Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

EO TV 19,2,E frekvencia ?

Dobrý deň chcem sa spýtať včera tu parabola.cz písala že EO TV prechádza do HD a na 24 Hodinové vysielanie neviete náhodou niekto parametre tohto programu ? dnes do obeda som preskenoval celú Astru 19,2,E a nikde ho niet ani na 10,964 H 22,000 ani na 10,921 H 22,000 za odpovede vopred dakujem

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25
Registrace: 11/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: EO TV 19,2,E frekvencia ?

A četli jsi pozorně :

EO TV ve 24 hodinové verzi je zatím dostupná jen v IPTV platformě

Zatím není jasné, zda bude program EO TV v celodenní verzi šířen i přes satelitní systém Astra na pozici 19,2°E, kde vysílá večer po skončení denního vysílání německé stanice Ric.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Zdieľane s kids kanálom RiC. A zrejme tak aj zostane na satelite. Tam by rozšírenie potrebovalo samostatnú pozíciu a tam s tou kapacitou šetria. Stačí sa pozrieť ako otrasne vysiela rakúska GoTV zdieľane s kapacitou pre regionálne vysielanie ORF. Kvalita obrazu otras, keď vysiela ORF regionálne správy, musí vysielať GoTV audio s čiernou obrazovkou. O ničom forma.

skyrider
Registrace: 3/2015

12692 H 22000 5/6

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Ďakujem za informácie

Ďakujem za informácie trochu mi to uniklo R^

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25

No Astra je na samostatné pozície kanálov dosť drahá ani sa im nedivím že vysielanie zdieľajú na jednej pozícii

Zetor25

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra