![]() |
|
Pojde Flix na 80?Prosim expertov Parabola o pomoc z Ciech. Mam parabolu 80 a neviem ci na to bude fungovat Flix. Najprv Parabola pisala zeto funguje na 80 a teraz je treba az 100cm! Preco taka obrovska parabola a ako to je naozaj to nikto este nema naozaj vyskusane? |
Izol
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Pojde Flix na 80?Proč to píšou? Píšou to, protože si tyto skutečnosti neověřijí dopředu a následně si dělají alibi. 100cm nebude o moc lepší, než kvalitní 85cm. Najít vhodný LNB k obyčejné 100-130cm anténě bývá docela zdlouhavá a pomerně nákladná práce.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxon dakujemSaxon dakujem aj ked nerozumiem tomu, preco sa okrem teba nikto neozve so svojimi praktickymi skusenostami? |
Izol
![]() |
|
izolZdarec pojede ti to i na 80cm ,je třeba to dobře nastavit a kvalitní lnb.měj se.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
marksony dakujemmarksony dakujem za povzbudenie. Ake lnb mas? A aka je hodnota kvality na grafe? |
Izol
![]() |
|
Izolno neozve,protože to má pár lidí a třeba ani nemají net |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
to Izolzkus si vyhledat toto tema v historii (cca 2mes. zpet), zjednodusene receno, na tu 80-ku to urcite "fungovat" bude, ale s cca LM 1,2dB na nejslabsich TP a jelikoz se pro stabilni prijem doporucuje LM minimalne cca 4dB (to je rezerva pro dest. srazky do 5mm/hod), tak bych to videl na min. rozmer paraboly 1m, ale lepe 1.2m |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
kaosasi taky záleží na místě příjmu,mám 85tku a jede to OK,když to začne padat,tak padá i skylink |
pierrepetr
![]() |
|
Izolmůžeš si to zkusit,jdou tam 2 programy FTA |
pierrepetr
![]() |
|
Pojde Flix na 80?jooo, na K140 mi to jede v poho![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
dakujem vsetkym a pierrepetr hlavnedakujem vsetkym za pomoc, hlavne pierrepetr skusim natocit parabolu a vyskusat fta, len teraz je velka zima |
Izol
![]() |
|
@IzolNo já nevím, tady je hlavně velká tma, jinak venku je +2°C.Ale myslím, že s tou 80cm to pojede dobře, nebudeme si nic namlouvat, na Skylink je dnes taky 85cm bezpečnejší ![]() |
decmen
![]() |
|
decmenna běžný počasí mě 85tka chodí |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrMno, na testy jsem si objednal kartu , snad do vánoc dorazí, tak na ni obětuju solo 80cm a zkusím co signál vydrží - určitě nějaké plískanice přijdou![]() |
decmen
![]() |
|
tu je - 8 a tak zatial nicdecman ako to myslis ze si objednal kartu? U vas v Cechach je to mozne? Syn mi povedal, že na Slovensku sa to neda |
Izol
![]() |
|
@Izoltady tomáš:https://www.parabola.cz/clanky/6032/flix-tv-expandovala-na-slovensko/ _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Pojde Flix na 80?Pojde v pohode presne nastavenie a konvertor Inverto |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
jamess, decmen a ini bratia CesiSyn mi da prijimac amiko8250 a tvrdi na Slovensku sa neda kupit samotna flixkarta. Potrebujem iba kartu flix a bude to v prijimaci 8250 fungovat? Bratia Cesi prosim o priame skusenosti. |
Izol
![]() |
|
@Izolsyn se zřejmě plete.V článku máš napsané a tady ti to písnu cituji:Předplacenou kartu pro SR, s potřebným vybavením, si lze zakoupit na Slovensku u partnera WOODENSKY, s r. o., Prešov. PS pouze jsem t citoval z článku,tak mne prosím "neukamenujte" ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
a pokudv Amiko 8250 musí fungovat,bo je tam UNI čtečka a FlixTv jede v kódu Conax.Ale ještě je důležité,co tam má za firmware..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
james dakujemjames dakujem, syn tam volal a na Slovensku predavaju iba prijimac impalsa spolus kartou. a este prosba kde najdem aky je firmware? |
Izol
![]() |
|
to najdešpochopitelně v přijímači.Pokud už byl používaný synem,tak se zeptej ho ...![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
![]() |