, sekce: Pořady v televizi |
|
Barrandov chystá nový kanál pre SlovenskoDobrý deň,niekde som sa dočítal že na Slovensko príde tretia komerčná televízia z Česka TV Barrandov ktorá spustí pre Slovensko kanál Barrandov Family kanál by sa mohol objaviť aj v Slovenskom DVB-T ako náhrada za stanice zo skupiny Markíza Slovakia či bude stanica vysielať aj akvízicie alebo iba vlastnú ešte nie je známe zdroje : (Živé.sk a Mediaboom.skmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Barrandov chystá nový kanál pre Slovenskohttps://www.parabola.cz/forum/topic-91159/ |
honegero
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 252 |
|
|
RE: Barrandov chystá nový kanál pre SlovenskoHele zetore , admin by ti uz moh dat ten ban za 150 spam. |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
|
|
@honegeroOk tak pardon nevedel som to že to už dali ale zaujímalo ma prečo to ešte nieje na parabole.czmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Barrandov chystá nový kanál pre Slovenskoboh s vami1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |