Plugin LCD4Linux je predsa plne funkcny aj pod OpenPli a zobrazuje presne tie iste informacie (ktore mu nastavis) ako aj pod VTi.

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Mě ale v openpli ne.Ve VTI bez problému.

Tonda2

Mám pod rukou ako prístroje s OpenPli tak aj VTi a ako píšem, sebe menší problém tam neje. Nainštaluješ plugin, do etc/enigma/ nakopíruješ lcd4config kde máš uložene nastavenie čo má plugin zobrazovať, spustíš plugin, skontroluješ či máš prvy riadok (LCD4linux povolený) na áno. Potom stále v plugine stlač tlačidlo Menu, otvorí sa ti malé okno s názvom LCD4linux - Config a potvrď hneď prvý riadok - Nahraj aktivny konfig. subor. Stláčaním EXIT tlačidla vyjdi celkom von, prepni na iný program a mal by si vidieť po čom túžiš. ;)

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Nejde to.Na LCD obrazovce probíhají info o programu a když zapnu pluginu,tak tam jde menu.Na tv obrazovce jde to,co má jít na LCD.

Tonda2

Posli mi tvoj subor lcd4config ne nejaky meil, napriklad na ciksa zavinac seznam bodka cz :)

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Máš to tam.

Tonda2

@Warder

Pomohl,poradil a už mi to maká.Ještě jednou děkuju.

Tonda2

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra