![]() |
|
Podpora HbbPodpora Hbb u přijimačů s DVB-T tunerem - Settobox , Android , nebo nelinuxový sat.přijimač Combo.Prosím majitele takového přijimače o sdělení značky a typu , případně zkušeností, předem děkuji . ( Odpovědi možná umí , sosej , slyšel jsem , zkus nemusím. ) |
amc
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Podpora HbbA otázka je jaká? Četl jsem to několikrát a nevypadá to jako dotaz. A snad to ani není česky. Nepochopil jsem, čeho chceš dosáhnout. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
pro zzzChci na konkrétní dotaz konkrétní odpvěd - máš přijimač s tunerem DVB-T s podporou Hbb ? -tak prosím napiš značku a typ , event.zkušenosti, jestli nemáš, nepiš , neodpovídej, díky.. |
amc
![]() |
|
RE: Podpora HbbTechnisat Technicorder STC, kombo 2tunery sat + 2 tunery DVB-T/C.HbbTV nejlepší zkušenosti u všech tunerů. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Podpora HbbNový DM 525 hd.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
pro spykoNový DM 525 hd není Combo, nemá DVB-T tuner |
amc
![]() |
|
HbbTV - Interactive TelevisionAmiko Alien 2 Triple tuner - ale jen ve SPARKu (Enigma2 - HbbTV nejde) |
Lojza3
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
pro Lojza3díky za tip, mrknu se |
amc
![]() |
|
AMC...je to dvb-t2/c hevc,ja tam nevidím nic o combu,ty ano?![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Podpora HbbOmluva,jsem slepej jak patrona!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
![]() |