![]() |
|
GigaBlue HD Quad PlusAké máte skúsenosti s GigaBlue HD Quad Plus. Momentálne mám Xtrend ET 9x00. Ale už je to starší "pán", ale som s ním celkom spokojný. Potreboval by som ešte niečo v tejto kategórii. Ten GigaBlue HD Quad Plus vyzerá v pomere cena/výkon celkom zaujímavo. Máte s ním niekto skúsenosti? Ďakujem.VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
RE: GigaBlue HD Quad PlusMám ho již asi 3 roky a také několik mých známých.Funguje naprosto bez problémů.Celkem dobrá podpora,obrazově též ok.Doporučuji. |
zd09
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
GigaBlue HD Quad PlusAko na ňom fungujú emulátory, softcam plugíny. Používam CCam,Newcam poprípade Oscam.Je nejaké forum ktoré sa venuje tomuto prijímaču?VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
RE: GigaBlue HD Quad Plusco vim tak Gigablue Quad pouziva stejny procesor jako VU SOLO2 MIPS, pokud jde o podporu emulatoru a pluginy pro Enigma2 prijimace, ty jsou pro vsechny Enigma2 MIPS stejne, jina situace je u novych 4K, ktere pouzivaji procesory ARM, tam funguje jenom oscam a tusim jeste mgcamd. Jako firmware do Gigablue doporucuji OpenATV. |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: GigaBlue HD Quad PlusMám ho dva roky ,úplne som spokojný. |
robina2
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: GigaBlue HD Quad PlusNení špatný, testoval jsem ho skoro 2 roky,ale do Dreamboxu má hodně daleko. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: GigaBlue HD Quad Plusproc by to melo do dreamboxu daleko v cem je dreambox lepsi proti jinym prijimacum co pouzivaji MIPS procesory? |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: GigaBlue HD Quad PlusTak to by mě docela taky zajímalo. Měl jsem solo2, i starší 800-ku/pomalejší/ a nemůžu říct, že by to bylo "daleko", časy se změnili, i když už dream zlevnil, už to není takový rozdíl a "hodně daleko" už vůbec ne...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
![]() |