![]() |
|
cry-che digi2goTak ohledně zpoždění opět. Když dám přehrávat od začátku po té co pořad tohoto zápasu začal tak mám zpoždění "jen" 55s místo živého vysílání kde je zpoždění 1:30A v pc to mám taky zpoždění "jen" 55s oproti živému vysílání do tv, přes tu krabičku aris Jak je to možné ? |
sente
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 155 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: cry-che digi2goPro natvrdlého nýmanda ještě jednou. S digi2go problém nemám, protože tu služby využívám na PC a mobilu. Problém s tou službou je při využívání přes set top box a můžeš mít třeba optiku. Jestli je to na tebe moc složité, zkus požádat někoho ze svého okolí, ať ti to třeba namaluje. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: cry-che digi2goJeště jednou má box arris a jde to to normálně. Neurazej. Ty něco kritizujes a víš o tom (nevhodné slovo)oo! Když budeš mít nestabilní net tak to bude blbnout. Bez boxu bych si to neporizoval. Ty pořád musíš mlent svoje Ikdyz nemáš tucha jak to šlape. Tak nevím kdo je tu za natvrdlého nýmanda! Přes box je mnohokrát lepší obraz v tv. Kvůli mobilu bych si to neporizoval! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: cry-che digi2goNení ti rozumět. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: cry-che digi2goAha, hlavně že si to zduvodnis |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: cry-che digi2gocity - ars se teď seká přes stb arris do tva mým připojením knetu to není, to je výborné jak je to sakra možný tohle |
sente
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
@senteA co to napsat sem https://www.facebook.com/digisport.tv/?fref=tsAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
@senteTak 2x za tech 13 dni pri zpetnem prehravani se mne to ptehravani seklo a vtacelo porad na stejny cas. A to i kdyz jsem to vypnul a spustil znovu od zacatku a pretocil.O kvalite obrazu pri fotbalovych zapasech , kvuli kterym si to lidi jedine mohou poridit nemluve.To je proste tragicke SD.Hnus. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: cry-che digi2goSorry to melo patrit satmnovi1 |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |